![]() |
دلم گرفته ...
خدایا یه روزنه امید .... یه راه کوچولو نشونم بده خدایا به وعده هات ایمان دارم به گفته هات ایمان دارم به وعده هات امید دارم نا امیدم نکن مهربان _:2: |
این روزها یا به تو می اندیشم یا به این می اندیشم که چرا به تو می اندیشم
|
دلم برات تنگ شده
|
من اگر آنقدر که یاد تو هستم
یاد خدا بودم... آن جهان نیمی از بهشت مال من بود! |
سخن از ماندن نیست
من و تو رهگذریم! |
هنوز دلتنگ نشده ای که بدانی ;
چگونه تک تک مردم این شهر شبیه "تو" می شوند... نگاهشان ، لبخندشان ، صدایشان ... آه که چقدر به صدایت نیاز دارم ... |
آسمون مال من ولی ابراش مال تو
ستاره ها مال من ولی ماه و خورشید مال تو ... دریا مال من ... موج های دریا هم مال تو ... خداگفت : تو بندگی کن ... همش مال خودت ... حتی من !!! |
آخرین دیدارِ
آخرین دیدارِ من در چشم تو جا مانده است بعد از آن دنیا میانِ تیرگی وا مانده است بی بهانه از تمامِ هستیِ من رد شدی روی قلبم ردِّ پایت چون معمّا مانده است در سکوتم روز و شب دائم مرورت میکنم چهره ات در قاب دیواری چه زیبا مانده است معبرِ اندیشه ام در ازدحامِ برگهاست باغِ لختِ زندگی در سوز وسرما مانده است در کنارِ تک درختِ روزهای عاشقی مَردِ تنهائیِ تو ، تنها یِ تنها مانده است روح سرگردان من آشفته از امروزهاست بس که فردا آمد و چشمش به فردا مانده است در دلِ تنگم امیدِ دیدنِ تو زنده است مرده ای در گورِ خود با آرزوها مانده است http://avazak.ir/gallery/albums/user..._ir-Girl84.jpg شاعر : محسن مهرپرور |
دوران عشق و عاشقی از ما گذشته است
تاریخ مصرف ِ دِل ِ رسوا گذشته است در شهر ما طناب به مقدار کافی است یعنی که آب از سر دنیا گذشته است فردا جهنمی است که از شامگاه قبل ... تصویرش از مخیله ، یکجا گذشته است دیوارهای سست دِل ِ کج مدارها... از مرزهای امن ِ ثریا گذشته است آدم نشسته گوشه ی دنج ِ ملال خود ... انگار از تصاحب ِ حوا گذشته است بر روی شوره زار غزل ، رد تازه نیست مجنون دوباره یکه و تنها گذشته است شاعر شکسته است قلم را و مدتیست ... از خیر پروراندن ِ رویا گذشته است آینده نیز از تو چه پنهان سیاه تر... از لابه لای دست مبادا گذاشته است http://www.persianblog.ir/Avatar/204...752.4600445949 شاعر : سید مهدی هاشمی نژاد (م-شوریده) ------------------------------------------------------------ |
روشـن اسـت کـه خـسـتـه ام
زیـرا آدمـیـان در جـایـی بـایـد خـسـتـه شـونـد از چـه خـسـتـه ام، نـمـی دانـم دانـسـتـنـش بـه هـیـچ رو بـه کـارم نـیـاید زیـرا خـسـتـگـی هـمـان اسـت کـه هـسـت سـوزش زخـم هـمـان اسـت کـه هـسـت و آن را بـا سـبـبـش کـاری نـیـسـت آری خـسـتـه ام و بـه نـرمـی لـبـخـنـد مـی زنـم بر خـسـتـگـی کـه فـقـط هـمـیـن اسـت در تـن آرزویـی بـرای خـواب در روح تـمـنـایـی بـرای نـیـنـدیـشـیـدن!!! |
اکنون ساعت 04:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |