ﺩﺧﺘﺮ :ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﻓﺮﺩﺍ ﻋﻤﻞ ﻗﻠﺐ ﺩﺍﺭﻡ؟ |
تک بیت ها غفلت ما از شب است اینگونه ما غافل شدیم علت غافل شدن را با سکوت عامل شدیم اشک من نیز روان دل تو خاموش است ریزش آب بر آتش ثمرش خاموشی است خواستم وعده گذارم لب آب روان تا رخ چون مه تو نیز دو چندان گردد گر که خواهم از لبت بوسه مرنج قند در سیلاب اشک حل می شود خواستم مرهم گذارم از تو روی زخم خویش غافل از اینکه نمک بر زخم خود پاشیده ام از نگاه من اگر که نشنوی حرف مرا بعد از این فریاد من گوش فلک کر می کند لبانت پسته خندان دو چشمت همچو بادام است مگر یک بته زیبا دو حاصل می توان دادن اشک مرا بدید واز من برید بر آب ها بنا ماندگار نیست هر کسی را از گذشت زندگی سهمی بود سهم ما از زندگی هم جز کلاهی بیش نیست گر که لبخندی نثار این دل خون می نمود تلخ کامی های دنیا حاجت شکر نبود بعد عمری که نشستیم در ره دیدار دوست لحظه دیدار ها چشمان ما در خواب شد چشم او را دیده ام وقتی که اشک آلود بود |
|
جملات زیبا و آموزنده آندره ژید |
|
سخن شاعران و شب یلدا |
|
حکایت |
|
|
اکنون ساعت 10:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |