نقل قول:
درود دختر گل وبلبل و دریا... این شعره محمد علی بهمنی ...نکنه از روو دست تو نوشته :d...یه آلبومم بود داشتم یکی خونده بودش همین شعرو با چند تا دیگه از شعرای محمد علی بهمنی خیلی قشنگ بود خاطره انگیز بود ....الان نمیدونم کجا گذاشتمش....پیداش کردم میزارم.... این اولن ... دوما خب معلومه پشت دریاها شهری هست...اونور دریای سمت شما میشه روسیه وقزاقستان کلیم شهره. |
الو صدا میاد :d |
سلام بر دوستان پیسی سیتی بیگ بنگ حاضر منو دور نندازین که آتیش به پا میکنم {جشن پتو} مینا خانوم سلام :cool: اول اینکه ما هم شما نباشی غصه مون میشه :d و اینکه یزد و هوای بکر و باحال کویری شب صاف و ستاره .... الان یزد روزهاش هواش خوبه و شباش سرد و صاف کویر دیگه ! کویر صفایی داره برا خودش . من از این همه روحیه ای که شما دارید غبطه میخورم بابا دست مریزاد امتحان و درس و دردسر گرفتن بلیط و غصه غذا.......... الان من بودم مینشستم یه دل سیر گریه میکردم ! کلاً با استرس اینجور چیزا اصلاً سر و کار ندارین:d ایول روحیه جداً:cool: -------------------------------------------------------------------------------------- مهدی جون تو عزیز دلمی مخلصتم به مولا ! :d من همیشه به یادتم هر وقت هر کجا رفتی دیدی یه کلاغ بالا سرت داره میچرخه بدون از طرف من اومده فضولی :d اگه یاکریم دیدی بدون ممد آرزوی خوبی و خوشی برات کرده اگه زاغ دیدی بدون دلم برات تنگ شده اگه گنجشک دیدی بدون دلواپست شدم با مرام ................. من و آریانا همیشه پشتیبان تو هستیم به قول اون جمله معروف(همه برای 3 تا ، یکی برای دوتا :d ) و اینکه خیلی چاکریم ! ----------------------------------------------------------------------------------------- و آریانا من هم باهات موافقم پشت دریاها شهری است واقعاً پشت بوته ها کلاغی است ... و خر در چمن یونجه میخورد ! بیخیال بابا ! وقتی ادبی میشین شعر میگین من عمراً تو هفت آسمون امکان نداره هیچی از شعر و اینجور چیزا رو درک کنم ترانه چرا چون با یک ملودی همراه هست من از اول همه درس هام خوب بود غیر ادبیات :d ------------------------------------------------------------------------------ مهرگان خانوم شما امتحان شبکه تون رو چیکار کردین ؟ ادمین جون چیکار کرد این همه کلاس میزاره نمیاد فروم !:d راستی من هم بدجوری گرفتارم این ترم به غلط کردن عظما میفتم ! 20 واحد همش اختصاصی !من چقدر پوستم کلفته !:d ------------------------------------------------------------------------------------ پیشاپیش پنشنبه هفته بعد شب یلدای خوبی داشته باشید ! |
....
چقدر زود شب یلدا اومد .... ادمین اینا امروز ارائه داشتن، صبا خانوم غوغا به پا کرده با انگلیسی !!!!! خودش میاد بیشتر توضیح میده ادمین همه ش درس میخونه :دی ! همه ش! |
شکوفه
[آیکون ِ غزل سرخ می شود..] آریانا اتفاقا همون پریشب که پست زدم کز کرده بودم گوشه ی اتاقم غزل ِ بهمنی رو هی زمزمه می کردم ..... از خانه بیرون می زنم اما کجا امشب/شاید تو می خواهی مرا در کوچه ها امشب.. اما ایی غزلشو نشنیده بودم.. شاید چون من همه کتاباشو ندارم/گزیده آثارشو دارم فقط/ نگفتمم از رو دست من نوشته !! گفتم تعجب کردم که شبیه غزل منه ! این یک دوم.شهرِ پشت دریاهای سهراب اینی نبود که گفتی [آیکون ِ کتک کاری!!] الو الو مینا ؟ صدات تیکه تیکه میاد مینا.. باز که آنتن پرید !! اوهوم مهرگان گیان .. خیلی زود یلدا شد .... |
|
سلام بر همگی امیدورم خوب و سلامت باشین :53:
غزل خوشحالم چشمت بهتره :) مرسی ترنم و شکوفه که یادم بودین {پپوله} چرا خاله رزیتا باز غایبه _:2: از کوروش و صبا و مونا هم خبری نیست _:2: شاد باشید :53: |
نقل قول:
آقا سلام بفهمی نفهمی من فهمیدم چی گفتید! ولی آقا نه، هر چی فکرشو میکنم، نفهمیدم! میگم دوستان، کسی که به ما نگفت آخرش این تقویم سایت کجاس! اما دیروز تولد آقای فتاحی بود گویا شیرینی داده بودند، اما من نرفته بودم، به من نرسید_:2: نقل قول:
هستیم آقا، هستیم! فقط مه الان مثلا مریضم، نمیرم یونی یه هفته :21: |
سلام گلهای زیبای بهشتی http://blog.basidoon.ir/wp-content/uploads/00000008.jpgاقایون و خانمهای محترم. ایشالا که همیشه شاد و تندرست باشید اینم تقدیم به شما |
|
اکنون ساعت 10:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |