![]() |
کره عکس چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
نقل قول:
حالا كه خوشتان مياد من براتان هر روز عكساي خوشكل مثل اي ميزارم پاكش كردم |
نکنید این کارا رو اشتباهه ناسلامتی هنه دانشجو هستین و تحصیل کرده هینج جای گذاشتن اینطور عکس ها نیست
|
نقل قول:
ما هم از اي عكسايي كه تو گذاشتي خوشمان نمياد از اي جور عكسها هم تو نت خيلي زياد هست ولي جاش اينجا نيست اگه به آواتار آي سي يو گير داديم به اي خاطره كه اولين باره كه كسي ايجور عكسي انتخاب مكنه :) فك كنم من مرز بين حرفاي جدي و شوخيمه با شكلك مشخص مكنم مشخصه منظورم چه بوده ها؟ |
آقا پویا مقابله به مثل کنی حل نمیشه
این دوستمون icu بهتره به فضای اینجا احترام بذاره و به نظر بچه ها اهمیت بده شما دیگه اینطور نباش که توقع نمیره به معنای واقعی زهره ترک شدم فک نکنم تا چند وقت دلشو داشته باشم بیام اینجا فعلا بای |
سلام بر همگی :53:
آنا ماشاالله چنی حرف زدین تو یه روز دستتان طلا {پپوله} آبجی فرانک خوش امدی دل تنگت بودیم :53: آقا مهدی و شکوفه جون هم خیر مقدم عرض میکنم{پپوله} کتایون جون بیشتر بیا سر بزن در کنار افسانه جون انرژی خوبی میدین {شیت شدن} ای سیو جان خوش آمدی با خودت شور و بحث آوردی به خاطر آواتارت:d صبا خیلی خوشحالم که سرحالی {جشن پتو} همچنین برای ترنم هم سرحال بود هم اینکه حرف زده بود کلی روله ام {شیت شدن} آناهیتا ایشالا میری و بسلامت برمیگردی با موفقیت در امتحانات {پپوله} خاله رزیتا هم خدا را شکر حالش خوبه :53: پوریا وپوریا حقیقی هم هستن :)طاق هم هست فقط یه کم عصبیه_:2: دلم برای مهرگان و باران خیلی تنگ شده _:2: دوستتون دارم :53: یعنی با دیدن این عکس ها امشب خوابم میبره ؟ آخه چرا ؟ {قاط} |
نقل قول:
پاكش كردم ولي فرقي نميكرد اون پوست سرش كنده شده بود اين صورتش كلا آواتور و امضا بايد از عكسهاي مبتذل - سياسي - حوادث و وحشتناك نباشه چون از هر سني ممكنه از سايت ديدن كنن خو يه بچه بياد اينجور عكسا رو ببينه روحيش داغون ميشه من با چشم خودم از نزديكم ديدم ولي خوب نه جذابه نه ديدني منم ناراحت نشدم آناهيتا خانوم :) {داش مشتی} http://www.csre.iitb.ac.in/gv/flower.gif مثلا اين عكسا رو ببينيد چه خوشكلن با اينا حال ميكنين يا اونا ؟ http://www.poolnews.ir/files/fa/news.../11268_653.jpg http://www.img.adana.ir/2012/01/202836_71117.jpg |
کلک معلم
سلام منالیل عزیز
مهبا گیان خوبی عزیزم مچکرررر که بیادمی عزیزم کی عکس گذاشته منم بزارم ؟ :24: مه امشب بیخوابی زده به سرم انا ی کتاب درسی محمد داره اسمش کلک معلمه بعضی وقتا معنی بعضی کلمه ها یادم میره میدانستم کلک یعنی نوشته.قلم یادم رفته بود محمد پرسید ازم امروز کلک ینی چه؟ ماندم تو جوابش گفتم منظورش که لک یعنی انگشت معلمتانه شوخی زیاد برا ای موقعه ها خوبه آدم ضایع نمیشه:24: |
سلاااااام
[QUOTE=مهبا;240978]
سلام بر همگی :53: آنا ماشاالله چنی حرف زدین تو یه روز دستتان طلا {پپوله} کتایون جون بیشتر بیا سر بزن در کنار افسانه جون انرژی خوبی میدین {شیت شدن} QUOTE] سلام بر همگی دوستان........ :53: مهبا جان مرسی از لطفت... والا.. اگه اینترنت ما قطع نشه و نی نی وول وولکی کتایون بزاره ( تا میاد پای کامپیوتر سریع خودش رو می رسونه به سیم های پشت کامپیوتر تا اون ها رو بکنه :41:... شیطون کوچولو )ما نت رو می سوزونیم :d |
عض ادب به فرانک خانوم
چیزی نیس یکم شده جنگمان! خواستم به دلایلی نیام اما بی ادبی می شد نقل قول:
ممنون گلم چیزی که دیروز دیدم نظرمو به بعضی چیزا عوض کرد حالا دیگه آرومم فعلا اون امواج فروکش کرده هرچی خدا بخواد |
اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |