نقل قول:
نه اینجا انواع اقسام هیئتا هست..بعضیا تا 10 بعضیا 12 بعضیا 1 بعضیا شبانه روزی ..سقف دار بی سقف تک جنسیتی غیره و غیره الی آخر |
اصلاح شد
آخر این گرز فرانک خانوم یک کشته و 12 زخمی برجا میزاره:d |
نقل قول:
اونم چشم مایحتاج و ذخیره میکنیم اقا آکادمی تموم رفت:d ممنون قبول حق باشه:) |
بابا شما چقدر من نبودم نوشتین
آریانا جان منظورم از عکس آواتارم این بود که حاضرم برای رسیدن به موفقیت با پای برهنه حتی در مسیر سختی ها و مشکلات بدوم و تلاش کنم منظورم تلاش کردن سخت و جاده زندگی و ............ ----------------------------------------------------------------------------------------- شکوفه خانم جنگ شه من اولین شهید در راه وطن هستم بعد از اینکه شهید شدم یه شمع بزارید ................. بابا کشتین ما رو شما چقدرررررر انرژی منفی هستین :d ------------------------------------------------------------------------- مهدی جان از تو چه پنهون تنها چیزی ما توش سرمون امکان نداره کلاه بره یخچال هست نمیدونم چرا !:d کلاً من و تو با هم هیچوقت سرمون کلاه نمیره ! -------------------------------------------------------------------------- |
نقل قول:
اما حق سروش بود اول شه....بگذریم..... بزرگ- عظیم- غول آسااا رو جاش گذاشتهdl: |
نقل قول:
از این بحث بگذریم...هر چه پیش آید خوش آید... اما عکس آواتارت پای یه مرد نیست.....زنه به احتمال زیاد... از این پا بندا هم داره... |
یکی از دوستان متاسفانه از جمع ما رفت..........
|
نقل قول:
اگه اینطوره پس آوتارمو عوض کنم ! الان عوضش میکنم |
کلاه اونم سر ما ها :d |
نقل قول:
...................... نه نگران نشو مهدی جون ..شکوفه خانم off شد ...گفتم از جمعمون رفت ...ما رو تنها گذاشت... |
اکنون ساعت 11:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |