دم بود نایی من در دمِ دم هستم نی بند بندم همگی پر بود از نغمه ی وی هر دم از دم بزند آتشم اندر رگ و پی عشق دم گاه به رومم کشد و گاه به ری گاه اندر عرب اندازد و گاهی عجمم او منم یا منم او یا بود از او منمم منم آن ذات که در عین صفات آمده ام از حضور شه شیرین , حرکات آمده ام |
من
هر روز پشت پنجره ای که شبیه هیچ پنجره ای نیست سلام های بی صدایت را تا می کنم و از نقطه های دور برایت دست تکان می دهم تماشایت می کنم و می دانم تو_هر روز_ با اینکه چشمانت را_محکم_ بسته ای نگاهم می کنی و با اینکه خودت را جلد کرده ای برایم دست تکان می دهی من می دانم خیال های رنگی ات را من می خوانم و می خندم و می خندم و می خندم بگذار تا همیشه روشنی چراغ کوچکم از خنده های پر ستاره ات وام گیرد |
اگر برای تو شعری عاشقانه بخوانم
این شعر تا ابد با تو خواهد زیست حتی وقتی که من دیگر نباشم یا وقتی که دیگر میان ما عشقی نباشد شعر عاشقانه بیشتر از آدمها می ماند عاشقانت تو را ترک می کنند اما شعر عاشقانه همیشه با تو خواهد بود پس بگذار برایت شعری عاشقانه بخوانم! شعری از اعماق جان٫ که مرا به یاد تو آورد...... شعری که همیشه با تو بماند. |
عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست |
من را تو به راه عشق خواندي ممنون |
شبي غم با دل من گفتــگو کرد |
درون سينه آهي سرد دارم |
ديدي غرلي سرود عاشق شده بود |
عشق من عاشقم باش نذار بیافتم از پا |
برايم آشنا هستي |
اکنون ساعت 08:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |