سلام.به برو بچ حالتون خوبه.من تازه اومدم.
"به یاد هم باشیم شاید سالها بعد در گذر جاده های بی تفاوت از کنار هم بگذریم،بگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود" |
کارائی دیگر پوست هندوانه
پوست هندونه فقط برای این کار نیست کارائی دیگری هم دارد و اون اینکه که موقع سلمونی میزارند روی سر آدم و دور تا دور آنرا اصلاح می کنند
|
سلام به همه بچه های بی حال پی سی |
سلام به دوستان عزیز و دوست داشتنی |
|
:21::21::21: |
گفتم که قول میدم مسواک بزنم;) |
سلام بچه ها
چرااااااااااا هیچکی روز دانشجوتبریک نگفت چه کار بدی کردین :d اقا مهدی از کجا معلوم که موبایل فروش نباشی به به اقا اریانا از اینورا راه گم نکردی برادر غزل و مهبا ومینا و رزیتا غایییییییییییییییییب :p دندون درد فک کنم اینجا مسری شده مثل سرما خوردگی :p بچه های بد چرا مسواک نمیزنیین با ید به به جناب کورش بگم دیگه هر کی مسواک نزنه اینجا را نده اقا جواد شما چطوری برادر خبریم از براد حسین نبود ها |
نقل قول:
خدا نکنه کجا میخواید برید بابا شما یه طوری صحبت میکنید آدم میترسه ! انشاءالله که همیشه سالم و سلامت باشید و همیشه پای ثابت فروم . عزاداری های شما قبول ، انشاءالله با همه بچه های پیسی سیتی به کربلا مشرف بشیم .:53: نقل قول:
اون شعر مسواک مال اونموقعی بود که حال داشتم و خوشحال بودم الان دمقم چون همش باید درس بخونم حالم داره بد میشه ! خسته شدیم تا کی آخه بشینیم رو صندلی همش استرس امتحان داشته باشیم ، کی تموم میشه این دوران :confused: الان باید کلی بشینم بخونم اونم نه یک درس (روزی 9 ساعت ! گاهی هم 12 ساعت !) اگه نیسان سراغ داری اجاره کن بیاد منو زیر بگیره راحت شم :d نقل قول:
|
نقل قول:
بدترین لحظه دندون پزشکی اون لحظه ای هست که دندونتو دارن با سوزن سوراخ میکنن وای خدا آدم دیوانه میشه ! بوی سوختگی رو حس میکنی از بینیت بعد یه سری چیزا رو میریزن تو دهن برای پر کردن دندون وای خدا ! مخصوصاً بیحسی بعد پر کردن من کاملاً درک میکنم و آرزو میکنم هیچکس کارش به دندون پزشکی نرسه که سوهان روح است بچه ها تو رو خدا دندوناتو مسواک بزنین در موردبحث کردن حق با شماست ! خوب چیکار شکوفه خانم :d تو خونه که نشستیم پدر و مادرم نه با خودشون و نه با من حرف نمیزنن خونه مون همیشه سکوت محض ! دانشگاه هم که میریم دو کلمه صحبت کنیم دوستاهام همه دنبال درس و گزارش و اینا میان هی آدمو یاد میان ترم و پایان ترم و گزارش کار ...... اصلاً آدم پشیمون میشه طرفشون رفت ! خلاصه به دوستام هم زنگ میزنم یکی دانشگاهش تموم شده داره واسه ارشد میخونه موبایلش سایلنته یکی دانشگاهش تموم نشده اصلاً موبایلش خاموشه ! یکی دیگه ............... خلاصه اینقدر دور و برم سکوت هست که سرم درد میکنه واسه بحث کردن ! |
اکنون ساعت 10:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |