سلام به همه ی برو بچ حالتون خوبه.ایشالا که همیشه خوب باشین نه مثل من غمگین و داغون که هیچ چیز منو خوشحال نمی کنه.
دلم احساس غم دارد در این اندوه ویرانی،کمی تا قسمتی ابری و شاید باز بارانی... |
آقا اینترنتم تموم شده، الان دانشگاهم، بابا رخصت! برین درساتونو بخونین!!!! الان 5 صفحه رو خوندم که در جریان قرار بگیرم! |
سلام سلام سلام:)
ترنم جان خیلی خیلی خوش اومدی دلمون برات تنگ شده بود بیشتر بیا سر بزن خانومی 852 عزیز کیه که غم نداشته باشه؟ اینجا غماتو فراموش کن گلم:53: آقا مهدی آن نیز از خواص لنگه بودن می باشد:21: مهرگان عزیز خودت گلی:53: صبا جان، نه ببخشید خانوم سوسانو :dکم پیدایی دخترم!! مینا جیگیلی نکنه داری از اون آشای مخصوص که نمی دونم اسمش چی بود آها یادم اومد شله مله میخوری؟ بی ما؟ به قول بعضیا ای نامرد!:53: راستی دیشب مجتب داداش اومد تو سایت و 1 بیت مشاعره و بعدشم رفت چرا به اینجا سری نزد؟! :rolleyes: مجتب داداش منتظریم دوباره بیای |
نقل قول:
قابل توجه : ترنم اولین نفری بود که ورود منو به سایت تبریک گفت .:53: نقل قول:
نقل قول:
من خودم هم خبر نداشتم شیراز این همه خوراکی داره ! فکر میکردم به غیر از کلم پلو با سایر شهر ها مشترکه . شما هر کدوم که سفارش بدی ما توی همین آشپزخانه پی سی برای شما تهیه میکنیم :d |
واقعا شماها خجالت نمیکشین بدون حضور من اینهمه پست دادین {قاط}{قاط} |
|
از این حرفها گذشته، از لنگه ی ما خبری نیست
انترنی، بهیاری، نرسی، بچه مرشدی:d کسی نیست برای سردرد ما نسخه ای بپیچد؟!!! |
بهههه مینا خانم خوش اومد ...خودمو میگمااا {شیت شدن} |
من که نفهمیدم چی نوشتی |
سلام اگه ممکنه منو جوجو صدا کنین نه چیز دیگه.مرسی.
مرسی حسین جون.زمان همه چی رو حل می کنه. بهدشم من آقا نیستم:p:p:p |
اکنون ساعت 10:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |