هفته ششم لیگ برتر فردا با پنج بازی برگزار میشه و سایر دیدارها هم دوشنبه انجام میشه |
نفت تهران 1-2 استقلال
مس 1-1 فولاد پیکان 1-2 استیل آذین سپاهان 2-1 پاس تراکتورسازی 1-0 ملوان سایپا 2-1 راه آهن صبا 1-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 0-1 ذوب آهن پرسپولیس 2-0 شاهین |
نفت تهران0 - 1استقلال
مس کرمان1 - 0فولاد خوزستان پیکان قزوین1 -1 استیل آذین سپاهان1 - 0پاس همدان تراکتور سازی1-2 ملوان انزلی دوشنبه 1 شهریور 1389 ساعت 21:30 سایپا کرج2 -2 راه آهن شهرری صبای قم0-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 1-1 ذوب آهن پرسپولیس2 - 1شاهین بوشهر |
نفت تهران 0-1 استقلال مس 1-1 فولاد پیکان 0-2 استیل آذین سپاهان 0-0 پاس تراکتورسازی 1-0 ملوان سایپا 1-1 راه آهن صبا 2-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 0-1 ذوب آهن پرسپولیس 2-0 شاهین |
آقا یونس از اینکه در پیش بینی شرکت میکنی خوشحالم.
نفت تهران 1-3 استقلال مس 1-2 فولاد پیکان 1-2 استیل آذین سپاهان 2-1 پاس تراکتورسازی 2-1 ملوان سایپا 1-1 راه آهن صبا 2-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 2-2 ذوب آهن پرسپولیس 2-1 شاهین |
نفت تهران 1-3 استقلال مس 2-0فولاد پیکان 1-2 استیل آذین سپاهان 3-0 پاس تراکتورسازی 2-1 ملوان سایپا 1-1 راه آهن صبا 3-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 1-2 ذوب آهن پرسپولیس 1-1 شاهین |
ای ول دمم گرم ...زنده باد عشق اول وآخرم استقلال قهرمان
نفت تهران 0-2 استقلال مس 1_1فولاد پیکان0-1استیل آذین سپاهان 1-0پاس تراکتورسازی 2-1 ملوان سایپا 1-2 راه آهن صبا 2-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 2-2 ذوب آهن پرسپولیس 1-1 شاهین __________________ |
نفت تهران 1-2 استقلال
مس 1-2 فولاد پیکان 2-2 استیل آذین سپاهان 3-2 پاس تراکتور سازی1-1 ملوان سایپا 1-2 راه آهن صبا 1-0 شهرداری تبریز نفت آبادان 0 - 2 ذوب آهن پرسپولیس 2 -1 شاهین |
نفت تهران 1-1 استقلال
مس 1-2 فولاد پیکان 1-2 استیل اذین سپاهان 2-2 پاس تراکتورسازی2-1ملوان سایپا 2-1 راه اهن صبا 2-1شهرداری نفت ابادان 1-1 ذوب اهن پرسپولیس 2-0 شاهین |
نقل قول:
هفته های پیشو میبینم که آقا امید میزاشتن واسه شما رو که هفته ی 5 میشه نمیبینم!! چه جوریاست؟؟؟!!!!!1 |
نقل قول:
حالا از همون سایتی که آقا امید استفاده میکرد استفاده کردم ایندفعه ایشا لله میبینی.:) |
سلاممممم
الان میبینم ;) نفت تهران 1-2 استقلال مس 2-1 فولاد پیکان 1-1 استیل آذین سپاهان 2-1 پاس تراکتورسازی 1-1 ملوان سایپا 1-0 راه آهن صبا 1-0 شهرداری تبریز نفت آبادان 1-1 ذوب آهن پرسپولیس 2-1 شاهین |
نفت تهران 1-2 استقلال
مس 2-1 فولاد پیکان 3-1 استیل آذین سپاهان 2-1 پاس تراکتورسازی 2-1 ملوان سایپا 1-0 راه آهن صبا 1-1 شهرداری تبریز نفت آبادان 0-1 ذوب آهن پرسپولیس 2-1 شاهین |
|
[CENTER]به دوستان عزيزي كه يكي دو هفته هست كه به جمع ما اضافه شدند:
عشق آبی r0zs0rkh Younes سالومه T I N A خوش آمد عرض مي كنم :53: و اميدوارم اين حضورشون استمرار داشته باشه و بتونيم در كنار هم لحظات خوبي داشته باشيم و همچنين خيلي خوشحاليم كه دوست خوبمون فاطيما خانوم(دلتنگ) دوباره به جمعمون برگشتند |
می بینم که رفتیم صدر جدول. ایشالا تا آخر همین طور بریم جلو. من امشب خیلی به پرسپولیس امیدوار شدم. اون شخصیت قهرمانی رو تو پرسپولیس دیدم. یه انسجام خاصی داره تیم. تا جایی هم که من می دونم بر خلاف سالیان گذشته خیلی کم حاشیه تر هم شدیم.
|
يونس جان، اين پرسپوليس كه داره همه بازي هاشو ناپلئوني مي بره
به تيم درست و حسابي بخوره ، به مشكل برميخوره صد در صد به نظرم اين فصل هم يا سپاهان اول ميشه با ذوب اهن، هرچند ذوب اهن اين هفته بازيشو واگذار كرد ولي نشون داده ميشه روي اونا به عنوان يه تيم مدغي حساب باز كرد |
من هم فکر می کنم پرسپولیس روحیه قهرمانی داره .:)
ولی سپاهان درسته تیم خوبیه ولی امسال من هنوز چیزی ازش ندیدم. ولی این پرسپولیس قهرمانه;) |
اقا امید منظورتون از تیم درست و حسابی چی بود؟ اگه منظورتون اینه که شاهین بوشهر درست و حسابی نبود باید خدمتتان عرض کنم که انگار یادتان رفته فصل قبل شاهین 4 بر 1 پرسپولیس را شکست داد. تازه آخر بازی هم که دیدید چه فشاری بر پرسپولیس وارد می کردند.
|
نقل قول:
نه، قصد بي احترامي به تيم شما رو نداشتم شاهين هم تيم بسيار خوبي هستش ، ولي هنوز شكل نگرفتن، با هم مچ نيستن دليلشم شايد اين باشه كه دير سرمربي انتخاب كردن و تمريناتشون رو ديراغاز كردن همين سپاهان خودمون هم همينطوره، به زمان نياز داره ،از هفته 10 به بعد ميشه شكل واقعي تيم ها رو ديد منظورم از تيم درست و حسابي ، تيم اماده و سرحال بود، يعني از هفته 10 به بعد شايد بايد يه جور ديگه مي گفتم وگر نه من خودم برا همين نتيجه 4-1 فصل قبل، از طرفداراي شاهينم |
نقل قول:
بحث ناپلئونی بردن هم نیست. خودت می دونی خیلی از تیم های بزرگ همین طوری می برن. یادمون هم نرفته اون فصل هایی که پرسپولیس 8_2 و 4_1 و ... می برد ولی آخرش اشکمون رو در می آوردم. |
متشکرم. البته نا گفته نماند که نیمکت نشینی بازیکنان بومی بوشهر انگیزه را برای برد در مقابل تیمی مثل پرسپولیس از شاهین گرفت. تجمع بازیکنان غیر بومی در تیم اصلی شاهین نه تنها تا حالا کمکی به شاهین نکرده بلکه نمی توانند با یکدیگر فیکس بازی کنند. به امید حرفه ای شدن تمام تیم های ایران به خصوص تیم های شهرستانی
|
خب فعلا به بیان نظراتتون ادامه بدید تا نتایج پیش بینی هاتون رو بزنم بعد نظر بدهید:d
این پست هم جهت پست بود و فاقد هرگونه اظهار نظری بود.:d پرسپولیسم وارد حاشیه میشه یونس جان;) |
نتايج اين هفته :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا اين هفته : از دوستان جدیدشرکت کننده در پیش بینی: |
خوب می بینم که نایب قهرمانم:d
تیمم تو صدره ولی خودم_:2: ممنون از همه بچه هایی که خیلی زحمت می کشن دستتون درد نکنه وخدا قوت:53: |
آقا مهدی پس چرا اسم من را به عنوان دوستان جدید شرکت کننده نمی بینم؟:confused:
|
نقل قول:
واقعا شرمنده سالومه خانوم:53: از شما هم تشکر میکنم:) تقصیر من بود پیری هزار دردسر دیگه:d:d |
خب اینم ی جدول جدید که تعداد پیش بینی هاتون رو مشخص شده
پیش بینی دقیق= پیش بینی دقیق نتیجه بازی پیش بینی نتیجه= پیش بینی برد باخت و مساوی بازی از هفته اول تا پنجم هم آقا امید زحمتش رو میکشه در این هفته فاطیما خانوم با 3 پیش بینی دقیق و 3 پیش بینی نتیجه دقیقترین پیش بینی رو انجام دادند. دوستانی که تو این یکی دو هفته به جمع ما پیوستند هم دلسرد نشوند و به ادامه پیش بینی ادامه بدند بلکه هم صدر جدولی ها بد پیش بینی کنند:d:d هم شما خوب پیش بینی کنید که فاصله کم شود. |
نقل قول:
پرسپولیس شیره شیره جنگل و به تیمای مقابل حمله میکنه و می خورشون:21: |
سلام خسته نباشید
بازی ملوان و تراختور خیلی قشنگو جذاب بود مخصوصا 30 دقیقه ی پایانی با اینکه بازی در تبریز برگزار شد و باد شدیدیم میوزید بازیکنای ما بازیو متاسفانه واگذار کردند. هر 2تا تیم خیلی خوب بازی کردند و موقیعت های زیادی بدست آوردند که تیم حریف از این موقیعتا بهتر استفاده کردو 2 گل روونه ی دروازه ی ملوان کرد و بازیو واگذار کردیم ان شا الله بازیه بعد جبران می کنیم |
یونس جان مگه چند فصل8-2 برد؟
یه بازی رو حالا برد یه فصل با بگوویچ بود که چند تا تیم رو ضعیف کشی کرد از همون اول فصلشم من به همه گفتم آخر فصل معلوم میشه چه خبره در کل پرسپولیس استاده یک صفر گرفتن بود همیشه قبول کن تو این چند تا بازی شانس هم خیلی دخیل بوده در کسب نتایجتون |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
من موندم چرا وقتی استقلال بازی رو ببره این طرفداراش میگن بازیش خوب بوده مربیش خوب بوده بازیکنا حرفه ای کار کردن و هزارتا چیز دیگه ولی هر موقع پیروزی میبره همشون میگن شانسه ناپلئونی برده بازی بلد نیستن از این حرفا.
شانس یا حرفه ای بلاخره برده یا نه؟شما که همین شانسو هم نداشتیم داداش.:d |
فاطیما خانم خیلی عذر می خوام ولی شما بازی رو دیدید؟
کلا فوتبال می بینید؟ میگیم ناپلئونی چون ناپلئونی قبول کنید دیگه در ضمن این فصل ما دو تا بازی رو انصافا خوب بازی کردیم ولی تو 4 تا بازی اصلا خوب نبودیم اعتراف می کنیم تو بازی با ذوب و استیل خیلی خوب بودیم ولی بقیه بازیها حتی بازیهایی که بردیم بد بودیم ولی پرسپولیس واقعا داره با اقبال بازیها رو میبره در ضمن یونس جان شما که اسپانیا و ژاوی رو دوس داری اونا مدافع فوتبال زیبان هوادارای بارسا فوتبال زیبا براشون مهمه خیلی بیشتر از نتیجه برای همین یه مربی مثل مورینیو نباید مربی بارسا بشه برد کم گل یه طرفه برد با شانس یه چیز دیگست من نمی یک صفر نبره ولی یک صفر داریم تا یک صفر |
نقل قول:
بنده بشدت از آقا رضا حمایت میکنم و موافقم |
نقل قول:
به نظر من هر كي بايد هوادار تيم شهر خودشون باشه من خودم سپاهان و ذوب آهن رو به صدتا پرسپوليس و استقلال ترجيح مي دم چون تيم شهرمون هست و مايه افتخار اصفهان هستند و اينكه امسال هم جام مال ماست ;) |
خوب منم برا همین پرسپولیسیم چون تیم شهرمه;) |
تیم شهر دیگه چیه اگه اس اس نباشه میخوام دنیا نباشه...
چه برسه به شهرم... |
نقل قول:
عشق آبی عزیز طرفداری آبی و قرمز که بخاطر مطرح بودن در سالهای گذشته قابل قبول ولی بهرحال هرکسی ی نیم نگاهی حداقل به تیم شهرش داره. |
اکنون ساعت 07:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |