![]() |
خوش امد گویی
سلام ، گلهای زیبای بهشتی ، :53: باران ف و کتایون و i c u عزیز خوش اومدید |
سلام
باران خانوم تسليت ميگم پوريا گيان خدانگهدارت! |
سلام به همه دوستان عزیز کرمانشاهی |
سلام
خوبید اخی باران خدا رحمتش کنه و به ارامش ابدی ابدی برسه خدا به خودتو خانوادت صبر جمیلی بده که بتانیین این داغ تحمل کنیین اللهم صل الله محمد و اله محمد اقا کورش انشالله خدا رحمت کنه عزیز شمارو وقرین رحمت الهی بشه اللهم صل الله محمد و اله محمد ان شاالله همه دوستان از این به بعد بیان خبر خوب و انرژی بخش به ما بدن اقا پوریا انشاالله موفق باشی وارزو سلامتی برای همه دارم و برای شادی روح همه عزیزایه خاک فاتحه و صلواتی بفرستیم |
باران خانم تسلیت عرض میکنم
روحش شاد |
سلام
باران خانم تسلیت عرض میکنم انشاالله غم اخرتون باشه روحش شاد |
سلام دوستان گرامی
شرمنده کردین... ممنون و سپاسگذارم از همدردیتون.. کورش جان به شما هم تسلیت میگم... بعضی وقتها باید با غصه ها و غم ها رفاقت کرد...انها در کنج دل ما خانه میکنند همراه عزیزان از دست رفته... |
کوروش و باران عزیز تسلیت منو هم بپذیرید امیدوارم دلتون دیگه غم نبینه...............
|
کلاس
سلام به تمامی دوستان :53:
سلام کتایون جون ..........چه عجب .... چه جوری از دست کلاس ..و کوچولوی وول وولکی در رفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقت کردی یه نوک پا اومدی این طرف ها ...:41::78: از طرف زن دایی جونش{شیت شدن} ببوس کاوه کوچولو رو هزار تا_باوش |
سلام....ممنون روی دو تا گلای میمی رو هم ببوس..... کاوه خوابه ..ممکنه قطع باشی که نیومدی ... :rolleyes:
|
اکنون ساعت 10:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |