|
بانوی شعر ها این روزها غزال غزلوارمیشوی با پلک های پنجره بیدار میشوی تنها میان خلوت رویای سبز من مانندلاله تشنه ی دیدار میشوی دلگیر گشته ام ز هجوم کلاغ ها در سایه سار ِباغ دلم سار میشوی در انزوای غربت اندوه و درد ها صد آسمان قناری دلدار میشوی در این محیط ِ منجمد اشک و بغض ها مثل هوای دلکش ( فرخار) میشوی پر میکشی به وسعت ِ عشقم بدون بال مثل ستاره روشن و تکرار میشوی گویی تو را خدا ز غزل آفریده است شرقی ترین ترانه ی اشعار میشوی گل میکند بهار زلالی در این غزل بانوی شعر های جنون بار میشوی بی باده ی لب تو،"زریر" است و شوکران من مانده ام خمار و تو خمّار میشوی انجينيرحفيظ الله زرير |
مادر مــادر تو فرشته ای تو حــوری مادر تو دریچــــــــه ای ز نوری مادر تو زحـــــــــــل تو آفتابی مادر تو فروغ ماهـــــــــــتابی اوصاف تو در زبان نگــــــــنجد مهری تو درین جـــهان نگنجد گنــــــجینه لطف و کان مهری موجـــــــــود گرامی سپهری بهتر زهمه جـــــــــــهانیان تو معشوق تویی و مهـــربان تو یک خرمن گل نه، یکجهان گل یک دامن گل نه، بیـــکران گل بر مـــــــــقدم والای تو ریزم ای مادر محـــــــبوب و عزیزم من بوسه زنم بـدست و پایت امروز خجــــــــسته باد برایت |
|
|
|
http://tehranpic.net/images/zgmmhfzqd4hwm5fcipuz.jpg |
|
|
|
اکنون ساعت 06:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |