هر روز دلم به زیر باری دگر است در دیدهٔ من ز هجر خاری دگر است ق |
قسم به حشمت و جاه و جلال شاه شجاع |
فردا که ازین دیر فنا درگذریم با هفت هزار سالگان سر بسریم ک |
کوتاه گشت از همه جا رشته امید |
مهمان تو خواهم آمدن جانانا متواریک و ز حاسدان پنهانا خالی کن این خانه ، پس مهمان آ با ما کس را به خانه در منشانا ل |
لبش میبوسم و در میکشم می |
بر تافت عنان صبوری از جان خراب شد همچو ر کاب حلقه چشم از تب و تاب دیگر چو عنان نپیچم از حکم تو سر گر دولت پابوس تو یابم چو رکاب ن |
نکوهش مکن چرخ نیلوفری را |
تو را با عشق پیوندیست معمایی طلوع صبح لبخندت تماشاییست ع |
عاشقی شیوه ی رندان بلا کش باشد |
نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل چرخ از تو هزار بار بیچاره تر است و |
وصال او ز عمر جاودان به |
لطفیست که میکند غمت با دل من ورنه دل تنگ من چه جای غم تست ه |
هاتف آن روز به من مژده این دولت داد |
چون کبک خرامنده به صد رعنایی میرفت و ز خاک قدمش جان میریخت ج |
جوانی شمع ره کردم که جوییم زندگی را |
دوزخ شرری ز آتش سینهٔ ماست جنت اثری زین دل گنجینهٔ ماست فارغ ز بهشت و دوزخ ای دل خوش باش با درد و غمش که یار دیرینهٔ ماست ح |
حسب حالی ننوشتی و شد ایامی چند
محرمی کو که فرستم به تو پیغامی چند ف |
فرانک کشتن عشقی نه آیین مسلمانیست :)
بت لیلی وشان بگذر از این مجنون غمخوارت ت |
تا به فراق خو کنم صبر و قرار کو ؟ |
خوش آنکه ز نور او دمد صبح یقین ما را برهاند ز ظلام شک ما ع |
عکس روی تو چو در آینه جام افتاد |
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن |
محبت آتشی در جانم افروخت که تا دامان محشر بایدم سوخت عجب پیراهنی بهرم بریدی که خیاط اجل میبایدش دوخت ن |
نهال عشق نشاندم به دل چه دانستم |
یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد غ |
غبار خط بپوشانید خورشید رخش یارب |
صدای چاوشان مردن آیو به گوش آوازه ی جان کندن آیو رفیقان میروند نوبت به نوبت وای آن ساعت که نوبت وامن آیو ع |
عمری ست پادشاها کز می تهی ست جامم |
کس به دور نرگست طرفی نبست از عافیت به که نفروشند مستوری به مستان شما گ |
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر |
یا رب آن آهوی مشکین به ختن بازرسان وان سهی سرو خرامان به چمن بازرسان الف |
ایام زمانه بر کسی دارد ننگ |
سیاهی دو چشمانت مرا کشت درازی دو زلفانت مرا کشت به قتلم حاجت تیر و کمان نیست خم ابرو و مژگانت مرا کشت ش |
شرح داغ دل پروانه چو گفتم با شمع |
صفا هونم صفا هونم چه جابی که هر یاری گرفتم بیوفا بی بشم یکسر بتازم تا به شیراز که در هر منزلی صد آشنا بی ب |
باز آی و بر چشمم نشین ای دلستان نازنین |
پسندی خوار و زارم تا کی و چند پریشان روزگارم تا کی و چند ته که باری ز دوشم برنگیری گری سربار بارم تا کی و چند ث |
ثمر نخل وجودم همه اشک است حکیم |
جدا از رویت ای ماه دل افروز نه روز از شو شناسم نه شو از روز وصالت گر مرا گردد میسر همه روزم شود چون عید نوروز چ |
اکنون ساعت 03:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |