ممنون روژینا جون :)
امضای شما هم خیلی قشنگه:53: |
از زندگی از این همه تکرار خسته ام از های و هوی کوچه و بازار خسته ام دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام بیزارم از خموشی تقویم روی میز وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته ام از او که گفت یار تو هستم ولی نبود از خود که بی شکیبم و بی یار خسته ام تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید از حال من مپرس که بسیار خسته ام |
من این شعرو خیلی دوست میدارم مهرگان جون |
خواهش شکوفه خانوم جون، این شعره از امضای آقا مهدی بود :دی
اتفاقی دیدمش توی نت، منم ازش خوشم میاد :53: |
سلام
بازم اومدم همه خوبن خوشن سلامتن مینا که معلومه رفته پایتخت چند روزه خبری ازش نیست مهرگان مرسی بابت شعر اقا حسین غیبت رد شد برو یه فکری به حال خودت بکن مهدی اقا چطورن اقایون بیگ بنگ واریانا غایب غزل قبل از رفتن اجازه گرفت غیبتش موجه اس ;) |
سلام .. مهرگان گیان این شعره که گذاشتی چه شبیه غزل منه !!
|
به به سلام به روی ماه غزلی خودمون{شیت شدن}
دلتنگت بودی خوش امدی دختر :):53: |
صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهی ساخت!
قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم |
ترنم چرا یه ساعت بعد ِ من اومدی ؟؟ من گناه داشتم تهنایی خو .. : )
ای به قربون روی نشُسته ت بره غزل :دی دلم براتتتتتتتت تنگ شده ه ه ه ه ه آی گفتی .. سهراب منم خعلی هوس رفتن به سرم زده امروز صبحم دلم خییییییلی دریا خواست... من یقین دارم که پشت دریاها شهری ست ... اینم ببینی بد نیست : قایق مهرگان ایی شعره که گذاشتی خیلی شبیه غزلِ من بود دیشب هنگ کردم دیدمش. مخصوصا اولش و حال وهواش ..!! . . نقل قول:
|
نقل قول:
خیلی شعر زیبایی بود همچنان در حال خواندنش هستم غزل |
اکنون ساعت 09:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |