![]() |
نقل قول:
|
باشه ولي حالا دنگ منو بده پول همرام نيست ميدوني كه كلك هميشگي فيلا تراول با هامه :24:
|
بچه ها چیکار میکنین با این بارون وحشتناک و عزیز ؟
چقدر زیادهههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه من امروزو همش خواب بودم 5 شنبه بود کلاس نداشتم واسه خودم همه ش با صدای بارون خوابدیه بودم... چطورین ؟ من یه جا شنیدم یکی داشت حرف میزد کرماشان به کرمانشاه ربطی نداره و اینجا اسمش کرماشانه نه کرمانشاه.. |
تهران که زیاد خبری از باران نیست.
کی گفته کرماشان ربطی به کرمانشاه نداره؟؟ دوستان عزیز! ممکنه از هفته آینده زیاد نتانم بیام سایت، چون دارم از محل کار فعلی م میرم.اونجایی که میرم طرفای سعادت آباده نمیدانم نت دارن یا نه! |
کرگهههه چه اویشی یه ؟ سعادات اوا دی چس ؟ مگه قرار نود بیای لای خودمان ؟
باان نیامده ؟ کره ویره غوغا کرد براگم بارن... و قول کردی خومان پله ی حساویگ دااااا... (کسی میدانه اصطلاح پله زدن در کردی به چه معنتاس ؟ ) از زبان رزازی شنیدم.... |
کورو ش گیان
او کارخانه ی که قرار بود بخاطرش بیام،مال همین شرکته س که دارم میرم.(دفتر مرکزیشان تهرانه). تا زمان راه اندازی توی دفتر مرکزیشان هستم تا زمانی که وقتش بشه. |
نقل قول:
یا اینکه پله های ترقی رو یکی یکی زدن (درست کردن) به مقام و مرتبه بالا رسیدنه |
سخني هم از مادر عروس..
جغرافي و تاريخت يكم ضعيفه اگر ازشخص آگاهي بپرسين متوجه ميشويد كه : نام محل سكونتتون كرمانشه بوده سپس شده كرمانشاهان سپس شد باختران و سپس كرمانشاه حالا ديگه به زبان محلي هر چه ميگوييد بگوييد... مثل اين ميمونه كه من بگم اينجا تهران نيست تهرونه حالا نام هاي قديميترش رو بهش نپرداختم... |
نه پله دایین یا پله زدن ان نیست رزیتا خانم...
اینجا یه پیرمرد میخواد مثل خودم که این چیزا رو براتون معنی کنه.. ولی اگه از همسرت بپرسی شاید بدونه ... این فقط یه تست کرفتن بود البته ولا من خودم میدونم ... لانتظاری هم نیست تاری و اریانا و فرگل و .. بدونن ولی شاید مهدی باید بدونه ... اراینا پفتی مثل اینه که بگی تهران نیست تهرونه.. نه عزیزم اینقدر ها هم الکی حرف نمیزنم.. میگم از زبان رزازی داشتم میشنیدم داشت دلائل تاریخی میاورد که اینجا اسمش کرماشان هست و ربطی به شاه کرمان (حاکم) که میاد کرمانشاه حاکم میشه نداره دلائل تاریخی داشت میگفت که من گوش ندادم از شما پرسیدم ایا چیزی در این مورد میدونین یا نه منظورم دقیقا عکس مثالی بود ه تو زدی که کرمانشاه و کرمانشاه یک واژه نیست یه لفظ نیست .. باختر قسمتی از جهنم هست که جای دیوان و غولان هست و به حاطر این مردم راضی نبودند و نام اون عوض شد ... و برگشت به کرمانشاه اون وقت دانشگنده ی دندانپزشکی نماینده ها دادن ! تا بتونن کرمانشاه رو اسمشو برگردونن... یه دانشکده دندان پزشکی باید میدادن غرب کشور کرمانشاه داشت میگرفتش ولی نماینده ها در محلس دادنش تا بتونن اسم کرمانشاه رو از باختران به کرمانشاه برگردونن... |
سلام دوستان همشهری. من سامان هستم. من هم کرمانشاهی هستم وخوشحالم که به جمع شما پیوستم. امیدوارم که بتوانیم مطالب خوبی در کنار هم برای این سایت بگذاریم.
|
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |