![]() |
دوستای گلم ممنون که بهم خوش امد گفتید.......................زنداداشی من جور منو میکشه و به جای من پست میزاره................... از خجالتش در میام..................ترنم جان آنلاینی خوبی خانمی ببخش پسرم خوابیده الان بیدار میشه ...روی ماهتو میبوسم........................
|
سلام به همه منالایه کرماشان
خوبین کتایون گل چطوره امیدورارم همیشه سلامت باشی و حتما پسرتو به جای منم ببوس انشالله همیشه سلامت باشه و دامادیشو ببینی عزیزم بله خانوم ناظمه امتحان داره ببین چطور بعضیا از این فرصت استفاده میکنن نمیان سری بزنن به به مدرسه اینجا امروز باران امد هوا صبح یکم سرد بود اما صاف بعد یه چرتی زدم بیدار شدم دیدم خدارو شکر حسابی بارون اومده اما اگه اینجوری پیش بره خدای نکرده شاید خشکسالی بشه ها رزیتا جان مادرت بهتره؟ به به مهبای همیشه غایب چطوری دختر کم پیدایی گگلبرگ گلم و غزل بانو کجایین ؟ بقیه سریع بیان حضورشونو بزنن تا اخراج نشدن :p |
گبه وول وولی شیطون
کتایون سلام.... اون گبه وول وولی تو به جای من ببوس هزار تا _باوش:41::41:_باوش
|
سلام علیکم و رحمت الله
ما خوبیم شما خوبین؟ |
سلام بر دوستان عزیز کرمانشاهان جمیعا:53: |
عروس اصفهانی
نقل قول:
تازه یه چیزه دیگه .... عروس اصفهانی به مادر شوهرش می دونی چی میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خار سوو.... یعنی خار چشم :35::39: |
به فرانک جون |
به به سلام به
فرانک شکوفه مهدی افسانه خوشم اومد :pترسیدین سریع اومدین حضوری زدین:d بزار اینجام یه ثبت تاریخی از خودمان در وکنیم;) کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) mohammad.90, مهدی, Afsaneh- rojترنم, |
بچه های حرف گوش کن
سلام وشب بخیر خدمت تمامی دوستان...:53:
ترنم جان ..چکار میشه کرد هم از اخراج شدن ترسیدیم هم بچه های حرف گوش کنی هستیم هم می خواستیم یه ابراز ورودی کرده باشیم..{شیت شدن} کار بدی کردیم :d |
|
اکنون ساعت 06:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |