![]() |
مهمانی هالووین
|
سرکار گذاشتن ملت
|
نواختن ترنس با گیتار برقی واقعاً زیباست مثل جادو میمونه!!
فکر میکنید نمیشه با گیتار ترنس زد ! پس سخت در اشتباهید ! وسایل : یک گیتار برقی و یک نوازنده .............:d دیوانه ! |
یک کلیپ قشنگ وقتی از همه ظرفیت وب کم استفاده کنید !
میخواید از دختری که دوست دارید خواستگاری کنید بعد هیچ ایده ای ندارید |
ukulele
یک ساز کوچولو هست که اسمش ukulele این ساز رو بیشتر بومی های آمریکا (شمالی و جنوبی ) استفاده میکنن ! یک کلیپ براتون میزارم که البته هیچ ربطی به عکس این فرشته ای که این پایین گذاشتم نداره ! البته این طرف خودش یکی از معروفترین نوازندگان این سازه !آها راستی یه چیزی یادم رفت بگم شاید اولش رو ببینین نا امید بشین ولی از دقیقه دوم کلیپ تازه قشنگ میشه ! |
دوئل به شیوه تار هندی
گیتار برقی به شیوه راچ کاپور ! |
رقص دست ایرلندی
رقص دست ایرلندی http://pjlighthouse.info/wp-content/...nd-Clap-01.jpg دانلود از اینجا حجم فایل :21.93mb |
هیپ هاپ با ویولن
هیپ هاپ با ویولن |
باشگاه کاراته - دوربین مخفی
باشگاه کاراته شما باید آدمک تمرینی رو بیارید که ........... |
تام بریر و پیانو زدن زیبا !
کلیپی که میخوام تو این پست بزارم در مورد شخصی هست به اسم تام بریر ظاهراً طرف یک مقداری شیرین میزنه ! تصور من اینه اون چیزی که من سرچ کردم و تو اینترنت دیدم تام از اون آدم هایی بوده که از بچگی فشار زیادی برای یاد گرفتن پیانو رو تحمل کرده و از عینک ته استکانی و قیافش و خنده های عصبی بعد از هر آهنگ مشخصه البته اینها چیزهای نازیبای این کلیپ بودند چیزهای زیبایی که این کلیپ داره این هست که اون بازی سوپر ماریو که هممون بازی میکردیم یادتون هست ؟ |
اکنون ساعت 01:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |