درود و دو صد بدرود
سلام اریانا جان کم پیدا ؟ خیری ازت نیست ! نکنه سرگرم فیس بوک شدی سری به پی سی نمیزنی :d سردو گرم روزگاره آریانا جان باید کشید و تحمل کرد و امید به آینده ای روشن داشت. |
نقل قول:
نقل قول:
هیچ آینده ی روشنی نیست....خودکشی کن....میخواد جنگ شه از ما گفتن.dl: |
هی...................
سلام به همه یادش بخیر تو کار کامپیوتر بودم_:2: الان خونه نشینم ولی منم فکر کنم جنگ بشه آریانا محمد جان هیچ آینده ای نیست.......:d حسین جان خدا کنه زودتر حال روحت خوب بشه میدانم سخته مینا دلم برات تنگیده مهرگان گل چقدر انرژی میدی به ما خانومی مهدی گرز فعلا دست منه;) مثل همیشه دوستون دارم:53: |
نقل قول:
نقل قول:
درود آریانا:53: |
نقل قول:
|
نقل قول:
سلام آریانا جان خوش اومدی پارسا هم خداروشکر خوبه ممنون از احوالپرسیت:) چرا هیئت هم میرم ولی امشب نرفتم ی کم حوصله نداشتم دیروز هم نذری داشتم جای همه خالی شما خوبی؟ بهتر شدی؟ |
اوه اوه |
نقل قول:
راستی یه چند تا گونی برنج اضافه بگیرید- روغن شکر - غیره و غیره ...مسواک...هر لحظه امکانش هست دیگه... من الان هیئتم واسه همتون دعا میکنم... نذرتون قبول شکوفه جان..ما که چیزی ندیدیم اما قبوله ایشالا |
|
نقل قول:
لنگم بیاد ببینیم چه باید کرد فعلا" رزی که مسلحه منم گرز دارم شما هم با جلیقه ضد گلوله هستین خدا به دادمان برسه;) |
اکنون ساعت 01:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |