گاهی هیچ چیزی برای از دست دادن ندارم ، لم میدهم و به بدبختیهایم لبخند میزنم... مردم فکر میکنند هیچ مشکلی ندارم ، اما زندگی بدون مشکل فقط یک خواب است... آدم هم نمی تواند همیشه بخوابد! چارلی چاپلین |
به روز اول هر سال چون دلم نگریست ، نه گریه کرد و نه خندید، بل به خنده گریست ... چگونه ام نتوان گفت این کسی داند ، که زار زار بخندید و قاه قاه گریست ... از این که سال نو آمد پیام زندگی است ، از این که سال کهن شد نشان رهسپری ست ... شاعر : مهدی حمیدی شیرازی |
آن هنگام که مادرت پیرتر میشود؛ |
http://aref0111.persiangig.com/image...8%AA%DB%8C.JPG شجاعت ترسی است که فاتحه خود را خوانده است . . . میوه ای که بدون تکان دادن از درخت بیفتد ، رسیده تر از آن است که قابل خوردن باشد . . . . . . دنیا خوابی است که اگر آن را باور کنی پشیمان می شوی . . . . . . با همه چیز درآمیز و با هیچ چیز آمیخته مشو . . . . اگر تمامی خلق گرگهای هار شوند و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد تو مهربان جاودان آسیب نا پذیر من هستی ای پناهگاه ابدی تو می توانی جانشین همه بی پناهی ها شوی . . . اگر نمیتوانی خدمت کنی ، برو تا لااقل خیانت نکنی بمان تا کاری کنی ، کاری نکن بمانی . در دشمنی دورنگی نیست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند. . . . خیلی اوقات آدم از آن دسته چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند که در خودش وجود دارد . . . خدایا تقدیر مرا خیر بنویس آنگونه که آنچه را تو دیر می خواهی من زود نخواهم و آنچه را تو زود می خواهی من دیر نخواهم . . . ازدواج مثل بازار رفتن است ، تا پول و احتیاج و اراده نداری به بازار نرو . . . . . . برای دیدن نور ، به خورشید نگاه کن برای دیدن عشق ، به ماه برای دیدن زیبایی ، به طبیعت برای دیدن امید ، به آینده . . . . . . قلب خود را از کینه دیگران پاک کن ، تا قلب آنها از کینه تو پاک شود . . . . |
پيام هاي كوروش دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند . . . اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید . . . سخت کوشی هرگز کسی را نکشته است، نگرانی از آن است که انسان را از بین می برد . . . اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید http://3ali3.com/wp-includes/js/tiny.../img/trans.gifآنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلکه دشواری رسیدن به سهولت است . . . . وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر می کنند، نه رفتار و عملکرد شما . . . افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. . . . پیش از آنکه پاسخی بدهی با یک نفر مشورت کن ولی پیش از آنکه تصمیم بگیری با چند نفر . . . . کار بزرگ وجود ندارد، به شرطی که آن را به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم . . . . کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید . . . . انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند . . . . همواره بیاد داشته باشید آخرین کلید باقیمانده، شاید بازگشاینده قفل در باشد . . . تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است . . . . دشوارترین قدم، همان قدم اول است . . . . عمر شما از زمانی شروع می شود که اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید . . . . آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد . . . . وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید . . . . من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است. |
زیباترین جمله ها |
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باش عمری با حسرت و اندوه زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران باید اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم . . . لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن روزهایت رنگارنگ |
|
|
|
اکنون ساعت 11:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |