جمله:
برای کشف اقیانوس های بزرگ باید شوری دریا های کوچک را چشید... |
امضای یکی از بچه های سایت خودمون 3-4 ماه پیش جمله ای از شریعتی بود که برای من خیلی جالب بود یادم نیست کدوم یک از عزیزان بود اما جملهه یادمه
خوشبختی همان بدبختیهاییست که بر سر ما نیامده فکر میکنم درسته حداقل اینجا درسته همیشه هر وقت کسی خیلی ناراحت از موضوعیه یا حتی خودم بهش میگم که خیلی سخت نگیره همین سخت نگرفتن خیلی سخته ولی واقعا خوشبختی همان بدبختیهاییست که بر سر ما نیامده |
برای داشتن چیزی که تا بحال نداشتم٬ باید کسی بشم که تا حالا نبودم!
|
حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست خداوند در هر حضوری رازی نهان کرده برای کمال
|
چیزی که هستیم، هدیه خدا به ماست و چیزی که خواهیم شد، هدیه ما به خدا
|
من ميدونم كه تاريك ترين ساعت شب نزديكترين زمان به طلوع خورشيده
|
آرزوهايت را يادداشت کن .خداوند آنها را فراموش نميکند اما تو از خاطرت ميرود .آنچه امروز داري خواسته ديروز بوده است
|
فرشته از سنگ ميپرسه چرا از خدا نميخواي که تورو انسان کنه؟؟؟
سنگ ميگه : هنوز اونقدر سخت نشدم که انسان بشم . |
فقط و فقط وقتی برای کسی معجزه رخ می ده که به معجزه اعتقاد داشته باشه نه وقتی که بهش نیاز داشته باشه
|
آنچه انسان را به مقصود می رساند ، عزم و اراده است نه تمنا و آرزو ... ( کافکا )
|
ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم (دکتر علی شریعتی)
|
شرافت مانند تیری است که چون از کمان گذشت ، بازگشت آن غیر ممکن است
------------------------------------- قناعت کیمیایی است که هر چه را لمس کند ، طلا شود |
از نزدیکی به کسی که قادر به حفظ اسرار و رموز زندگی نیست پرهیز نما
------------------------------- از درخت سکوت میوه ی آرامش آویزان است ------------------------ برای درک زیبایی یک بار دیدن کافی است اما برای شناسایی حقیقت و قضاوت عادلانه دو بار |
ياد بگيريد شكست را بپذيريد بدون اينكه مغلوب شويد
------------------------------------------- عبرت چه واژه زيبا اما غريبيست!! شنيدم آنان که ازگذشته خود عبرت نمي گيرند چاره اي جز تکرار آن ندارند |
سكه به خاطر دو رويش بازيچه دست بازار است
---------------------------------------- بهترین راه پیش بینی آینده ، ساختن آن است . |
ژرژ هربرت: یک مادر خوب به صد استاد و آموزگار می ارزد. ------------------------------------------------------- اُرد بزرگ : قهرمان های آدمهای کوچک ، برسان آنها زود گذرند . |
داوید وایت : تا بدبختی را نشناسیم هیچوقت راه بدست آوردن و نگه داشتن خوشبختی را یاد نمی گیریم .
|
ژان داوید: راز بزرگ زندگی در شکیبایی است و نباید به خاطر یک آینده ی مبهم زمان حال را بر خود تلخ کرد. |
اُرد بزرگ : جدایی دو همسر می تواند بافت یک دودمان بزرگ را از هم بپاشد . |
ژوبرت : برای یاد گرفتن آنچه می خواستم بدانم احتیاج به پیری داشتم ، اکنون برای خوب به پا کردن آنچه که می دانم ، احتیاج به جوانی دارم . |
اُرد بزرگ : فرو رفتن خورشید جان آدمی ، سپیده دمی به جهان دیگر است .
---------------------------------------- فردریش نیچه :آدمی به خاطر نیاز به مراقبت و کمک دیگران با آنها ارتباط برقرارمی کند. |
کالوس کاستاندا : هیچ چیز عوض نمی شود ! شما دیدتان را عوض کنید رمز کار این است . |
ارد بزرگ : دودمانی که مرد کهن خویش را خوار می کند ، به تن بی جان آدمی ماند که در پایان خوراک جانوران پلید خواهد شد . |
فردوسی خردمند : کتاب زندگی گذشتگان ، جان تاریک را روشنی می بخشد .
-------------------------------------------- كلود مونه: براي هر كس زمان معيني وجود دارد كه قابل انتقال نيست. |
کاترین پندر :
خدا را شکر کنید که نعمات و موهبت هایش به علت بینش محدود ما متوقف نمی شود . |
زکریای رازی : طول کشیدن معالجه را دو سبب خواهد بود : نادانی پزشک ، یا نافرمانی بیمار . |
اُرد بزرگ : فرودستی (عوام زدگی) به بهانه ، هم رنگ دیگران شدن ، باور هیچ بزرگی نبوده است . |
ديوژن : دو گوش داريم و فقط يك زبان، براي اينكه بيشتر بشنويم و كمتر بگوييم . |
دوگلاس مك آرتور : گذشت زمان آدمي را پير نمي سازد، بلكه ترك آرمانها و كمال مطلوبهاست كه ما را فرتوت و افتاده مي كند |
اُرد بزرگ : شگفتا ، می بینم ماتم سرا ، بزمگاهیست و بزمگاه ، ماتم سرای دیگر . |
داوید هیوم : خوشبختی مانند پروانه ای است ، اگر او را دنبال کنید از شما فرار می کند ولی اگر آرام بنشینید روی سر شما خواهد نشست . |
فردریش نیچه : آن كه بر فراز بلندترين كوه رفته باشد ؛ خنده مي زند بر همهء نمايش هاي غمناك و جدي بودن هاي غمناك. |
اُرد بزرگ : نوا زنده است یا مرده؟ رنگ ها بخشی از پیکره زنده اند یا مرده ؟ ! آذین بند ، پرده و پیرهن... آنها چگونه؟ !!! اگر کسی در این پرسش ها بنگرد خواهد دید همه آنها دارای روان و نیرو هستند . یک نوای زیبا می تواند شما را از خود بی خود کند ، رنگی ویژه می تواند شما را آرامش و یا به خشم آورد و پدیده های بی جانی ، همچون نامه ، پرده و پیرهن ... به هزار زبان با شما گفتگو می کنند ، همه آنها در حال ستایش دمادم زندگی اند ... |
ژان روستان : من اگر در بهشت باشم ولی به من بگویند تو حق نداری جهنم را به این بهشت ترجیح بدهی از آن بهشت بیرون می روم . |
اُرد بزرگ : بدترین گونه اندرز ، همان رو راست پند دادن است .
-------------------------------------------------------- فردوسی خردمند : این جهان سراسر افسانه است جز نیکی و بدی چیزی باقی نیست . |
ارد بزرگ :
شب زندگی برای مرد کهن ، همچون روز روشن است . |
دین بریگز:
کار خودتان را انجام دهید ، اما نه فقط در حد وظیفه بلکه اندکی بیشتر و از روی سخاوت . همین مقدار اندک به اندازه تمام کار ارزش دارد. |
فردریش نیچه :
آنچه والا بودن یک فرد را ثابت می کند کرده های او نیست چون بیخ و بن آنها معلوم نیست و معانی مختلفی دارند ، والایی در ایمان به هدف و آرمان است. |
نیچه :
بشر در این دنیا بیشتر از همۀ موجودات مصیبت و عذاب کشیده ، بهترین دلیلش هم این است که در بین تمام آنها فقط او می تواند بخندد . |
اُرد بزرگ :
شکایتی برگ زرد از درخت ندارد ، چون می داند راه دیگری جز جدایی نیست ، راهی که هر آدمی نیز روزی به آن خواهد رسید . |
اکنون ساعت 10:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |