![]() |
سلام
میشه لطف کنید آهنگ " این چه جهانی ست " همای رو برای دانلود بگذارید ؟ ممنون میشم :53: |
|
من نتونستم دانلود کنم:37:کمکم میکنید؟_چپله
راستی من یه ***** شکن لازم دارم که نمشه دانلود کنم چی کار کنم؟ منم تا یه حدی تازه واردم . |
|
kheily khub bud damet garm{قیژه}{قیژه}{قیژه}:cool:_باوکه-رو_باوش
|
ملاقات با دوزخیان کنسرت کاخ نیاوران (بخش نخست) http://www.rakhsh.org/forums/attachm...-dozakhian-jpg اعضای گروه در این اجرا : خواننده و نوازنده کوزه و سرپرست: سعید جعفرزاده(همای) دف، دمام، کوزه: اسفندیار شاهمیر تار، سهتار: رهام سبحانی سنتور: محمود نوذری نی: پارسا احتشامی رباب: حامد عرب ناجی تمبک: ارژنگ فرامرزی کمانچه: علیرضا مهدیزاده ۱- من از جهانی دگرم - دریافت کنید. ۲- سنتور و آواز - دریافت کنید. ۳- تصنیف چهارگاه - دریافت کنید. ۴- تکنوازی تار - دریافت کنید. ۵- محتسب و مست - دریافت کنید. ۶- توبهها را بشکنید - دریافت کنید. ۷- تکنوازی نی - دریافت کنید. ۸- خود سوختگان - دریافت کنید. ۹- ملاقات با دوزخیان - دریافت کنید. |
این چه جهانیست؟
کنسرت کاخ نیاوران (بخش دوم) اعضای گروه در این اجرا : خواننده و نوازنده کوزه و سرپرست: سعید جعفرزاده(همای) دف، دمام، کوزه: اسفندیار شاهمیر تار، سهتار: رهام سبحانی سنتور: محمود نوذری نی: پارسا احتشامی رباب: حامد عرب ناجی تمبک: ارژنگ فرامرزی کمانچه: علیرضا مهدیزاده ۱- مه پاره - دریافت کنید. |
مستان و همای - ملاقات با دوزخیان دانلود آهنگها به صورت تک تک 1.من از جهانی دگرم 2.سنتور و آواز 3.تصنیف چهارگاه 4.تار و آواز 5.پندم ای زاهد مده 6.توبه ها را بشکنیم 7.ملاقات با دوزخیان 8.نی و آواز 9.اسیران قفس |
مستان و همای - این چه جهانیست دانلود کل آلبوم از mediafire دانلود کل آلبوم از rapidshare دانلود آهنگها به صورت تک تک 1.مه پاره 2.ناز مکن 3.سه تار و آواز 4.هم نوازی کوبه و آواز 5.آواز به تو چه 6.از باده مدهوشم کنید 7.این چه حرفیست 8.این چه جهانیست |
مستان و همای - سرزمین بی کران دانلود کل آلبوم از rapidshare دانلود کل آلبوم ازmediafire دانلود آهنگها به صورت تک تک 1.پشیمانم 2.آواز با چکامه از مستی 3.مدارا کن 4.ای شاه 5.آواز با چکامه از مرتضی کیوان 6.سرزمین بیکران |
اکنون ساعت 10:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |