![]() |
شهریوری هستم وهمه ماها رو دوست دارم
|
متولد تیر هستم و همه ی ماه رو دوست دارم!
به خصوص آذری ها و مردادی ها رو! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جاکوب جان من شنیدم متولدین اذر خیلی خوش شانسن.حالا جدی شما تا حالا به موردی برخورد کردی که پیش خودت بگی من شانس اوردم یا ادم خوش شانسیم.از علاقه شما نسبت به متولدین دی هم بسی خوشنود گشتیم. نتیجه میگیریم که متولدین دی که گل سر سبدشون من باشم چقدر خوب و دوست داشتنی هستند.بقیه هم موافقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
دي ماهيا خيلي گلن البته غير خودم كه بلبلم... حالا من خصوصياتم اينه ..نميدونم شماها هم اينجوريين؟ يه جورايي خجالتيم ..يكما...::..:تو دارم و بيشتر در خودم سير ميكنم تا دنياي اطرافم....::خيلي زود با كسي گرم و صميمي نميشم تا طرفمو نشناسم اما وقتي صميمي شم آنچنان به دوستي وفادارم كه گويي ازدو تنيم در دو بدن و از دو روحيم در دو روح......::به موقعش شوخم و به موقعش جدي جدي و عصباني نميشم اما اگه بشم بدجوري قاطي ميكنم ...حالا بقيشم بعدا ميگم ..دستام درد گرفت{پپوله} تقويم اين سايت كجاس؟ تا ثبت كنم روز ميلادمو.....جانه من فقط تبريك نگين ..يه چيزي برام بفرسيتد يا بريزين به شماره حسابم:rolleyes: |
من متولد آذرماه هستم 12 اذرماه قربونتون كادوها رو آماده كنيد ميخوام بتركونيد
|
چون ممكنه حسابت لبريز بشه اريانا جان حسابمو ميدم بقيشو بريزن تو اون تا رو زمين نريزه من امانتدار درستكاري هستم من همان شيخ تاري امنت دار هستم جوان:d:d:d:d:d
|
اوا شهریوریها بیان جلو اریانا من میگم شهریوریها بیشترن کمی عقب بکش راه بده {شیت شدن}
|
من اردیبهشتیم ولی پاییزی ها رو خیلی دوست دارم
|
نقل قول:
|
یکی لطف کنه به من بگه 29دی چند ژانویه میشه؟
من هم دیدم میشه 19 ژانویه هم 24 ژانویه حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اکنون ساعت 01:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |