جوجو جون سلام:d
بهتری گلم؟ جیگیلی جون اون آش عباسعلیه:) آقا مهدی ممنون از تجویزتون دیوار اون سایزیرو نیافتم{قاط} |
|
نقل قول:
چون بابای خودمو دوست دارم . نقل قول:
تایلند سیل میاد ، ژاپن زلزله بعد یکدفعه همه چی گرون میشه ! نمیدونم ایندفعه که قصد کنم لپ تاپ بخرم کجا میخواد خراب شه ! در هر صورت امیدوارم اون چیزی که می خواید رو بخرید و روانشناسی هم نمره های 20 بگیرید ! :d اونجا مسقطی میخورید به یاد ماهم باشید ! |
نقل قول:
نه نوافن و نه ژلوفن ! اگه یه چیز بگم باورت میشه ؟؟ من تا به حال تو عمرم 6 ، 7 تا قرص بیشتر نخوردم و 7 ، 8 تا امپول بیشتر نزدم که همشون هم واکسن بودن تا جایی که بدن خود آدم امکان تحمل درد و ناتوانی رو داره باید تحمل کرد این سیستم دفاعی بدن رو نباید به خوردن قرص و دارو و کپسول عادت مثال نمونه من و دوستم یکزمان سرما خوردیم اون رفت آمپول زد و قرص خورد و ....... من فقط کنار بخاری نشستم و غذاهای گرم خوردم ! من زودتر از اون حالم خوب شد ! |
بچه ها سلام |
سلام برو بچ جمیعا :53::53: |
سلان بچه ها .. خوبین همتون آیا ؟
نه آریانا اون عکسو زیرش نوشتم By:Ghazal.mr ینی خودم عکسو گرفتم این دوتام که توو آواتارمند عابر هستن.یه شب بارونی ازش عکس گرفتم./یواشی.. شبنم و شبدر چه فرقی داره محمد؟؟ من تاحالا فک می کردم قضیه سر شبدر و لاله ی قرمزه ، نه شبنم و شبدر .. نه جواد جان.. مرسی اوهوم .. درسته مهدی جان من به پشت عکس دقت نکرده بودم که تاره/آخه محو اون قطره و پرنده شدم .. بهترم شکوفه.. مرسی ... حسین جان نو رسیده نیس که. خانومی شده برا خودش. چهار و نیم ماهشه . مهرگان گیان چشم .. تاپیک انگلیسی ام میام یه سر می زنم بد نیستم مینا .. مرسی عزیزم مهبایی غصه چشمامو نخور .. خوب تر شده یکم .. مرسی ترنم .. دلم تنگ شده برات .. ساعت 17:17 اینجا همچنان شمال است صدای رادیو غزل |
اره رزیتا جان..اش عباسعلی...فرانک خانم اول گفت..من باور نمیشد همچین اسمی داره :d شبیه اش گندم( امام حسین ) ما یزدی هاست .. |
سلام بچه ها
عزاداریاتونم قبول حق شدیدا بچه های پی سی هم التماس دعا دارن از همه ممنونم رزیتا جان جوجو خیلی خوش امدی خانومی مینا منم اش میخوام اونم از نوع نذری غزل جان امیدوارم زودتر بشی اون غزل شنگول سابق اقا مهدی وای این همه قرص میخوری واقعا من خودم اصلا اهل قرص ومرص نیستم اقا بیگ بنگ بازم میگم اوارتارت خیلی جالبه کلی حرف برا گفتن داره دفعه اول که دیدم نزدیک ده دقیقه فقط نگاش کردم اقا حسین ما کلی کار داریم ها نمیتونیم همش بیام اینجا که :d(یه کم خودم ،خودمو تحویل بگیرم) اقا حسین مطمئنی شما بعد من وارد پی سی شدی و منم ورودتو خوش امد گفتم :eek: شما کلی پست زدی هااا شکوفه عزیز امیدوارم زودتر خوب شی بچه ها بازم میگم التماس دعا |
|
اکنون ساعت 08:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |