نه قربون شکلت بحث حرف تو نیست
خوب شد که اصلا پیش اومد توی اینجا از این حرفا نزنیم پس چی بگیم بهتر که حرفی بزنیم که به دردی بخوره.. من که گفتم خرفای ما و تو اینا شوخیه و اصلا ایرادی نداره اما چیزهایی دیگه ای وجود داره که امیدوار به حذفش از شهرمون هستیم .... |
ادمين خان يه سؤال دارم چرااسمت و گذاشتي دانه كولانه نكنه روزگار انقدربد باهات تاكرده كه حسابي كوليدي(پختي)
|
نقل قول:
سلام فریما خوش اومدی.. شما هم کرماشانی و هاوشهری هستی ؟ در هر حال به جمع ما خوش اومدی... دانه کولانه... دلائل زیادی داره برای انتخابش ... هوووو.... خب میشه گفت ای چیزایی که گفتی خیلی دور نیست ... یه دانه که پخته شده باشه به هر حال دیگه رشد و نمویی نداره اما از طرفی میشه گفت پخته و کامل شده و به هدفش رسیده هر کدوم از 2 تای بالا میتونهباشه.... اما خب در کنار اینها خوش مزه ست ... واژه قشنگیه ... و غذایه که خیلی کم خورده میشه در طول سالهای زندگی .. .و به بچه های کوچولو و نازنین هم گفته میشه ... دانه کولانه یعنی آش دندانی... این پست شما رو به این تاپیک اوردم چون جاش اینجا بود |
ولي ادمين عزيز من هم فكر مي كنم اگه اسمتونو عوض كنيد و يه اسمي بگذاريد كه بغير از كرمانشاهي ها هم بدونن چيه بد نيست البته ببخشيد اين فقط يك پيشنهاد هست اين جسارت رو ببخشيد ...
|
دانه كولانه خيلي خوشحالم كه عضو سايتي شدم كه ادمينش انقدر با فرهنگ باشه خيلي مدبرانه داري سايت و اداره مي كني خيلي كم پيش مياد تو اين دوره زمونه مديران سايت اينطوري باشند باوركن راست مي گم آبرو هرچي كرمانشاهي و خريدي .
|
به به چه خوري ايره باااااااا اي همه منالين كرمانشان خوب منالين خوب گوش بكين ايمه تاري قشنگه چش قشنگه هستم با توجه به قدمت سن اينجانب دف بد كه تيدين ايره اول به تاري سلام كين بعد وگرد آدمين قسه كين {B Adabi}
|
تشکر از فرگل فریما و فاری !
در مورد اسمم و فرگل.. اختیار داری جسارت چیه مرسی که نظر دادی... ولی خب من به دانه کولانه راضی ترم این اسم بیش از 4-5 ساله که در نت دیگه داره کار میکنه و الان دیگه جا افتاده و به هر حال عده ای میشناسن... اینو قبول دارین که یونیک و اختصاصی باشه خیلی مهمه الان هر کی دانه کولانه رو بشناسه میدونه منم نشناسه هم که خب نشناخته اما بگن ادمین مثلا کوروش خب عمومی تره ... و جالبه اتفاقا ضریب نفوذت رو شاید یه وقت بتونی بفهمی که چند تا غیر کرد دانه کولانه رو شنیده اند به همون مقدار یعنی نفوذ داشتی... و جدای از همه ی اینها من این اسمو دوست دارم در هفته بیش از 20 تا نامه دارم که دانه کولانه یعنی چی و من معمولا کامل تضیح میدم... .... و فریما خانم ... اختیار داری ... ایجوریا نیست من یه شیاد حرفه ای هستم که با این حرفها برای خودم سعی میکنم وجهه ی خوبی بخرم شما باور نکن :21: ما چاکر همه ی بچه های خوب اینجا و کرماشان و ایلا و اولام هستیم... اقا تاری سلاملیکم روژت وخیر ما کوچیکیم قربان امری ندارین ؟ |
سلام منالکان چونین ؟
دانه گیان عده ای چیزه مه به هر کی میگم دانه کولانه فوری می شناسدت منالی بیان در مورد زیبایی های شهرمان بگیم گیر دادیم رو قمه و چاقو که چه بشه مثبت ها را بگیم که ای منفی ها به چشم نیاد مثلا همی عکس کاربری مه اگه گفتین مال کجاست تو شهر خودمانه همه هم رفتن حتی هیوا که سراب نیلوفر نرفته حتمی رفته اینجا حالا بگین که کجاست |
جناب تاري
سلام چرا حسودي مي كنيد اينجا كه ديگه بحث سن و سال در ميان نيست ادمين مديره احترامش هم واجبه اگه هم حرفي باشه اول به اون مي گيم .... قبول ...... |
نخير نه قبول حرف تاري يه كلامه ديه نبينم رو حرف داش تاري قسه بكيناااااااااااااااااااا
خو حالا خوبي براكم چوني كسي نظري در رابطه با خرابي هاي بيستون اي اثر باستانيش نيره من فره ناراحتم چون متاسفانه مسئولين نه مراقبتي و يانه كن و نه دلسوزي و از همه بدتر خومان از همه بدتر يمان نه رعايت انصاف و نه رعايت نظافت در اوره كيم نظر شما چيزه |
عرض كنم كه، قبل از مسئولين بايد خودمان با دل و جان از آثار باستانيمان مراقبت بكنيم. درست كه در درجه اول مسئوليت حفظ اي آثار با دولته ولي همه چيه گردن دولت نميتانيم بندازيم.
خرابي هاي بيستون چندين سال كه داغش رو دل همه مانده. هميشه به خودم ميگم كه شهرمان اگه دست اصفهاني ها بود چكارش ميكردن؟ متاسفانه فقط ادعا داريم. كار كردن دلسوزانه، رعايت مقررات، احترام گذاشتن به ديگران و ... خوبه، اما اول بايد ديگران رعايت كنن بعد ما.................. |
آقاي تاري
چقدر حرف حرف خودي يه كم از اين غرورت كم كن قشر الان اين طرز فكر رو قبول نداره .... در مورد بيستون هم بگم با نظر هيوا كاملا موافقم تا خودمون نخوايم كسي كاري واسمون انجام نمي ده |
تاري خان قصه اينطوري مي نويسن نه با سين، بيسواديت اينطوري معلوم شد البته اگه تو هم مثل دلتنگ بهت بر نمي خوره و به ادمين شكايتمو نمي كني البته فكر نكنم بچه ها ي كرمانشاه باجنبه اند ظرفيت شوخي كردن رو دارند مگه نه داداش.؟:cool:
|
عجب سر نترسي داري تو فريما جون از همه ايراد مي گيري فقط حواست باشه يه روزي خودت سوتي ندي {پپوله}
|
چيزتانه افتادين به جان هم؟
همه مان توي هر سني،سوتي ميديم.كم به فكر آتو گرفتن از هم باشين!!! چيزاي مهمتري هم هست، خداوكيلي اي بحثاره همين جا تمامش بكنين. مثلا" همين بحث بيستونه چرا ادامه نميدين؟ |
هيوا جون ما هيچيمون نيست . تو مطمئني خوبي فكر كنم يه كم عصباني هستي آرو باش جونم آمار سكته پائين اومده ها پير و جون نمي كنه ......
|
منم نظر هيوا را تا حدودي تائيد ميكنم اما از اونجا كه بالاخره مسئولين هم بايد توانمند باشند چون ريش و قيچي دست اونهاست ولي خوب ما هم متاسفانه بعضي فرهنگها هنوز در بينمون غريب شده راستش خيل از كرمانشاهيهاي اصيل بيشتر به كرج و تهران نقل مكان كردهاند كه اين هم خودش جاي تاسف و بحث داره كه بايد با تمام وجود گفت كه من با هر كرمانشاهي اصيلي كه برخورد كردم افراد فوق العاده بالا و فهيمي بوده اند كه ادم از هم صحبتي با اونها لذت ميبره ولي متاسفانه نسل جديد يعني نسل بعد از جنگ از لحاظ فرهنگي و روابطي سقوط قابل ملاحظه اي داشته كه اين هم باز جاي تاسف داره نظر شما چيزه ...
هيوا جان بالاخره كمي شوخ طبعي تو تاپيكي كه كم پست ميخوره فكر كنم لازم باشه البت در حدود و مرز مشخص كه شايد بتونه بچه ها رو بكشونه تو و بعد با انداختن يه موضوع بحث اون را فعال تر كرد همين كاري كه من موذي اب زير كاه انجام ميدم ول ياز دوستان خواهش ميكنم كه به جار پستهاي دو كلمه اي مفصل تر صحبت كنند تا بار پستها و مباحث بالاتر بره در ضمن ظرفيت منالين كرمانشاني جور معرفتشان بالاست داااااشي |
خیلی ممنون از توجهتان به چیزی که گفتم {قاط}
چقدم حدس زدین میگم ای عکسی انتخاب کردم مال کجاست حالا اگه گفتین خون مکنین تو دل آدم در مورد بیستون هم همه باید به فکر باشیم فقط مسئولا کاری ازشان بر نمیاد مردم هم که نمی تانن اصولی کار انجام بدن بیستون یه اثر جهانیه فقط به ما تعلق نداره ما در قبال کل مردم جهان مسئولیم راستی کسی از ای اثر باستانی که جدیدا تو ای بلواری که به طاق بستان میره خبر داره مه فقط می دانم که مال دوره ساسانیه خداییش یه اثر باستانی وسط شهر پیدا بشه خیلی جالبه مگه نه؟ هیوا کی میای کرماشان هر وقت آمدی بگو تا بیایم استقبالت دزله و طبلم می یاریم تو فقط ندا بده |
سلام سلام
بوق بوق ادمین وارد میشود به قول این اریانا فخر عالم وارد میشود خدا بین چه انداخته دهنمان ! به کاربرای خوب جدید و دوستای خوب قدیممون بگم که تاری کلا شوخی میکنه اصلا فکر نکنین خدای نکرده جدیه و چه میدونم غرورو و این حرفا نیست اون واقعا داره لطف میکنه و داره شوخی و نشاط رو به اینجا تزریق میکنه داش تاری مناله وردکه جور من نیست فکر کنم همسن بابای باشه {جشن پتو} اما در هر حال م چاکرشم تاری کرماشانی نیست ولی خو مدت زیادی کرماشان بوده ... پیای عزیز و نازاریگه و داره لطف میکنه که نشاط رو تزریق کنه بینمون ولی تاری جون یه مداد دستت بگیر بین جدی و راستقانیتو خط بکش بچه ها بفهمن من میفهمم ولی تازه امروز به خودمم اعتراض شد به شوخیی که کرده بودم جدی قلمداد شده بود... بابا کلا همه داریم شوخی میکنیم.... فریما خانمم در کمال دوستی و در عالم رفاقت گیرهای خودشون رو در هوا پراکنده میکنن اینا برای اینه که حرفی زده باشیم شوخیی کرده باشیم و نزدیک تر بشیم به هم جز اینه فریما ؟ منتهی خب گفتم یه خرده تبهر میخواد تبهرت پایینه میزنی سر و چش بچه هایه میاری پایین این روزها هم به خاطر انفولانزا درمانگاه ها پر پره ببرم کجا این بیچاره هایه توی ای شب ؟ بذار یه 4 روز بگذره بیشتر بشناسنت تا بدانن چه ادم خوبی هستی و از سر رفاقت و شوخیه که داری سر میذاری سرشان ! و او موقع اگه یه روز ازشان ایراد نگیری خودشان بشت گیر میدن ای چه شد تمام شد هی ای بود ؟ من که شما رو نمیشناسم اما مطمئننم چیزیو که گفتم درسته و خودتم و بقیه بچه ها هم قبول دارند... جز ادمین کمی رعایت حال رو روز و رنگ کاربرای قدیمی رو بکنین دوست باشین و بگین و بخندین... به زودی همه با هم رفیق میشیم و هی میزنیم تو {جشن پتو} ایجوری.... عکسی که اناهیتا خانم الهه ابها هشت ... طاق بستان نیست فکر میکنم یکی از سراب های بیستون یا صحنه باشه چه عکس خوشگلی کمیدر موردش توضیح میدی چیه و کجاست ؟ 2 تا مساله دیگه ! اصلا قبول ندارم ! میگین مردم باید به فکر باشن برای ابنیه تاریخی من مطمئنم حتی اگه لازم باشه طرف لباس خودشم در میاره اگه بدونه لباسش الان میتونه یه محافظ باشه برای فلان شئی تاریخی .. نه مردم هیچ بیمهریی نکرده اند هیچ تخریبی نکرده اند اگه 10 سال یه بار نرن بیستون این دلیل نمیشه که بگیم تخریب یا بیمهری میکنن مطمئنم مردم با جون و دلشون دوست دارن حفظ بشه و تخریب نشه اگه غار قوری قلعه دیدین قسمتهایی از اون استالاگتیت ها رو شکسته اند خب جای کمی اعتراض داره ولی اونو ابنیه تاریخی نمیدونسته اند ... ما محافظت نمیخواییم بکنن از ابنیه ! نیان با طرحای تعمدیشون باعث تخریبش بشن من اصلا احساس خوبی ندارم ! همین امروز یه چیزی دیدم توی شهر کلی اغصابمو داغون کرد نمیگم .. توی سایت بنا به قوانین خودم ! کسی مجاز نیست حرف بزنه ! بگذریم... گفتی شکارگاه رستم اناهیتا... تازه کشف نشده من فکر کنم از قبلم میدونستن اونجا شکارگاه خسروه... منتهی راحت شهر سازی و پل و ... و بیخیالش بودند الان حفاری کرده اند ... چیه بازدیدش برای عموم بازه ؟ من هر روز از دانشگاه بر میگردم از کنارش رد میشم ما نمیدونم میشه رفت توش ؟ میشه دید ؟ قضیه چیه ؟ |
خدا خو چجو ! دیه اینجا چیزی نزدین...
2 روز گذشته ها .. سری بزنین گیان خودان... بحثا هم ادامه بدین.. .اومدم سلامی بکنم و بگم شاید یه چند روزی چند هفته ای چه میدونم چند خرگی چند خوله ای کم بیام.. از یه ور درس دارم از یه ور سایت از یه ور شکتم از یه ور ولکتم از یه ور منالیل گیر دادن برم اصفهان از یه ور مرض از یه ور دوزلمه (کسی میدونه دوزلمه چیزه ؟ تا حالا دجار دوزلمه شدین ؟ ) تا جالا خررگ خسی امده سراغتان ؟ ایشلا سراغ دشمناتانم نیاد... پیش امد اصطلاح بگیم کمی اصلاح خوش بگین تا کیف کنیم به علی روی همه دانه کم مکنم.... شوخی میکنم ببخشید بذارین فی البداهه یه اصطلاح خوش بگم... نه نمیاد .... اصطلاحم نمیاد ! الان فعلا فقط دوزلمه س که خودشه نشان میده... هوای سایت و خودتانه داشته باشین از اینکه جواب نامه های اخیر بچه ها رو ندادم معذرت میخوام ان شاالله طعم دوزلمه رو نچشین والا بهم حق میدین.... بحث ها رو ادامه بدین تا ببینم سر از کدام شهر در میارم |
چشم ما روشن بالاخره ادمين تشريف آوردن مي شه بفرمائيد دعوت نامه كدوم يك از بچه ها رو قبول كردين و از سفر برون مرزي برگشتيد .... من مقصر نيستم اين شايعه رو تاري تو زبونا انداختن
حالا كجا نيومده ميريد و درسو دانشگاه و ... رو بهونه ميكنيد ماهم درس داريم / سر كار ميريم / كلاس داريم ولي هميشه هم هستيم جواب واجب... |
رزيتاي عزيز!!!
خدا سايته گه سوزاني!!! يه چه كي ؟؟؟ كمي گيش اراي ايمه بيل! خدايي چن گله افغاني استخدام كرديده تا 24 ساعته مطلب ارسال بكن؟؟؟ |
هيوا گيان ايمه ايش نيزانم اي رزيتا چه جور پست ديد خدا وكيلي گمان بكم اي كلكگانيش باد كرديه كار از افغاني گذشتيه فكر بكن چوويلش قلمبه بيه ا بس نشته پاي اي نت بيچاره منال و شوي ساكتش چه كيشاين له دست اي رزيتا خدا هوار هروووووووووووووووووووووووو
|
به به منالی عزیز چه عجب آفتاب و کوره در هاتیه
پرسیدم که ای عکسی که زدم حدس بزنید مال کجاست که خدا رو شکر کسی نگفت بجز دانه ای عکس مال سراب بیستونه او درخته وسطش هست ای اونه باورتان میشه مه اول دیدمش ندانستم مال کجاست ای رزیتا رگباری پست میده ولی خدا وکلیلی مطالبش قشنگه |
آري والا! همه مان مانديم كه اي چه مكنه؟
پس ميگيم : رزيتاي قهرمان افتخار شهرمان |
سایته سوزیای وه خوه-م.....
بچه پروفوسوز شمسی پور : http://p30city.net/showthread.php?p=68221#post68221 این رو هم میتونین ببینین پرفسور شمسی پور دانشمندی از کرمانشاه |
همشهرياي عزيز
حالتان خوبه؟ كم پيداين؟ خوري ازتان نيست... به اميد خدا 5 شنبه ميام كرمانشاه.(خداييش مراسم استقبال راه نندازين، اهل اي تشريفات نيستم!!!) |
سلام
به سلامتی پس پنجشنبه میای خوش آمدی با چه میای هواپیما یا اتوبوس یا شخصی یا با پا میای با هر چه میای ما خانمان نزدیک همشانه امکان نداره نیام استقبال تازه کاوری هم دانه قراره بخره |
نقل قول:
هواپيما كه مال از ما بهترانه، اتوبس هم شلوغه، ماشين چه كني داريم با او ميايم. شرمنده نكن ديه، كاور كشي هم راه نندازين، مه آدم ساده ايه م.خودتانه زحمت نندازين.نان و دو هم باشه ميسازيم. |
اينجا همه كرمونشاهين ارگ بم همون جاس ديگهه؟ عجب زلزله خفني اومد اونجا
|
كسي گفته كه كرمانشاهي نيستن؟
منظور از ارگ بم چيه؟ رمزه؟؟؟؟؟؟؟ |
هيوا جان مگه ارگ بم تو كرمونشاه نيست ..همونجا كه زلزله اومد يادم نيست پارسال بود يا 2 3 سال پيش
آخه من كرمانشاهي نيستم گفتم اگه برو بچ همه كرمانشاهين من بپيچم به بازي |
اذیت میکنه این آریانا ارگ بم که اسمش با خودشه ارگ بمممممممممممممم
ببخشید سلام یادم رفت سلام همشهرییییییییییییییییییییی:p |
سلام
من همشهريم يا هيوا كرمانشاه سرسبز تر يا كردستان؟ |
همشهری منظورم همه همشهریها توی این تاپیک + هیوای عزیز
فکر میکنم کردستان سرسبز تره؟ اهل کردستانی؟ |
سامه ليكم!
جريان چه س؟ مشي آريانا بالاخره هويتت روشن بكه گش كس! له خوه ماني يا ...؟؟؟ اصولا هر كرد و كرد زواني له هر جاي اي دنياي خاكيه،ارامان همشهريه. چونكه گشتمان له يي نيشتمانيم...( چه و تم!؟) |
نه من كرد نيستم تهرانيم ..بابامم تهرانيه ..بابا بزرگمم تهران به دنيا اومده اما مثكه باباي باباي بابابزرگم كرد بوده حالا بايد برم سراغ شجره نامه ..شايدم شايعه اس نميدونم
من شنيدم كردستان سرسبزتر ... |
نقل قول:
تقريبا" آره.كردستان به دليل معتدل تر بودن آب و هواش و كوهستاني بودن شهرستانهاش سر سبز تره. |
حالا فرقي نداره كجايي باشيم مهم اينه كه من مقام ومنزلت والايي دارم در اخلاق و حكمت و معرفت به سر حد كمال رسيدم .در پرتو نور همچو چراغداني ميدرخشم و هر پروانه اي بر من نزديك گشت پروانه گي از دست داد و آتش گشت... هر شمعي افروخته شد در كنارم از جلال روي من آب گشت .....
حالا ان شا ا.. ميام امسال تا آخر سال كرمانشاه كه عزيزان كرمانشاهي هم از حضور پر بركت من و از علمم بهره ببرن و من در كل همرو دوست دارم از شمال تا شمال شرق از غرب تا جنوب از مركز تا جنوب غربي........ |
ایییییییییییی بمیری بابا آریانا معلوم نی کی بهش گفته مقام منزلت که هیییی راه میره میگه من مقام و منزلت دارم تو که کرد نیستی چرا میای اینجا الکی حرف میزنی تا کتک نخوردی برو تو قهوه خونه
|
اکنون ساعت 09:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |