پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تاپیکهای سریالی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=160)
-   -   اگر براي يه روز به جنس مقابل تبديل بشيد چيكار ميكنيد ؟ (http://p30city.net/showthread.php?t=21087)

تاري 02-10-2010 11:04 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط عسل بانو (پست 122553)
میرم اول سراغ پسرای ... چشم همشونو از طرف خانوما مث آقا محمد خان درمیارم
و بعد میرم تو خط قتل های زنجیره ای و عده ای از دخترا و زنان .. رو به درک واصل میکنم

اينا كه گفتي همش شوخي بود راستش چيكا رميكني برام خيلي جالبه بدونم يه دختر يا پسر وقتي در نقش مقابل قرار ميگيرند دوست دارن چيكا ركنند جدي بگو

فرگل 02-10-2010 11:05 AM

هيچ وقت دوست ندارم تو كار خالقم دخالت كنم صلاح دونسته و اينجوري آفريده در ضمن مطلقا خودمو كمتر از آقايون نمي دونم پس هيچ زموني هم نمي خوام جاي آقايون باشم .

عسل بانو 02-10-2010 11:15 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 122557)
اينا كه گفتي همش شوخي بود راستش چيكا رميكني برام خيلي جالبه بدونم يه دختر يا پسر وقتي در نقش مقابل قرار ميگيرند دوست دارن چيكا ركنند جدي بگو

درسته خوب
اما واقعا میرم با همه ی وجودم آزادی رو حس میکنم
آزادانه تو خیابون راه میرم بدون اینکه از نگاهی بترسم یا اینکه از چیزی یا کسی هراس داشته باشم
میرم تو یه جمع پسرونه ببینم راجع به دخترا چه نظری دارن و........

تاري 02-10-2010 11:32 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 122558)
هيچ وقت دوست ندارم تو كار خالقم دخالت كنم صلاح دونسته و اينجوري آفريده در ضمن مطلقا خودمو كمتر از آقايون نمي دونم پس هيچ زموني هم نمي خوام جاي آقايون باشم .

فرگل جان اين دخالت نيست فقيه نظر خواهي تا ببينم واقعا كمبودها و احساساته ما چيه همين اين ميتونه موضوع جالبي باشه اگه با يه ديد جدي و دور از طنز بهش نگاه كنيم

تاري 02-10-2010 11:36 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط عسل بانو (پست 122566)
درسته خوب
اما واقعا میرم با همه ی وجودم آزادی رو حس میکنم
آزادانه تو خیابون راه میرم بدون اینکه از نگاهی بترسم یا اینکه از چیزی یا کسی هراس داشته باشم
میرم تو یه جمع پسرونه ببینم راجع به دخترا چه نظری دارن و........

من واقعا متاسفم كه ميشنوم دخترها با ترس تو خيابونها قدم ميزنن ولي عسل خانم فكر نكنم ديگه اوضاع اينقد رخطرناك باشه به هر حال من باهات موافقم و بهت حق ميدم
پسرها هم هيچ چيزه خاصي د رمورده دخترا نميگن همون حرفاي هميشگي چقد رخوگشله و بيا بريم باهاش حرف بزنيم و .... ولي به زشتي حرفائي كه دخترا د رمورده پسرا ميزنن نيست
اخه قضيه جك رو شنيد ي
يه روز يه زنه به شوهرش ميگه شما وقتي دور هم جمع ميشين در مورد زنا چي ميگين شوهرش ميگه همون حرفائي كه شما در مورده مردا ميگي بعد زنش واااااااااااااااااااااا خيل يبي تربيتين:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

عسل بانو 02-10-2010 11:47 AM

هر جایی با خیال راحت میرفتم دنبال کار

raha_10 02-10-2010 11:49 AM

اون وقت حال بعضی از این دخترای چش سفیدو که آبروی همه رو بردن جا می آوردم!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:

تاري 02-10-2010 12:12 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط tara_10 (پست 122586)
اون وقت حال بعضی از این دخترای چش سفیدو که آبروی همه رو بردن جا می آوردم!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:

چقدر خشن:cool:

عسل بانو 02-11-2010 10:27 AM

میرم به شونصد تا دختر شماره میدم ببینم چه حالی داره !!!!!!!!!!!

MAHDI 02-11-2010 10:52 AM

اصلا فکرشم نمیتونم بکنم.
حتی برای یه لحظه

اکنون ساعت 01:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.