زندگی و مرگ...!
زندگي: من فرصتی مغتنم برای بودنم تو اژدهايی مترصد بلعيدن مرگ: من آغازی به آرامش ابديم تو آغازی به آلام دنيوی زندگی: من خالق يک لحظه شيرين عاشقانه ام تو جابری که دريغ از اين لحظه نداری مرگ: تو تحميل ناخواسته ی گريبانگير بشريتی من منتخب آنها براي رهايی از تو زندگی: تو فاجعه انفصال عاشق و معشوقی من فرصت دوباره باهم بودنشان مرگ: تو بار سنگين اجباری برای زجر کشيدن من جرثومه ای براي گريز از اين وادی زندگی: تو اشک مادر داغديده ای من اشک شوق ديدار فرزند مفقود الاثر مرگ: تو تولد کودک نامشروع دو بی خانمانی من گريزی براي رهايی از اين مخمصه زندگی: من لبخند زيبای يک نو مادرم تو خلوت تنهايی يک زوج عاشق مرگ: من پايان ناله های يک پيرمرد زمينگيرم تو اصراری زجرآلود به بودن او زندگی: من مصور يک بوسه ی شيرين عاشقانه ام تو قطره اشک يک عاشق در هجران معشوق مرگ: تو چشم نظاره گر شکنجه های يک شکنجه گری من تير خلاصی از اين عذاب زندگی: من عفو يک پدر داغديده ام تو سنگسار يک زن به جرم عاشق بودن مرگ: من خط بطلان به وجود پس از مرگ معشوقم تو جزای جرم زندگی بدون او زندگی: من نگاه نوازشگر يک پريزاده ام تو خلوت سرد تنهايی مرگ: من فرصت گرم انتقامم تو انتظار بيهوده يک مادر ناباور زندگی: من نقطه اوج عروج يک انسانم تو نزول او به پست ترين جای ممکن ! مرگ: ……………………………….!!! زندگي را پاس داريم بهتر است به نظر تو ؟! زندگی یا مرگ؟؟؟ |
امام علی (ع): |
|
|
افسانه ها ميگويند |
جلوي من قدم بر ندار شايد نتوانم دنبالت بيايم. پشت سرم راه نرو شايد نتوانم رهرو خوبي باشم کنارم راه بيا و دوستم داشته باش. |
زمان ((حال)) دروازه ورود به خداوند است. خداوند گذشته و آینده نیست، خداوند همیشه حال است. خداوند یعنی بودن و بودن یعنی حال ... |
|
|
|
اکنون ساعت 07:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |