منـــاجــات |
خدايا اميدمو نا اميد نكن...........
فقط و فقط چشم انتظار لطف و مهربوني تو هستم فقط تويي كه ميتوني كمكم كني.... خدا جونم دعامو برآورده كن.... چيزي كه مدتهاست چشم انتظارشم..... ميدونم اينقدر مهربون و بزرگي كه اشكهامو دعاهامو ناديده نميگيري.... نا اميد نميشم چون اميد دارم كه كمكم ميكني.... حالا هرچقدر اين انتظار سخت باشه با اميد به تو ميشه گذروندش..... خدايا..... |
الهی هرچند ما گنه کاریم تو غفاری، هرچند ما زشت کاریم تو ستاری، پادشهان گنج فضل تو داری و بی نظیر و بی یاری سز است که خطاهای ما را درگذری.
الهی به نشانت بینندگانیم به نامت زندگانیم، بفضلت شادانیم به مهرت نازانیم از جام مهر تو مست مایی، صید عشق تو در دام ماییم. مناجات نامه خواجه عبد ا... انصاری |
خدايا سلام ... |
خدايا سلام ... |
جمله بسیار زیبایی از دوستم فرزند کویر خدای من ! هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر ... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی ... |
راز هستی
ان گاه که تنها شدی ودر جستجوی یک تکیه گاه مطمئن هستی بر من توکل نما(نمل |79) (قصص|67){پپوله} ان گاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده ورها نمیشوی ،به من امیدوار باش(زمر|53) {پپوله} ان گاه که سرمست زندگانی دنیا ومغرور به ان شدی ،به یاد قیامت باش(فاطر|5) {پپوله} ان گاه که در پی تعالی و کمال هستی،نیتت را پاک و الهی کن(فاطر|29_30) {پپوله} ان گاه که دوست داری به ارزویت برسی ،به درگاهم دعا کن تا اجابت نمایم(غافر|60) {پپوله} ان گاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که من همواره به یادت هستم(بقره|152) {پپوله} ان گاه که دوست داری با من همسخن شوی،نماز را به یاد من بخوان(طه|14) {پپوله} ان گاه که روحت تشنه نیایش و راز ونیاز است،اهسته مرا بخوان(اعراف|55) {پپوله} ان گاه که شیطان همواره در پی وسوسه توست،به من پناه ببر(مومنون|97) {پپوله} ان گاه که لغزش ها روحت را ازرده ساخت ،در توبه به به روی تو بازست {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}:53: |
راز هستی
ان گاه که تنها شدی ودر جستجوی یک تکیه گاه مطمئن هستی بر من توکل نما(نمل |79)
{پپوله} ان گاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده ورها نمیشوی ،به من امیدوار باش(زمر|53) {پپوله} ان گاه که سرمست زندگانی دنیا ومغرور به ان شدی ،به یاد قیامت باش(فاطر|5) {پپوله} ان گاه که در پی تعالی و کمال هستی،نیتت را پاک و الهی کن(فاطر|29_30) {پپوله} ان گاه که دوست داری به ارزویت برسی ،به درگاهم دعا کن تا اجابت نمایم(غافر|60) {پپوله} ان گاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که من همواره به یادت هستم(بقره|152) {پپوله} ان گاه که دوست داری با من همسخن شوی،نماز را به یاد من بخوان(طه|14) {پپوله} ان گاه که روحت تشنه نیایش و راز ونیاز است،اهسته مرا بخوان(اعراف|55) {پپوله} ان گاه که شیطان همواره در پی وسوسه توست،به من پناه ببر(مومنون|97) {پپوله} ان گاه که لغزش ها روحت را ازرده ساخت ،در توبه به به روی تو بازست(قصص|67) {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}:53: |
روزها گذشت و گنجشک با خدا هیچ نگفت . فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند:و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت می آید، من تنها گوشی هستم که غصه هایش را می شنود و یگانه قلبی ام که دردهایش را در خود نگه می دارد و سر انجام گنجشک روی شاخه ای از درخت دنیا نشست. فرشتگان چشم به لبهایش دوختند گنجشک هیچ نگفت و خدا لب به سخن گشود: " با من بگو از انچه سنگینی ... توست." گنجشک گفت " لانه کوچکی داشتم ، ارامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی کسی ام . تو همان را هم از من گرفتی . این توفان بی موقع چه بود ؟ چه می خواستی از لانه محقرم کجای دنیا را گرفته بود ؟ و سنگینی بغضی راه بر کلامش بست. سکوتی در عرش طنین انداز شد . فرشتگان همه سر به زیر انداختند. خدا گفت " ماری در راه لانه ات بود . خواب بودی . باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند. انگاه تو از کمین مار پر گشودی . گنجشک خیره در خدایی خدا مانده بود. خدا گفت " و چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنی ام بر خاستی. اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود . ناگاه چیزی در درونش فرو ریخت. های های گریه هایش ملکوت خدا را پر کرد. |
راه جالب برای اثبات خدا … |
اکنون ساعت 08:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |