امروز اتفاقات خاصی برام نیفتاد ولی سر کلاس زبان به شدت ضایع شدم{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}:mad:_:2:
|
امروز خودمو دیگه تو دانشگاه شریف رشته ی برق دیدم چون قبوللللللللل شدمممممممممممممممممممممممممممم مممممممممم جونننننننننننننننننننننن
|
راستی امروز یه اتفاق دیگه هم افتاد:
دوستِ دوست دوستم دانشگاه قبول شد.... اگه گفتی چه رشته ای؟؟؟ یادم نیست... |
و یه چیزه دیگه امشب دارم میرم احیا التماس دعاااااااااااااااااااا
|
به دلتنگ عزیز که دانشگاه قبول شده هم تبریک می گم....:53::53::53::53::53::53::53:
|
مهمترین اتفاقی که امروز برات افتاده رو بنویس
امروز بعد قرون متمادی یه سر اومدم نت
سریعا هم اومدم فروم خودمون خیلی حال داد{جشن پتو} |
امروز بعد از چند سال و اندی امیر عباس رو دیدم البته ندیدما پستاشو دیدم که فهمیدم اومده بلاخره طلسم شکسته شد
|
امروز بدجوری سرما خوردم..............:20:
_شکات_شکات_شکات_شکات_شکات_شکات_شک ت_شکات_شکات_شکات_شکات_شکات_شکات |
من هيچ اتفاق بدي تو زندگيم برام نميفته چون خيلي باحالم خدا هم اينقذه دوسم داره دلتون بسوزه همش اتفاقاي خوب برام مياره اصن ما تريپمون رو موده خوبيه:21:{جشن پتو}:5::rolleyes:
|
تاری جان نگفته که اتفاق بد بگید....
تو اون اتفاقای خوب خوبی هم که برات می افته رو بنویس.... |
سلام امروز من بعد ازمراسم احیا احساس کردم چقدرسبکم احساس کردم واقعا این جمیله رو دوس دارم یعنی جمیله بعد ازتوبه.دعاکنید همین جوربمونم
|
باشه
امروز يه ميليلارد پول پيدا كردم همشو ورداشتم واسه خدم اينم يه اتفاق خوب دلتون بسوزه |
امروز من یادم افتاد که فقط 1 هفته و خورده ای تا مهر مونده و نشستم و عذا گرفتم که چه جوری برای امتحانام درس بخونم!!!!
|
راستی امروز تولد خواهرمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
تولدش مبارك چند سالشه{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن}
|
امروز روز آشنایی با بهترین دوستمه که دیروز بهش گفتم عضو این سایت بشه.
|
اسم دوستت چيه معرفيش ميكني
|
امروز احساس میکنم همه چیزایی که از خدا دیشب خواستم یه طورایی براورده میشه چون واقعا دیشب دلم شکست این بهترین احساس و اتفاق زندگیمه
|
امروز به این نتیجه رسیدم که اراده ام صفره یه چیزه دیگه هم اینو فهمیدم که یکی خیلی خیلی منو دوس داشته ولی من نمیدونستم. یعنی نخواسستم که بدونم ولی الان نه
|
دخترم حواستو به درست جمع كن اين حرفا چيه نعوذ با....
منم يه مشكلي تو كار پيدا كردم آي گير كردم آي گير كردم |
امروز ساعت 9 از خواب بیدار شدم رفتم کلاس زبان کارنامه درخشانمو گرفتم حال کردم خواب از سرم پرید جووووووووووووووووووون
|
امروز 5دانلود 12-20مگي داشتم با سرعت 20 ميكردم كه روي 93درصد برق رفت والان دوباره اومد
((((((((((((همش پريد)))))))))))))))) |
امروز یکی از دختر دایی های عزیزم که واسه پایان نامه اش اومده بود خونه مون
فکر نمی کردم بتونم کمکش کنم آخه اون رشته اش ریاضیه و من کامپیوتر خوندم ولی خودمم باورم نمیشه از ساعت 12 ظهر پای سیستم بودیم تا ساعت 6 بعد از ظهر که باورتون نمیشه یه پایان نامه ناب 80 صفحه ای تحویلش دادم با موضوع هندسه و مثلثات که از اینجا یه راست رفت که بده پرینت بگیرن و صحافیش کنن خودشم باورش نمیشد فقط اومده بود ازم کمک فکری بگیره{داش مشتی} |
امروز دختر دایم دخترش یکتا رو اورده بود خونه ما خودشم معلوم نبود کجا می خواد بره وای کلافه شدم تا ساعت 7 خونمون بود اتاق و خونه مثه جنگل شده بود تازه روتختیم شکولاتی شد که شوتش کردم تو لباس چرکا
|
امروز یه دختر دایی دیگه م که ازدواج کرده و تهران زندگی میکنه اومده بود خونه مون بعد از مدتها میدیدمش خیلی خوشحال شدم روزه بود تعجب کردم چون زیاد نمیمونه گفت تعجبی نداره اومدم شهر خودم پس احتیاج به قصد و نیت هم نداره و روزه م قبوله خب راست میگفت کلی از گذشته یاد کردیم و خیلی روز خوبی بود
|
امروز با صدای رعد و برق از خواب پریدم..............
(میگن حسنی به مکتب می اومد وقتی اومد جمعه اومد... باور کن آخه صبحی چه وقت رعد و برق زدنه؟) |
امروز واقعا احساس تنهایی کردم آخه خواهرم دیروز رفتش ایران 2باره بعد 3ماه تنهاا شدم بدترین روز زندگیمه امروز واییییی
|
من که هستم. چرا تنها باشی.
منم امروز که بیدار شدم، یادم افتاد که باید به دانشکده میرفتم ولی حوصله نداشتم و نرفتم و بزرگترین اشتباه امروز رو تا حالا کردم |
مرسی ولی آخه جای اونو که کسی پر نمیکنه .درضمن چه بی خیالی شما!!!!!!!!!اینم بگم واسه این میام اینجا چون حداقل با اذیت کردن بقیه وخندیدن رفتنشو یادم بره.نتیجه گیری امروزم:عاشقتونم بروبچ پی سی سیتی
|
مهمترین اتفاق امروز این بود که کوروش خان یه سری مطالبو حذف کرد.البته اتفاق اینجاست.وقتی فکرکنید واقعا اینجاداره میشه چت روم .درضمن خودمو هم میگم مثلا اون 200پستی که پاک شد منم جزو کسایی بودم که نوشته بودم.حق میدم به دانه.راستش به این نتیجه رسیدم من که یه آدم شری ام و همش دوس دارم بقیه رو سر کار بذارم باید برم تو چت روما البته فکر نکنید ولتون میکنمااااااااااااااا اینجا هم هستم در خدمتتون.عاشقتونم(دانه کولانه بازمsorry)
|
امروز اول صبح خواستم حذف و اضافه واحد كنم كه نشد موند تا ظهر در ضمن من و فري داريم با سيستم كلنجار مي ريم تا بتونيم تاپيك جديد ايجاد كنيم كه نمي شه كلافه شديم ...
لطفا راهنمايي (plese help me) |
فرگل جان شما اول باید ببینی تاپیکی که میخوای ایجاد کنی موضوعش چیه چون اینجا بخش های مختلفی داره اگر در مورد موبایله تو بخش موبایل اگه پزشکیه تو بخش خودش اگه مطلب آزاد اون پایینه سایت و...
بعد از این کار مثلا شما میخواین در بخش موبایل تاپیک ایجاد کنین باید ببینی که مربوط به قیمت موبایل معرفی یه گوشی جدیده یا اخبار موبایل یا آهنگ و تم عکسه و... مثلا راجع به قیمت گوشیه شما باید ببینین مدله گوشیتون چیه sony یا nokia یا motorolla یا ... مثلا نوکیا هستش کلیک میکنی رو بخش موبایل در بخش نوکیاش میری بعد ایجاد مطلب جدید رو میزنی و مطلب رو اونجا وارد میکنی عنوانه مطلب رو هم میزاری قبل از ارسالش باید (این کارو حتما انجام بده)عنوانه مطلب رو یه باره دیگه قبل از خود مطلب اصلی بزاریش یعنی چی؟ یعنی مثلا عنوان مطلب قیمت گوشی n97 هستش یه بار که خوده عنوانه یکی دیگه هم میزاری قبل از مطلب این نکته هم فراموش نکنی قبل از ایجاد تاپیک جدید خواهش میکنم تو سایت یه سرچ کن و ببین این چیزی که میخوای بزاری قبلا ارسال نشده برای انجام این کار تو قسمت پایین سایت یه کادر هستش عنوانو اونجا وارد میکنی بعد اینتر رو میزنی تا مطلب رو بیاره اگه بودش نمیزاری اگه نبود که با خیاله راحت تاپیک رو ایجاد میکنی امیدوارم آموزش هام بهتون کمک کرده باشه ممنونم |
امروز با مامانم رفتم بازار قیمت موبایله n97 رو سوال کردم به مامانم گفتم می خوای برام بخری گفت نمی دونم شاید من میدونم وقتی اینطوری گفت یعنی صد در صد میخره جوننننننننننننننننننننننننننن خیلی خوشحال شدم
|
بعدازچندروزبااون همه کاری که داشتم بالاخره لباسم روبرای عروسی فردااماده کردم کلی به خودم تبریک گفتم خداییش قشنگ شده بود...
|
سلام به همگی
منم صبح بلند شدم دیدم ساعت 12 ه! از مدرسه جا بماندم!! اینقدر ناراحت شدم که نگین!!http://www.pic4ever.com/images/29dz8zk.gifhttp://www.pic4ever.com/images/greenstars.gifhttp://www.pic4ever.com/images/banana_smiley_7.gif |
امروز ...
ناراحت بودم... |
امروز خيلي خوش گذشت...
كاش ميتونستم تعريف كنم... |
نقل قول:
|
امروز توي كارآموزي بيمارستان ؛ فكر نمي كردم حضور داشته باشه.... انتظار داشتم هركي ببينم.... الا ... آخه تصميم داشتم.... شايد... بايد گروه مو عوض كنم... |
امروز تو اوج نا امیدی بودم که یک اتفاق خیلی خوب برام افتاد و بهم ثابت شد که واقعا پایان شب سیه سپید است.:)
|
اکنون ساعت 06:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |