اره راست میگی به هر حال هر کسی را بهر کاری ساخته اند ما باید فقط پامون رو بندازیم رو پا فقط دستور بدیم آی مردای این دوره زمونه هم زن ذلیل که نگو
|
آره جونه خودشون به نظرم اينا رو از دم بايد ببرن سربازي تا پخته بشن
|
بچه ها هیچ کس پست منو ندید
باهام احساس همدردی نمی کنید؟؟_:2: |
نقل قول:
نقل قول:
http://p30city.net/gallery/image-1FDA_4A9976EF.gif ولی من رقص خوشم نمیاد ... دیدم این عکس بامزه س برای چندروز اویترش کردم بعدا برش میدارم.... نقل قول:
نقل قول:
گفتی هر کی 6 تابچه ش سربازی باشه به کی پول میدن ؟ سربازی خوبه ..... |
رقص که چیز خوفیه :rolleyes:
اره خوبه ولی خیلی بزرگه کل صفحه را گرفته چه بامزه هم میرقصی:D این چند سالگیته؟ 35 سالگیته؟:p |
بايد برين سربازي تا ياد بگيرين چطوري به يه خانم صحبت كنيد مثله بعضياااااااااااااااا
اگه اين رقصه راه رفتن چيه پس؟ |
نقل قول:
|
آقا دانه کولانه اطلاعات من از شما در مورد سربازی بیشتر اگه کسی شش پسر داشته باشه از پسر سوم به بعد معافن
|
اوکی چه خوب
من کلا بی خبر زا اوضاع سربازی و کلا چیزایی که قوانینش متغییره هستم تا روزی که من از یونی بیام بیرون شاید هزار تا قانون دیگه ع.ض شه اما به هر حال ما که 3 داداش که هیچ بلکه 1 دونه شم نداریم بفرمایین بچه ها دلی از عذا در بیارین http://mizeghaza.files.wordpress.com/2008/04/dizi.jpg |
ما كه خدارو شكر يكيشم ندارم چه برسه به 6تا كي بره اين همه راهوووووووووووووو
ميگمااااااااااا اصلا معلوم هست اين چه غذاييه؟بابا حالا يه زحمت ميكشي عذا مياري يه چيز باحال بيار |
سامبولي بليكم ، ما بازم تشريف عزيزمون آورديم ، كي بود در مرد سربازي صوبت كرد ، ما كه به كل بي خيال هر چي سرباز و سربازيه ، ترسيدن گفتن نميخاد تشريف بيارين سربازي
آقاي دانه كولانه خاصي براكم ، ايمه برارتم ، حالت چونه |
چرا اينجا كردي ميحرفين خب ما هم ميخوايم بفهميم ديگهههههههههه نژاد پرست نباشيد
|
او كه بود كه كردي از خودش در وكرده بگين تا قازقلنگش كنم اها
|
خب چيزي ميل ندارين آقا تاري؟
|
عرض كونم خدمتتون كه اين آقا دانه كولانه كه خيلي بيخيه اصن تحويل محويل نميگيره باز به مرام شوما ، از قديم نديما گفتن رفيقم رفيقاي قديم آره داش لمطاً يه نكسافه داخ داخ
|
http://www.swindon.gov.uk/print/coffee_cup.jpg
بفرماييد فعلا كوروش اعصاب مصابش ريخته بهم زياد تو پرو بالش نپيچ |
نه با به اق كورشتون بگو داش دواي دردش پيشه من فقط كافيه اشارتي
دويوما خيله باحاله حالا اين چيچيه داش چه جوري بايد خورد اون وسطي ديگه چيه ابجي بابا نامحرما فكر بد ميكونن واسه ما خوبيت نره با اون دو تا چيز پلاستيكي چيه پاش بابا عجب اشتبي كرديم ا اين چيز ميزا خواستيم به قول هم محليا ي داش كورش دست خوش |
اگه اينو نميخوريم اين يكي رو بخور
http://pinchmysalt.files.wordpress.c...-on-sunday.jpg طرز خوردن:ابتدا قاشق را برداشته و مخلوط را خوب بهم ميزنيم سپس قاشق را كنار گذاشته و نوش جان ميكنيم تذكر:قاسق را حتما از فنجان بيرون بياوريد چون هنگام خوردن ممكن است به جشمتان آسيب وارد شود |
بابا ايول خيلي باحالي اگه راست ميگي كاوه نسخافت هم دارين
|
داشی تاری داشی خوبی دن داشی گری دن اگه تونستی بفهمی دیگه آخرشی
میگم شما چقدر بی حالین بابا یه بحثی یه جنجالی {داش مشتی} |
نه بابا شايد توي دهات شما كافه نسكافه رو ميگن كاوه نسخافت
|
نه براكم يه دي نيزانستم چس ولا دي اخرش نيوم براكم يه اراي ايمه چشته غربيگه
داش آناهيتا در ضمن داشي اينجا جاي جنجال منجال نيست رفيقمون اينجا كاسبي ميكونه خوبيت نره با خوب دلتنگ جان حالا ديگه ما رو مسخره خاص و عام ميكني شيطونه ميگه ..... |
شيطونه هر چي مي خواد بگه به ما چه؟
آناهيتا جان ما اينجا آبرو داريم درو همسايه چي ميگن؟برين تو محله خوتون دعوا وجنجال و گردوخاك راه بندازين توقف بيجا مانع كسب است حتي شما دوسته عزيز |
توقف موقف نريما داري ..... ببخشيد حساب ما چقدر ميشه آبجي
|
قابلي نداشت امروز مهمونه ما باش داش
|
نه آبجي خوش نريم دين كسي رو گردنه ما سنگيني كونه خوبيت نره شما هم دس تنهائي يه دنيا خرج و خورج
|
ميشه 2000 تومان ولي اصلا قابلي نداره
|
بين آبجي ما از اين عكس مكسا نداريم بديم
ولي خوب بجاش براتون يه شر ميگيم ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه را بشنوي و بوسه دادن را ازگل سرخ بياموزي يا شايد بخواهي درخت را تا مرز انار تعقيب كني به خدا همش مال خودم بود .:cool: |
باش اينم قبوله اشكالي نره اااااااااااه ماهم اين مدلي صوبت ميكنيم تاري چيكار كردي داش
|
هيچي داش فقط دوست داشم چند لحظه خنده رو لبات بيارم اخه زندگي خيلي سخته داش
|
اگه چيزي ميل ندارين ميخوام ببندم اينجا رو امروز زياد حوصله ندارم كه بمونم تا 1-2 شب
|
ما كه خيلي وقته رفتيم داش
فقط زورت ميرسه كركره رو بكشي پاين دااااااااااااش |
|
پس زت زياد مثه اينكه زياد حوصله نداري مواظب خودت باش
با توكل و اميد و لبخند موفق باشيد و سبز:cool::77: |
|
نقل قول:
وقت نشد بیشتر به قلیون خونه بیام بقیه و خودت جور روشن نگه داشتن چراغشو کشیدی نقل قول:
:21: به دیگر سخن یعنی اینکه ما که نبودیم ما جرات نمیکنیم تا شما اینجایین جسارت کنیم نقل قول:
خب فایده ش چیه که کرماشانی نباشی و درست حسابی حالی نشی چی مینوسم... نقل قول:
شایدیش منظورت ایه سه تاری گر و کچله ها / ؟ بابا خب خودت یه بحث توپ و داع بنداز وسط تا بچه ها پیگیریش کنن بچه ها من شنیدم تهرون بعضی رستورانای خوبش یه دس غذاش 30-40 تومنی هست مثلا نائب .... اینطوره ؟ حتما در این مورد کمی صحبت کنین این روزها همه از این رستورانا میرن شما چطور ؟ میخوام بدونم واقعا فقط عده ای که خیلی پولدار باشن واسه یه دست برگ 40 تومن میدن یا نه واقعا 40 تومن اونجا واسه یه دست غذا خیلی نیست ؟ شما چند بار تا حالا رفتین این طور رستورانهای اکسپنسیو ؟ من خودم میشناسم و از دوستانمم هست که بتونه روزی 8 وعده غذا از اونجا سفارش بده ولی اکثر ادمای اطرافم همچنین توان مالیی ندارن میخواستم بدونم چطوریاست لطفا در این مورد صحبت کنین کمی .... نقل قول:
دوست خوبمون اومده یه چایی قهوه ای قلیونی چیزی بکشه این حرفا چیه نقل قول:
اینم یکی از اون چیزای دبش که خودم خیلی بهش علاقه دارم دیگه اتیش زدم به مالم و دعوتتون کردم.... http://iranianorder.com/images/istak-ostovaei.jpg دلستر ایستک قوطی ای ... |
جنجال چیه قصد به هم زدن کار و کاسبی ندارم به هر حال منم خودم خرج چند نفر رو دوشم خدااااااااااااا منو نبخشه اگه بخوام این کارو کنم بابا قهوه خونه هم قهوه خونه های قدیم
به نظرتون بهترین کتابی که تا حالا خوندین چی بوده من که تا حالا کتابی به خوبی جنایت و مکافات نخوندم شما هر کتابی خوندین بگین ما هم استفاده کنیم |
رمان يا علمي؟
رمان:روياي خيس/دلتنگي علمي:به من بگو چرا؟6 جلده اينا كتاباي باحالي هستن من شخصا از تاري جان معذرت ميخوام تاري عزيز اگه ناراحت شدي ببخشيد من اصلا منظوري نداشتم. |
سامبولي بليكم
اول رخصت ديم عزت سيم واس چي معذرت دااااااااااااااااااش خبطي مبطي صورت گرفته آخ واس چي نوكرتم تازه سواله بعديم اينه كه اين مشتري مشترياي جديدي كه اومدن با لحن ما صوبت ميكونن ديگه كي باشن قصد خجلت ماست يا دست انداختن ما ايه اينطوري مينطوري شقه شقه قيمه قيمه هااااااااااااااااااااااااااااا اااااا آي نفس كش البت دانه گيان بوخشيد براكم لازم بود اول عرض ادبي بكم ارات دانه گيان گيان گيانان، گش گسب ، نازار ، عزيز دلم برار، چه كي هاتي كه خووش هاتي تاخ سر ايمه بلبل ايمه بر سر گژ زار، آخ نبود بابا مردم از اين همه چرب زبوني |
به خاطره اين
((نه بابا شايد توي دهات شما كافه نسكافه رو ميگن كاوه نسخافت)) |
اکنون ساعت 01:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |