گفتگوی من با خدا |
آب انگور حافظه را تقويت میکند |
http://blogfa.com/images/smileys/13.gif سه کلمه جادویی : این سه کلمه جادویی را در روز چندين بار به کار گیرید : |
نکات مدیریتی |
زیباترین جمله ها |
ایا میدانستید؟ |
اندیشه های زیبا: هميشه با ضرب طبل خودتان حركت كنيد. مهم نيست كه صداي آن چقدر ضعيف يا دور باشد. هنري تورو زندگي مانند دوچرخه سواري است. براي حفظ تعادل بايد حركت كرد. آلبرت انيشتين مسائل را در همان سطح آگاهي كه به وجود آمده است نمي توان حل كرد. آلبرت انيشتين ما به افرادي كه در ورود به عرصه «غير ممكن» تخصص دارند نياز داريم. تئودور روتكي در عـصر تغييرات مـسـتـمر، تنــها «يــادگيــرندگان» آيـنــده را به ارث خواهند برد. مابـقي خود را براي زندگي در دنـيايي مجهـز كـرده اند كه ديگر وجـود نـــــدارد. اريك هوفر فردا همواره خواهد رسيد و هميشه با روزهاي ديگر متفاوت خواهد بود. فردا ، حتي بزرگترين شركت ها نيز در معرض خطر هستند ، اگر در مورد آيندهشان نينديشيده باشند . پيتر دراكر |
عامل کلیدی تمام موفقیتها "عمل کردن" است ... پابلو پیکاسو |
الفِ انسانیت که از " آدم " برداشته شود؛ چیزی جز نشانه ی حیوانیت باقی نمی ماند ... |
هیچ رازی در کار من وجود ندارد ... خیلی ساده ؛ من طرحم را به 1200 نفر نشان دادم ، نهصد نفرشان قاطعانه گفتند : نه! و سیصد نفر به آن توجه کردند ، هشتاد و پنج نفرشان نظر مثبتی داشتند ولی در عمل هیچ کاری نکردند ، سی نفر از آنان طرح را جدی گرفتند، و یازده نفرشان با سرمایه گذاری در طرح من را مولتی میلیاردر کردند ... بیل گیتس |
اکنون ساعت 08:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |