ترنم، مینا ، مهبا ، ستاره ، آنا ، محمد ، کوروش ، صبا ، مهرگان
. . روزتون مبارک بچه ها ...... : ) (تاریخ ارسال پست : 16 آذر 90 /مممم کسی که جانمونده؟) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
این مهرگان گیان گلم هم که همش توو تاپیک انگلیسی مینگلیسیه ...بیا اینجا دخترم اول تووو پاتوق خودمون پارسی رو قشنگ و کامل زیر دست اساتیدی مثل من یاد بگیر بعد هر جا خواستی بری برو.....
|
سلام آریانا گیان! و سلام به همه:53: |
غزل بانو گیان، میخواستم بگم اون لینک آهنگ دنیای ما اندازه هم نیست خیلی قشنگ بود، هم شعرش هم آهنگش.
برا گروه رستاکه؟ |
غیبت میکنید پشت سر من شکوفههه {قیژه} |
مرسی آقا، مرسی :)
آقا من تا حالا اونقدرا دور نشدم مثلا اونقد که هم از نظر فاصله دور باشم از خانواده هم از نظر زمانی، زمان زیادی دور باشم، و نمیدونم مینا گلبرگ چی میگه:d نمیدونم من طاقت دور بودن رو دارم یا نه! آقا من غیب میشم؟ راس میگی والا! چه بکنم خو آنا؟ الان از صب نشتم پای پی سی، هی جم نخوردم، کمرم گرفت درد! ای خو نمیشه زندگی گاهی باید آدم غیبش بزنه! ادمینه چرا نمیگی؟ اونم غیبش زده خو! ====================== مینا امضاتون قشنگه .... |
|
سلام به همه بچه های فروم پیسی سیتی
مهدی ژان کژایی بابا {داش مشتی} من نمیدونم چرا از بین همه وقتی تو نیستی احساس میکنم یه چیزی رو از دلم کندن هر کی غیبت کنه شما باید باشی داداش مهدی . خانم توکلی هم یه مدتی هست که نیست امید کجایی پسر ؟ مجتبی جان من هر وقت خجالت بکشم سوال بپرسم تو باید باشی به سوالام جواب بدی ! کجایی؟ میگن دلم آدمیزاد به همنوعاش وابسته هست من الان دلم برای شما اینطوری شده http://www.gif-paradies.de/gifs/lieb...erzen_0066.gif -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آریانا الان که میبینم اصلاً حالمم خیلی خوبه :d جون داداش یه لحظه توهم زدم فکر کردم حالم بده ! نه کهریزک چیه بابا ! من هنوز جوونم کلی آرزو دارم . :63::77: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
به به ! بیگ بنگ! کجا بودی آقا؟ روزت پساپس مبارک آقا، مبارک |
اکنون ساعت 11:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |