سلام
غزلی خوش امدی :53: وکلی خوشحالم که اینجایی وبابت تبریک هم خیلی ممنون دست گلت درد نکنه شکوفه عکست قشنگ بود راستی غزل تو قسمت بچه های کرماشاه برات غیبت زدم برو موجه هش کن تا از انضباطت کم نشه :24: اینجا الان فقط اقا مهدی و اقا حسین ورزیتا گیان غایبن برای درس خواندنم مه خودمه زدم بی عاری ولی واقعا باید شروع کنم دیگه ها فعلا رخصت :21: |
|
نقل قول:
اقا مهدی نکنه خودتی :d |
چطور اون داد زدن نامردی نیست :d |
|
|
سلام دوستان عزیز!
آقا چه خوشی داره میگذره! آقا مهدی اینترنتی پرداخت نمودیم، فرداش شاتل وصلید! راستی آقایون هم که با هم صحبت میکنن به هم میگن گلم؟ چه جالب! از این عکسا، عکس شکوفه خانوم خیلی جالب بود و عکس آخری ترنم گیان! |
ماااااااااااااااااا اوووووووووومددددددددیِمممممم :cool:
سلام به همگی دوستان چه حاضرین و چه غائبین : مهدی ، ترنم ، مهرگان ، شکوفه ، جواد ، غزل ، آریانا ، محمد ، مینا ، آناهیتا و...... -دست نگه دارید آقا غیبت من و رد نکنید ، خلاصه هر جوری بود خودمو رسوندم وگرنه باید میرفتم مامانم و میاوردم عضو سایت میکردم تا غیبتم موجه شه :d آقا چی شده دو روز نبودیم 600 تا پست زده بودین داداش مهدی ما رو هم تنها گیر آوردید دارید کتک میزنید . {قاط} آقا این بی انصافیه که ..... |
سلام من اومدم بازم ولی همه رفتین درس بخونید :دی
من یه چیزی کشف کردم! قبلا از این پایین سایت این رنگ آبی کسل کننده رو نارنجی میکردم چون قشنگتره، الان یه کاری کردم برا من دیگه همیشه نارنجیه !!!! اینقده قشنگ و شاده! دوتا جمله هم اون بالا مینویسه همیشه! جالبه! شما هم نارنجی کنید! زنده باد نارنجی! مینا گیان اون تاپیک بامبو رو دیدید؟ من یه چیزی نوسیدم شاید به کارتون بیاد :) مثل همیشه امیدوارم موفق و سلامت باشید همگی :) |
سلام به همگی
مهرگان جون درست میگی منم الان نارنجی کردم خیلی خوشگل شد. معلومه که سلیقت خوبه;) زنده باد نارنجی |
اکنون ساعت 12:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |