گلم ترسوندی منو |
شکار لحظه ها
عکس جالبیه مهدی به نظرت در ثانیه چند بار داره بال میزنه ؟ |
مینا مهبا شکوفه مهدی فرانک خاله رزی آریانا محمد مهرگان صبا حسین جواد و ....
سلاااااااااااااااااااااااام دلم براتون قد فندق شده بود ... دوس دارم که خوب ِ خوب ِ خوب باشید : ) ووووووووووووی چقد پست زده بودین. نشستم یه ده صفحه ای رو خوندم. پستم مث قطار تهران-شمال شده :d ایی روزا هرکی و میبینم می خواد قیمه قیمه م کنه ! همه م گله دارن ! چرا گوشیتو برنمیداری ؟؟ چرا نمیای یاهو ؟؟ تو اف بی میام میبینم رو دیوارم زدن کجاااااااااااااااااییییییی غزززززززل ؟؟ پشتش یکی دیگه میگه راس میگه کجااااایییییی ؟؟ پشتش یکی دیگه ..! منم میرم زیرش کامنت میذارم اصن راس میگن کجام من ؟! دایجونمو میبینم میگه بهم سر نمی زنی دختر ؟؟ تو اف بی هم که جوابمو نمیدی ؟؟ دوستم زنگ میزنه فک می کنم دلش تنگ شده ، میگه زبانمو چیکار کنم این ترم، کی وخ داری ؟؟ دختر دایی م زنگ میزنه میخوام برم دانشگاه کار اداری دارم بلد نیسم کی میتونی بیایی ؟؟ زندایی مو میبینم تو مهمونی میگه پروژه دارم فردا باید تحویل استاد بدم، تایپم خوب نیس بیخیال سه نمره شدم.میگم کلید خونه تو وردار بریم برات تند تُنکی تایپ می کنم ! (با کیبورد داغونش!) اینقد وخ کم میارم که کادوی تولد مامانمو پول دادم خواهرم بره بگیره ! حالا به همه ی اینا امیر پسر همسایمونم اضافه کن که هر شب میاد میگه میشه بهم انشاء بگی ؟؟ یادمه وخت ِ مدرسه باید چهارتا انشاء می نوشتم.یکی خودم.یکی نمایند کلاس.دوتا هم سمیه و صحابه ! آخخخخ فک کن برا یه موضوع اندازه 4 نفر باید مخ میذاشتم ...... گفتم مدرسه تموم شد از دس دوستام راحت شدم حالا این امیر انشاهای من زیر زبونش مزه کرده هی هرشب میاد..... می خوام بگم نه .. همچین مظلومانه زل می زنه به چشمام ..... بگم آره که خودم هلاکم دلم می خواد بخوابم هی باید مخ بذارم برا انشاش ... ! توو این دو هفته فقط سه بار تونسم برم بیرون کاری که دوس دارمو انجام بدم! (عکس بگیرم..) اونم فقط غروب که هوا گرگ و میشه ! چشمامم خیلی درد میگیره. اشکم میاد.. برا درد چشمام یه شعرم نوشتم:d هی همه میگن بس که زل می زنی به مانیتور.بهشون میگم وختی کارم با مانیتوره زل بزنم به دیوار ؟؟ ولی دردش بخاطر یچی دیگه س نه مانیتور... یه مرض قدیمی..... پاشین پاشین بیاین شمال برا چشمام کمپوت انار بیارین ببینم ! :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
توی این عکس تینا تازه یه روزشه.اولین بچه ای ِ که از نوزادی به دلم نشسته.یجورایی خاص دوسش دارم.هر وختم بغلش می کنم آرامش میگیرم.مامانش هر وخ کم میاره منو صدا می کنه :d الان 4 ماه و بیست روزشه .. دیشب دیدمش، عین بچه گربه جیغ میکشید. :d عاشقشم.به لیلاجون میگم خوب شد بچه شبیه داییمه وگرنه افسردگی میگرف طفلی، دایی م به قصد کشت بهم حمله می کنه. ایش اینقد از محبتای این مدلی بدم میاااااااااد :d نقل قول:
نقل قول:
وختی پکرم ینی باید تهنای ِ تهنا باشم و تو حال خودم . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
منم کم نمیارم میگم حرفاتون آشناس .. ما خودمون بوتیک داشتیم ! نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من از عکسایی که نگاه پشتشه خیلی خوشم میاد .. قشنگه : ) مهرگان نوسینده ای چیزی خواسین تعارف نکنیناااااا :cool: میگم نقش دختری که کفششو گم می کنه و شاهزاده پیداش می کنه رو بدینش من :d من از بچگی همیجور کفشامو گم می کردم. یه بار لب دریا کفشمو درآوردم. اینقد مشغول بازی با موج شدم که نفمیدم دریا کفشمو گرف مال خودش.. هر چی منتظر شدم ایی شاهزاده ئه پیداش نشد که نشد.همونجا یه دمپایی خریدم با دمپایی برگشتم خونه. :d کلا این نقشا به من خیلی میاااااااااااد :d . . . ساعت 11:52 اینجا شمال است صدای رادیو غزل : زندگی خیلی سخت میگذرد ولی من خیلی دوستش می دارم.. : ) |
نقل قول:
عکس خودتو آقاته؟:d نامزد کردی دخترم ؟ کجا بودی این چند وقت ؟ شب و روز خواب نداشتیم ما. |
سلام غزل خانوم :) حال شبنم با شبدر چقدر فرق داره !:d حالا ما یه سوتی دادیما !! غزل خانوم خدمت شما عرض شود ما بخوایم تو کار نکته بریم دوستان میدونن بدجوری سرتون کلاه میره! :d اصولاً من از بدو تولد موجود حیله گری بودم :d هستم حالا خواهم بودش رو نمیدونم ! اگه بخوام مرغ مرده رو جای شتر زنده بهتون غالب میکنم شستتون هم خبردار نمیشه ! ----------------------------------------------------------------------------------- در هر صورت جدای از شوخی از اینکه پس از مدتی شما رو در فروم دیدیم بسی خوشحال و مشعوف شدندی ! در ضمن این رادیو نسوخت هنوز ؟ |
سلام غزل خانم ، یه مدتی تشریف نداشتید . به هر حال خوش اومدید. راستی اگه کادوی من بد بوده شرمنده ، |
|
سلام |
درود به تمامی بچه های پی سی به خصوص قهوه خونه
( مهدی ، محمد ، آریانا ، جواد ، غزل بانو ، شکوفه خانم ، صبا ، رزیتا خانم ، مینا خانم ، مهدی اچ ای وی و ...... ) -غزل خانم قدم نورسیده مبارک ، پس شیرینیش کو ؟ ها ها ها -مهدی نارنجی یه مهمان اون پایین میبینم حسم میگه خودتی زود بیا تو اعتراف کن :d -شکوفه خانم یه چیزی بزار روی کلید f5 برا شبا که اگر خوابت برد رفرش بشه اولش گفتم شاید آریانا این موقع شب توهم زده ..:21: - محمد هم راست میگه حالا بیچاره یه سوتی برای اولین بار داد ! شبدر و شبنم هم که زیاد اختلافی نداره مهم اینه که توی هر دو تاش شبه :p - ولی این سوتی دومشه ، آخه سن من رو از روی 1971 حساب کرده بود :mad: ههههههههههههههه .. اینم یه مدل پست زدنه دیگه ، در واقع از نوع شیرازیشه . میخواستم نقل قول بزنم حسش نبود .. |
|
اکنون ساعت 10:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |