نقل قول:
من وقتی خوابم بگیره یک لحظه هم نمیتونم بشینم;) نقل قول:
|
سلام به همه
یه خبر خوب، مهبا اومده مهبا جون زود بیا پاتوق دلمون برات تنگ شده من برم چندتا نقل قول بزنم:d راستی آقا مهدی ممنون اسامی حضار و ...:d از قلمتون ننداختید آریانا همین اطراف بودم دل منم برا همتون تنگ شده بود |
رزیتا گیان سردسته این تفنگدارها :d |
سپاس مهدی عزیز :53:
1971 ش . ش + رمز عابر بانک + پس کامپیوتر + رمز گوشی + ایمیل + کارت سوخت و ..... جالبه نه ه ه ه :21: |
|
سلام بر همگی :53:
مرسی رزیتا جونم چقدر خوشحالم که اومدی و اینجا هستی چقدر دیدن اسمت با اون رنگ قشنگش خوشحالم کرد {شیت شدن} غزل عشقم هم اومده خوشحال شدم عشقم ولی ناراحت برا چشمات ایشالا زودی خوب میشی دوست دارم غزلی :) شکوفه جونم نذرت قبول باشه {پپوله} باور کنید همه ی پست ها رو خوندم ولی این چهار روز که من نبودم به اندازه چهار سال حرفیده بودین خوشحالم که همه سالم و شاد هستین ایشالا دوستان غایب هم سلامت باشن :53: ممنونم که به یادم بودین و دلتنگم بودین همه تون رو دوس دارم {پپوله} سرما خوردگیم خوب شد ولی چند وقته کمر درد دارم فعلا باید استراجت کنم تا بعدا باز هم عکس بگیرم و برم ام آر آی تا ببینم که چی میشه می ترسم که به جراحی احتیاج داشته باشم خیلی می ترسم چون من باید از مادرم نگهداری کنم اونوقت کی باید از من نگهداری کنه خدا میدونه ولی ایشالا که اینطور نیست و دوباره سالم و سرحال برمیگردم مواظب خودتون باشین خیلی دوستتون دارم :53::53::53::53:دلم براتون تنگ میشه :) |
نقل قول:
حسین جان من الان مثلاً بنویسم ممد 1971 چه فکری خطور میکنه به ذهنت ؟;) اولین فکر اینه که ممکنه سال تولدت باشه دیگه ! بعدشم اینو همه یادشون رفته بود {قاط}مرسی از اینکه دوباره یاد همه انداختی :102: ----------------------------------------------------------------------------- مهدی جان چطوری ؟ از اینکه همیشه منو از موقعیت های بغرنج نجات میدی فوق العاده ممنونم منم همینو گفتم دیگه 1971 آدم رو میبره به سن تولد همین حمایت های تو از من باعث میشه من یه روز دانشمند بزرگی بشم :23::d |
اندر خواص نقل قول
بدون شرح :):d:21:
نقل قول:
نقل قول:
|
راستی یادم رفت آریانا من آواتارمو عوض کردم ؟ چرا هیچی نگفتی ؟ ---------------------------------------------------------------------------------- مهبا خانوم سلام ------------------------------------------------------------------------- |
نقل قول:
محمد حالا چرا قات میزنی ! بیا این شکلات رو بخور آشتی کنیم http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hocolate02.jpg هههههههههههههه |
اکنون ساعت 09:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |