![]() |
خداحافظ ممكنه ديگه كم بيام اينجا،چيزه اينجا،خداوكيلي خسته شدم، اصلا بحثي نيست آدم شركت كنه، در ضمن مه براي مشكل شناسايي نشدنم (اتوماتيك) تو اي سايت بايد برم كجا بنوسم؟
آناهيتا تو تا الان منو ديدي50 تا بيشتر برم؟ ديدي؟ چرا حرف تو دهنم ميزاري كُره! مه هي بلدم ماشين چيه؟ چند تا چرخ داره؟ |
آقا پوریا این مشکلو منم داشتم، بعد از چند وقت خود بخود درست شد |
سلام بر همگی خوبین ،خوشین؟:53:
آناهیتا گیان برای سلامتی مامانت دعا میکنم خیلی نگران شدم ایشالا زود خوب بشن {پپوله} آنا صبا منم دیگه نمی خوام درس بخوانم چهار سال رفتم لیسانس خواندم دیگه فوق لیسانس برا چیزمه{قیژه} ترنم روله یه مدت خوب شده بودی کلی برامان می نوشتی الان دوباره تلگرافی می نویسی_:2: از آبجی فرانک و روناک خبری نیست هنوز و مهرگان میدانم خوبه و مشغول امتحان دادنه برا اونو و صبا و آناهیتا و بقیه دعا میکنم موفق بشن :) همه تون رو دوست دارم :53::53: بعلت سرعت کم از سر زدن به بقیه تاپیک ها معذورم _:2: |
سلام همشهری:53: سلام هم وطن:53: |
نقل قول:
كجا بري ويسا بابا بحثم پيش مياد شكرتم ميكنيم مشكلت حتما از مرورگرته اگه فاير فكاسه ورژن جديدشو بگير يا حذفش كو از اول بنصب يا از تو تنظيمات دستكاريش كن :d |
درس...
آنا مه ای ترم یه چیزیم میشه!
انگار نه انگار! میشینم فیلم و سریال نگا مکنم، بعد تهش یکمم درس می خانم! دارم می ترسم واقعا!_:2: نقل قول:
دسد دردنکنه دیه! مه خیر سرم از دییییییییییروز تا الآن اینجانیامدم! _:2:_:2:_:2:_:2:_:2: نقل قول:
روزی نهایت یه دقه می آی و میری! مهرگانم که نیس! امتحاناش فشرده اس! اس دادم فعلا که خوب بوده ایشالا از ای بهترم بشه!:53: نقل قول:
مه گفتم شوالیه تاریکی که لقب بتمنه! ایجوری که تو گفتی زهره ترک شدم بخدا!_:2: نقل قول:
برا ما قطع نیست، اما سرعتش بالا پائین میشه! نقل قول:
بذار ای جماعت امتحاناشان تمام بشه، سرعت ماشین خوددم به پامان نمی رسه!{داش مشتی} نقل قول:
ولی خو آنا نخوان بری فوق لیسانس!{قاط} نقل قول:
داره زیادی تکراری میشه باشه چشم حتما:cool: |
آنا مه یواش یواش داره ترس ورم می داره!_:2:
چرا اینجوری شدم؟ چه سوال مسخره ای! می دانم چرا! ولی چکارش کنم؟ آنا اگه اینی که اعصابمه خورد کرده درس نشه، منم هی اینم: بیخیال! مه در زندگیم تو امتحانه اینجوری نبودم! اساسی قاطی کردم! دعا بکنین آنا! .... |
نقل قول:
صبا تقريبا ميدانم چه ميگي و چه حسي داري... اين كه ميگم تقريبا به اي خاطره كه گفتي جاي خالي "چيزي "...ولي مه ميگم جاي خالي "كسي" ... نميدانم تحمل جاي خالي كسي سخت تره يا چيزي؟؟!!! ولش كو كره.... نقل قول:
خو ولش كو اي حرفايه ...ديه چه مكني؟دانشگاه خوش ميگذره؟ سنندج هوا چطوره؟ بفر و باران مياد يا مث اينجاس؟ نقل قول:
افسانه جون رمز موفقيتت تو چه بوده؟بگو تا برامان بشه تجربه ما هم دو روز ديگه بشيم مث شما;) نقل قول:
نه اصلا نديدم كــــــــــــي؟پوريا؟سرعت بالاي 50 ؟؟خدا نكنه ووووووووووي دور از جان كلا بمرم ارات روله!!:d نقل قول:
مهبا مه هنوز امتحانام شروع نشده از شنبه تازه شروع ميشه الان مثلا تو فرجه ايم(به قول مهرگان"درو؟") نقل قول:
نقل قول:
|
سوغاتی
نقل قول:
|
تفاهم
نقل قول:
|
اکنون ساعت 10:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |