پهلوان پنبه ایی رو دیدم که مادربرد خازن جامد دستش بود،پرسیدم چیه؟ گفت: شاید قیچک بم باشه! کلاج - ترخینه - مادر زن |
مادرزن در هنگام گرفتن كلاج ماشين و تعويض دنده ، به فكر درست كردن ترخينه براي نهار (همون ناهار به سفارش ادمين ) بود{قاط}
----------------------- مادر ، گردو ، كنكور |
ادرس مادر زن رو به ما بده بریم ببینیم دست پختش چطوره ...
فکر کنم ناهار بنویسیم بهتره که با نهار (روز)عربی اشتباه نشه... مادر با دمش روز کنکور گردو میشکست... مادرم وقت راهی کردنم برای شرکت در کنکور بهم گردو داد دوپینگ کنم... لیمو عمانی - فلاح و پسران - مالیخولیا |
لیمو عمانی کارخانه فلاح و پسران مالیخولیا میاره.
جنگ-جنگ-جنگ |
در جنگ (کشورهای خارجی!) دوتا سربازو دیدم که به خاطر چند یه فشنگ با هم سر جنگ داشتند ولی این جنگ کجا و اون جنگ کجا (تازه یکی هم بیشتر !)
|
کوروش جان به نظرت اینی که گفتی یه جمله بود؟
|
اره خب ؟
این یه جمله س منظورت تعداد جمله شه مثلا 2 تاست ؟ یا اینکه این اصلا کی جمله س ؟ دومی که سلیقه ایه شاید حق با تو باشه اما اولیش که درسته از لحاظ دستوری این فقط 1 جمله س چون یه فعل داره و من سعی کردم رعایت کنم سر جنگ داشتن کنایه س و اینجا جمله محسوب نمیشه به خاطر همین بود والا راحتتر مینوشتم که با هم جنگ میکردند....که خودش جمله س ... کلمه هم یادم رفت... سیمانتک - پرزیدنت - برزنت |
شركت سيمانتك با پرزيدنت تصميم به توليد چادر برزنت گرفتن!!! ياهو _ سايه _ جام جهان نما |
تو سايه درختي نشسته بودمو داشتم تو ياهو مسنجر در مورد جام جهان نما با عزيزي چت ميكردم.كه...
عروسك - بوزينه - دكمه |
يكي از دكمه هاي لباس عروسك، بوزينه افتاد!!!!!
نخ دندون_ كارت سوخت_گلدون |
اکنون ساعت 02:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |