اقا محمد منم تو نباشی غصه م میشه...:d |
آقا درشتم نوشتم تقویم سایت کجاس! خب ج (درزبان اس ام اسی!) نمیدین خب! موفق باشید آقا، موفق باشید اجمعین:) |
سلام آریانا جون مرسی عزیزم.ادبی صحبت کردن مگه بده؟:)
اندازه فونتش خوبه....... |
نقل قول:
|
خدایی حال کردم
شیر زن به این میگن:d [IMG]http://*****************/images/sy5m9tt17c0rwfnep7x.jpeg[/IMG] |
شکوفه عزیزم !!!!!!! داری رکورد می زنییییییییییییی ؟؟
ایی همه پست ؟؟ چشام کالباسی شد قربانت بره ایی دختره غزل ! {B Adabi} |
:dغزل جون خدا به دادتون برسه از اون شبایی هست که هیچ کاری ندارم جز اینکه تو پی سی باشم و پست بزنم |
بزن قدش شکوفه ! چون منم کلی کار دارم زدم به بیخیالی.. آخه مگه آدم چقد زنده ست که نیاد و کنار دوستاش باشه ..
آریانا تازه پستتو خوندم ! تو باز به من گفتی ادبی ؟؟ تیکه میندازی ؟؟ میدم طرح ببر روی کیفم بخورتتااااااا ... بچه پررو ! {قاط} اِ اِ تازه دیدم نوشتی کلاس میذارم ! من کلاس میذارم ؟؟ چرا دروغ میگی ؟؟ قدیما آره ولی به جون خودت که میخوام دنیا نباشه بیخیال ِ شاگردای خنگم شدم ! حالا شاید در آینده کلاسی چیزی گذاشتم براشون.. روز بچه که مطمئنا نیست.اونو اختصاصا گذاشتم برا خود ِ خودت ! گرفته که .. خو نیس یه مدت ِ ندیدمتتتتتتتتتتت غمباد کردم !! http://www.getsmile.com/emoticons/sm...53/aiw/cry.gif آشنای بهاری .. عزیزم با عرض سلام و خوش آمد و سپاس از حضور گرام، اگر می شود لطفا کمی کوچکتر و تیره تر بنویسید بانو که ما هم درست حسابی مستفیض بشیم .چش و چالمون درد گرف به مولا ! |
نقل قول:
یه عکس از کیفت میگیری قشنگ از نزدیک طرحشو لمس کنیم...تو که از همه جا عکس مکس میگیری.. |
نه راسیاتش نمیشه ! وختی کیفمو میذارم مامان اینا منو قایم می کنن میگن ایی بچه ما نیست حالا من بیام عکسشو برات بذارم ؟؟ مهرگان گیان بخاطر ایی که گفتی بیا تاپیک خارجه و اینا اومدم اون ورا یه سر بت زدم .. کلی هم با جمله ئه حال کردم بسی موتوشکریم : ) |
اکنون ساعت 12:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |