آقا سلام به همه، تفنگدار و تفنگ ندار!!!!!
آقا مهدی یه چیزی بگم؟ صبا از قلمت افتاد . . . الان به همراه جومونگ میاد . . .! آقا من که تو این شرکته هوچ سمتی ندارم ! کوچیک همه تونم هستم! دفعه قبلم باز سابقه فیلمسازی داشتین اینجا؟ اون اخراجیای چهار چه جوری بوده؟ سه تفنگدار هم ساختین؟ تفنگدار سوم کو پس؟ :d دیگه اینکه، ادمین هم تو این پروژه فیلمسازی جدید باشه! ما که تو تاپیک استوری آو پی سی سیتی اومدیم یه نمایشنامه انگلیسی بنویسیم، ظاهرا معلق مونده چون فقط آقا محمده که پایه س! پیشنهاد میدم ایشون نویسنده بشن! |
نقل قول:
کاش همه چی مثل این ناراحتی معده بود ، اون کوتاه مدت بود و با مراجعه به پزشک و مصرف دارو خوب خوب شدم اما .......... کاش الان یه درد سخت افزاری داشتم متاسفانه دچار مدل نرم افزاریش شدم اونم از نوع حاد در کل بی خیال ماجرا ، همینکه نفسی میاد و میره خدا رو شاکریم |
نقل قول:
ناپیدا بودی کاکو ؟ دلم تنگ دلت شد حسین جان ! نرم افزارتو قربون بده دست خودم تا ریجستریتو اسکن کنم سلامتیتو برگردونم برادر ! ----------------------------------------------------------------------- مهدی جان تو لپ تا وارد هستیا ، میخواستم لپ تاپ بخرم یکی از دوستام گفت الان تو تایلند سیل اومده قیمت سخت افزار رفته بالا اگه لپ تاپ بگیرم چه مارکی بگیرم ؟ از نرم افزارهای گرافیکی مثل کتیا هم استفاده میکنم . یه چیز خوب بگو که یکبار خریدی تموم شه دیگه کار خودم میتونم اون قسمت کانفیگ و گراف و سیپیو رو بخونم با امکانات مشکل ندارم با مارک مشکل دارم ----------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم با راهنمایی های مهدی جان دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی . فیلمنامه آره استعداد منو شما کور کردید از دستتون میرم دادگاه لاهه شکایت میکنم ! ------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم سلام با روانشناسی چطورید ؟ میبینم که با دانشجوهای دکترا هستید ! اصلاً من نمیدونم دختر جماعت چه وظیفه داره بره دکترا بگیره هی ما هیچی نمیگیم{قاط} مینا خانوم من امروز برنامه ریخته بودم واسه درس خوندن گند زدم به برنامه ریزیم :d من اصولاً حرف شما دخترها رو باور نمیکنم میگید درس نخوندیم ! این فقط پسرها هستند که میتونند و جراتشو دارند که درس نخونند ------------------------------------------------------------------------------- جریان این فیلم چیه منو هم روشن کنید من از اونایی هستم که پام بزارم تو یه پروژه میترکونمش نه مثل پارس جنوبی:d ----------------------------------------------------------------------------- |
نقل قول:
محمد جان سلام :53: مرسی ، شما خوب باشید ما هم خوبیم. -کم پیدا رو قبول دارم اما ناپیدا یه کم بی انصافیه ! :d یه مدت درگیر کارهای ثبت یه شرکت بودیم که بالاخره موفق شدیم تازه اول راهه دیگه ، یه چند ماهی هم که باید چوب خوریشو بکنیم لپ تاپ اگه میخوای بخری در حال حاضر من برند fujitsu رو پیشنهاد میدم قطعات که بستگی به میزان هزینه ای که میزاری هست و محصول کشور آلمانه . |
سلام به همه دوستان |
نقل قول:
میخوای بری لاهه؟ میگم اینجا چقد نیسان ارزون شده! چقد هم ماشین خوشدستیه!!!!!!:21: دخترا همیشه درست میگن! البته من از اوناییم که معتقدم قعطیت وجود نداره، اینو از مینا گلبرگ عزیزم یاد گرفتم. درست هم هست بهشم ایمان دارم . . . بگذریم، جونم واسه تون بگه تو کمپانی مهرگان گستر نسل پردازش! به سفارش آقا مهدی، فیلم توطئه ی خانوادگی رو بسازیم! منم اسپانسرم! هرکسی در هر زمینه ای مهارت داره میتونه شرکت کنه! ظاهرا اینجا قبلا پروژه های اخراجی های چهار و سه تفنگدار رو هم داشتن:21: تازه شم مگه چیه دخترا دکترا بگیرن؟{قاط} |
یادم رفت این گرز فرانک خانوم دست جیگیلی چیکار میکنه؟؟ |
دورود به دوستای گلم...
رزیتا جان دورود کجا بودی حالا دلمون واست تنگ شده بود؟ |
نقل قول:
|
مرسی از جوب مفید حسین جان و مهدی جان برای لپ تاپ مخصوصاً مهدی که رنکینگ مارکها رو گذاشت ایول بابا ! بابا بازار پایتخت :d حتماً آویزه گوش میکنم حسین جان هم تبریک میگم انشاءالله شرکتت موفق بشه بری تیم ملی ، سرمایه دار خفن شی ، دعا کن من هم زودتر این درسم تموم شه برم تو کار پول ----------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم اصولاً دکترا برای مردهاست :d حالا چرا عصبانی میشد دکترا رو کی میخواد بگیره ! هنوز نه به باره نه به غاره !(چی گفتم :d) ما هنوز هنر کنیم لیسانس زپرتیمونو بگیریم حالا برای دکترا که بماند . در هر صورت دکترها برای مردهاست اگر نتونستید این حقیقت رو بپذیرید یه چند روزی تلقین کنید در نهایت قبول میکنید ! -------------------------------------------------------------------------------- سلام بر آریانای عزیز چشمهات بهتر هست ؟ |
اکنون ساعت 01:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |