نقل قول:
بابا مث من باشیدا هر کی کم پیدا میشه مستقیم برید توی فیس بوک اونجا پیداش میکنید بر خلاف من فیس بوکم فقط بازه ولی توی پی سی هستم :d من با اسم hossein_1971 فک کنم چند روز بعد از شما عضو شدم که اول شما و بعد یه کاربر به اسم محمود 77 فک کنم بود که دیگه خبری ازش نیست ولی با اسم amirlboy سال 2009 عضو شده بودم که الان این نام کاربری جدیدم با اون قبلی ادغام شده |
نقل قول:
منظورم شبدر با لاله و شبنم با لاله بود ! هر چند به نکته خوبی اشاره کردید ماها به تفاوت شبدر و شبنم فکر میکنیم اصلاً لاله تو مخیله امثال من نیست ، لاله مال از ما بهترونه ! ---------------------------------------------------------------------------------------- جدای از اینها وفاداریتون به شعر و ادبیات قابل تحسین هست من برعکس شما دوست دارم گاهی اوقات نظم و زیبایی رو بهم بزنم تا حالا همچین حسی رو داشتین که یک تابلوی قشنگ ببنید و یک قلم مو بردارید و یک خط رنگی بزرگ وسطش بکشید ؟ من الان این حس رو دارم ! دوست دارم بهم بریزم ! حتی به قیمت ناراحت شدن سهراب ، حتی به قیمت شکستن دل حافظ و گریه مولوی حتی به قیمت غمگین شدن فردوسی .................. من دوست دارم بهم بریزم ،چون از چهارچوب 400 ، 500 ساله خسته شدم ما قهرمان نمیخوایم اگه فردوسی بود بهش میگفتم ، ما قهرمانی مثل رستم ازش نمیخوایم ما اسفندیار رو دوست داریم هر وقت شاهنامه میخوندم از ته دل آرزو میکردم ایکاش چشم رستم از حدقه در می آمد ایکاش رستم کور میشد ایکاش اسفندیار زنده میموند حالا شبدر و شبنم یک اشتباه بود ولی ................. |
نقل قول:
بابت آواتار لطف دارید شما آواتار شما هم زیباست :) ------------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی جان اون آجیل تا وقتی نگفتی مال خودت بود حالا که گفتی جزو بیت المال محسوب میشه عزیز (یعنی این که من هم سهمی دارم :d) اگه به من آجیل ندی ترورت میکنم {داش مشتی} |
گریه دارم/خیلی.........................
. . درست مثل یک قطار مثل یک کامیون مثل چیزی که تنها بزرگ بود و غمگین زندگی کردم و کسی نگفت چرا مثل یک قطار چرا مثل یک کامیون رضا بروسان |
|
سلام
امشبم که شام غریبانه اقابیگ بنگ:53: اقا حسین خوشحالم که حداقل با نام نیک اگه از اینجا رفتیم از ما یاد میشه :24: غزلی مرسی زیبا بود خودت چطوری دختر دریا :cool: رزیتا گیان ،شکوفه گیان، مهبا گیان، مهرگان گیان،مینا گیان، فرانک گیان،فرگل گیان همه خوبن در سلامتی کامل به سر میبرن اقا مهدی چه خبر از بازار موبایل:p من نمیدونم چرا وقتی بر میگردم خونه انقد میخوابم :eek: بچه ها عزاداریهاتون مقبول حق ان شاالله برین کربلا :53: |
نقل قول:
|
نقل قول:
دورود شکوفه جان ماشالا .... فدای سرت:53: ...اینهمه میخوابی و به خودت میرسی چایی زرد و چایی سبز بعد سر دردم داری؟ من گلو درد گرفتم خفن....1 کیلو لیمو ترشو آب گرفتم خوردم الان بهترم ..اما قلبم درد گرفته.. نقل قول:
دورود بفرست به پسر گلت:53: نقل قول:
نقل قول:
اون برنامه کودکه که صبحا میزاشت رو میدیدی ؟ مسواکا؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
به هر حال دورود ..آره دیدم ....ghazal .mr اون mr به چه معناییه؟ باجه تلفنم بغلشونه ...اما یارو مرد چقد زن ذلیله کیف زنشو گرفته دستش...انقد بدم میاد از این کیف گرفتن {قاط} نقل قول:
الان منظورت چی بود میخوای چی کار کنی؟ |
سلام به به اقا اریانا ، کجایی پسر ، نیستی ، کم پیدایی، |
سلام جو جو خانم، خوش اومدید:53::53::cool: |
اکنون ساعت 09:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |