![]() |
خواننده:امید
ترانه فرمان عشق عشق فرمان داده که بتو فکر کنم که به تو فکر کنم روزو شب زیر لبم اسم تو رو ذکر کنم دوستم داشته باش دوستم داشته باش من به ان می ارزم که بمن تکیه کنی گل اطمینان رو تو بمن هدیه کنی تو بمن هدیه کنی عشق فرمان داده که بتو فکر کنم که به تو فکر کنم روزو شب زیر لبم اسم تو رو ذکر کنم دوستم داشته باش دوستم داشته باش من به ان می ارزم که بمن تکیه کنی گل اطمینان رو تو بمن هدیه کنی تو بمن هدیه کنی من به ان می ارزم که در این قربانگاه تو بدادم برسی تو نجاتم بدهی از غم بی همنفسی تو به ان می ارزی که گریه بارانم را بتو تقدیم کنم بتو تقدیم کنم دوستم داشته باش دوستم داشته باش من به ان می ارزم که بمن تکیه کنی گل اطمینان رو تو بمن هدیه کنی تو به ان می ارزی تا اسیر تو شوم که بیمن نفست انقدر زنده بمانم تاکه پیر تو شوم تو به ان می ارزی که گریه بارانم را بتو تقدیم کنم بتو تقدیم کنم عشق فرمان داده که بتو فکر کنم که به تو فکر کنم روزو شب زیر لبم اسم تو رو ذکر کنم دوستم داشته باش دوستم داشته باش من به ان می ارزم که بمن تکیه کنی گل اطمینان رو تو بمن هدیه کنی تو بمن هدیه کنی دوستم داشته باش دوستم داشته باش من به ان می ارزم که بمن تکیه کنی گل اطمینان رو تو بمن هدیه کنی تو بمن هدیه کنی |
یاور همیشه مومن از داریوش بزرگ
اي به داد من رسيده تو روزاي خود شكستن اي چراغ مهربوني تو شباي وحشت من اي تبلور حقيقت توي لحظه هاي ترديد تو شبو از من گرفتي تو منو دادي به خورشيد اگه باشي يا نباشي براي من تكيه گاهي ميون اين همه دشمن تو رفيقي جون پناهي ياور هميشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور كه دوري براي من شده عادت ناجي عاطفه من شعرم از تو جون گرفته رگ خشك بودن من از تن تو خون گرفته اگه مديون تو باشم اگه از تو باشه جونم قدر اون لحظه نداري كه منو دادي نشونم ياور هميشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور كه دوري براي من شده عادت |
ﺗﺮاﻧﻪ : ﻫﺮ دوي ﻣﺎ
آﻟﺒﻮم : ﺣﻜﺎﻳﺖ ﺧﻮاﻧﻨﺪه : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻣﺴﻌﻮد ﻓﺮدﻣﻨﺶ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : آﻧﺪراﻧﻴﻚ ﮔـﺮ ﺣـﺎل ﺗـﻮ ﻫﻤﭽﻮن ﻣﻦِ آﺷﻔﺘﻪ ﺧﺮاب اﺳﺖ ﮔﺮ ﺧﻮاﻫﺶ دﻟﻬﺎي ﻣﻦ و ﺗﻮ ﺑﻲ ﺣﺴﺎب اﺳﺖ اي واي ﺑﻪ ﺣﺎل ﻫﺮ دوي ﻣﺎ اي واي ﺑﻪ ﺣﺎل ﻫﺮ دوي ﻣﺎ |
باور کن با صای بانوی موسیقی ایران گوگوش باور کن صدامو باور کن /// صدایی که تلخ و خسته است باور کن قلبمو باورکن /// قلبی که کوهه اما شکسته است باور کن دستامو باور کن /// که ساقه نوازشه باور کن چشم منو باور کن /// که یه قصیده خواهشه وسوسه عاشق شدن /// التهاب لحظه هامه حسرت فریاد کردنه /// اسم کسی با صدامه اسم تو هر اسمی که هست /// مثل غزل چه عاشقانه است پر وسوسه مثل سفر /// مثل غربت صادقانه است باور کن اسممو باور کن /// من فصل بارون برگم مطرود باغ و گل و شبنم /// درختم درخت خشکی تو دست تگرگم باور کن همیشه باور کن /// که من به عشق صادقم باور کن حرف منو باور کن /// که من همیشه عاشقم! |
قانون تو تنهایی من استو تنهایی من قانون عشقو عشق ارمغان دلدادگیستو این سرنوشت سادگیست چه قانون عجیبیچه ارمغان نجیبی وچه سرنوشت تلخ و غریبی كه هر بار ستاره های زندگی ات رابا دستهای خودراهی آسمان پر ستاره امید كنی وخود در تنهایی وسكوتبا چشمهایی خیساز غرور پیوند ستاره ها را به نظاره بنشینی و خموش و بی صدابه شادیستاره های از تو گشته جدادل خوش كنی وباز هم تو بمانی وتنهایی و دوری و باز هم تو بمانی ویك عمر صبوری .......! |
مرد تنها....
مرد تنها ایستاده کنار پنجره... بی هیچ زن! بی هیچ امید...! |
نمی دانم پس از مرگم چه خواهد شد نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم، سوتکی سازد، گلویم سوتکی باشد، به دست کودکی گستاخ و بازیگوش و او یکریز و پی در پی دم خویش را بر گلویم سخت بفشارد و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد بدین سان بشکند در من، سکوت مرگبارم را |
شقایق با صدای استاد داریوش دلم مثل دلت خونه شقایق چشام دریای بارونه شقایق مثل مردن میمونه دل بریدن ولی دل بستن آسونه شقایق شقایق درد من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست کسی خشکیده خون من رو دستاش که حتی یک نفس از من جدا نیست شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق اینجا من خیلی غریبم آخه اینجا کسی عاشق نمیشه عزای عشق غصه اش جنس کوهه دل ویرون من از جنس شیشه شقایق آخرین عاشق تو بودی تو مردی و پس از تو عاشقی مرد تو رو آخر سراب و عشق و حسرت ته گلخونه های بی کسی برد شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق دویدیم و دویدیم و دویدیم به شبهای پر از قصه رسیدیم گره زد سرنوشتامونو تقدیر ولی ما عاقبت از هم بریدیم شقایق جای تو دشت خدا بود نه تو گلدون نه توی قصه ها بود حالا از تو فقط این مونده باقی که سالار تمومه عاشقایی |
|
در روزگاري که بر روي عاشق قيمت مي گذارند |
اکنون ساعت 07:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |