نقل قول:
|
سلام به همگی
قهوه خونتون خیلی بی سرو صداست لینک یه آهنگ بی کلام تکنو که ساخته خودم هست رو براتون می ذارم، امیدوارم که خوشتون بیاد فقط بعد گوش دادن آهنگ لطفا نظرتونو بگید https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=d1aa5ce24a&view=att&th=129c772e558ca359&attid=0.2&d isp=attd میگن هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند از شما می خوام اگه این آهنگ بدی یا خوبی داره صمیمانه و از ته دل بگید که من بتونم از روی نظرات شما کار خودم رو بهتر کنماز همه تون ممنون میشم اگه این کار رو بکنید راستی بعد از دانلود آهنگ از قسمت properties مشخصات اهنگ رو به این صورت اگه مایل بودید تغییر بدید Artist: DJ Anderanik Album: Dream Of Night Year: 2010 Title: Dram Of Night |
آقا مهدي دست شما درد نكنه خيلي چسبيد
صبح به جاي صبحانه صرف شد:53::53:اين هم براي تشكر |
چرا من تاحالا اينجا رو كشف نكرده بودم؟!:confused:. يكي به من بگه اينجا چه كار مي كنين.چه كار نمي كنين؟چه جورياس؟
|
بچه ها اينو بخونيد واسه من جالب بود http://i30.tinypic.com/2i296wj.jpg نميدونم عکس رو ميتونيد ببينيد قهوه و آداب نوشیدن آن در شهرستان رامشیر در شهرستان رامشیر نوشیدن قهوه علی الخصوص در مجالس رسمی دارای آداب و رسوم خاصی است که تخطی از ان اداب باعث تحقیر شخص مرتکب از سوی جمع گردیده و به اجمال تعصب خاصی نسبت به رعایت این رسوم وجود دارد. در ابتدا این نکته را متذکر شوم که جهت تقسیم قهوه ظرفی استفاده میگردد که به آن دله میگویند تقسیم کردن قهوه در این شهرستان بدین صورت است که ابتدا فرد ساقی قهوه فردی که قهوه را تقسیم میکندفنجان ها را در دست راست گرفته و دله را به دست چپ میگیرد و وارد مجلس میشود -اولویت تقسیم با سادات و بزرگان مجلس است - بعد از دله مقداری قهوه در درون فنجان ریخته و آن فنجان را به نوک دله کوبیده و ان را به فرد مورد نظر تعارف میکند . در ابتدا نشستن شخص مورد نظر باید مودبانه باشد -فنجان را با دست راست بگیرد و از گرفتن آن با دست چپ امتناع کند و پس از نوشیدن قهوه اگر دیگر قصد نوشیدن نداشت باید با تکان دادان فنجان این موضوع را به ساقی قهوه بفهماند.در صورت تمایل به نوشیدن فنجانی دیگر باید فنجان را بدون هر تکانی به ساقی تحویل دهد که در اینصورت بار دیگر قهوه ای برای وی ریخته میشود . حال اگر ساقی برای کسی قهوه ریخت و آن شخص به نوشیدن قهوه تمایل نداشت باید آن فنجان قهوه را به درون دله بازگردانده و برای شخص بعدی از نو از درون دله اقدام به ریختن قهوه نماید. :) |
همه رفتن کسی دورو برم نیست **** چنین بی کس شدن در باورم نیست همه رفتن کسی با ما نمــونـدش **** کــسی خـــط دل مــا رو نـــخــونــدش هـــمــه رفــتن ولــی این دل ما رو **** همون که فکر نمی کردیم سوزونـدش کسی تو این قهوه خونه نیست که یه کم به من چای دارچین بده به قدری اعصابم ریخته به هم که حتی موسیقی هم نتونست آرومم کنه |
نقل قول:
کسی تو این قهوه خونه نیست مثل اینکه تعطیله؟ آهای صاحب قهوه خانه کارگر نمی خوای؟ |
این ی چایی برای هرکی که اولین پست بعد از این بذاره
نوش جانش |
|
http://pugetsoundblogs.com/kitsap-cr...ndheld-gun.jpg
اینا چیه من اینجا پیدا کردم !! گزارش بدم ادمین بیاد اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
http://forums.animparadise.com/image...bba8188f40.jpg
اوه اوه اینا چیه ؟؟ اینا مال کیه اینجا !!!!!!!!!!!!!!!!! این قهوه خونه صاحاب نداره ؟؟؟؟؟ وقتی کسی نمیاد همینطوری میشه دیگه !!!! تا زنگ نزدم درشو تخت نکردن یکی بیاد جواب منو بده ! اینجا خانواده رفت و آمد میکنه ! |
این قهوه خونه چون مدت زیادی بلا استفاده بود و آثار سلاح سرد هم توش پیدا شد بنظرم تعطیل و به جاش ی کافی شاپ همراه با بحث در مورد پستهای جالب - زیبا -مفید و هرچی که بنظرتون میاد تبدیل کنیم. |
فکر خوبیه
با دلی خون اومدم شاید اینجا سبک بشم بیا مهدی بحثو شروع کن |
بهتره یکی از پستها رو انتخاب کنیم و به بحث بزاریم
البته باید یکسری شرایط رو لحاظ کرد که زود خسته کننده نشه یا حتی میشه یک انجمن رو به بحث گذاشت نیاز به یکسری قوانین داره تو این وقت شب چیز دیگه ای به فکرم نمیرسه فسفسرها تموم شدن:d |
منم هستما
منم مثل رزيتا دلم خونه شايد بيام اين جا بهتر بشم بچه ها بريم؟ |
بابا چیه دلگیرید_:2:_:2: |
بیایین غیبت کنیم هاهاهاها
|
رزیتا خانم غیبت کار بسیار خوبیه:65::d
***** هر روز یک انجمن رو انتخاب کنیم بعد در مورد یک یا دو تاپیک آن بحث کنیم. مثلا اخبار و قوانین پی سی سیتی پرسش و پاسخ در زمینه ی کار با فروم (http://p30city.net/images/misc/multipage.gif 1 2 3 ... آخرین صفحه) یا هر صدتا پست بیا اینجا اعتراف کن فرزند !!!! (http://p30city.net/images/misc/multipage.gif 1 2 3 ... آخرین صفحه) کمبودها بنظر شما چه چیزی بهش اضافه بشه خوبه و ... |
چه کار سختی گفتید آقا مهدی
این تاپیکا که اسمشون رو خودشونه سوال و جوابا هم همونجا مطرح میشه همون غیبت بهتر نبود؟ کلی میتونیم در مورد مثلا دانه کولانه غیبت کنیم:d |
خوبه:d
فردا میشیم اخراجیهای 4 بزن بریم غیبت دانه کولانه:d |
هووووووووووووو اخراجیهای 4 مگه بده؟ میشه پر فروش ترین فیلم سال:d
نقش اول هم دانه کولانه (برنده سیمرغ بلورین بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر بعنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد، نویسنده : رزیتا ، کارگردان: مهدی:p) بقیه عوامل و تهیه کننده و انتخاب بازیگر با شما:) |
چه شود فردا {B Adabi}
تهیه کننده: امیر عباس انصاری (اسقف اعظم) تدوین: یونس بزار ببینم کیها تو سایتند اونها را هم در این کار خیر دخیل کنیم:d مجتب : تصویر بردار آستیره: منشی صحنه تیتراژ: رضا(نائه) :cool:عوامل تولید فیلم |
دلشونم بخواد مفتی مفتی دارن مشهور میشن:p:d
و بازیگران ...........؟ |
دیگه کسی تو سایت نمونده که بگم
خب بیا برای نقشهای زیر هرکدوم سه نفر پیشنهاد بده. از عوامل تولید هم میتونن توش باشند. بعد انتخاب کنیم نقش اول که مشخصه:65: نقش حاجی گرینوف؟ نقش بایرام باقالی؟ نقش آقا میرزا؟ نقش مادر مجید سوزوکی؟ نقش خواهر مجید سوزوکی؟ |
نقش حاجی گرینوف؟ این بنده خدا رو یادم نیست:21:
نقش بایرام باقالی؟ این یکی فقط کار خود اکبر عبدیه:d نقش آقا میرزا؟ مجتب:p امیرعباس:p مهدی اچ:p نقش مادر مجید سوزوکی؟ فرانک:p میناسنبل:p رزیتا:p نقش خواهر مجید سوزوکی؟ ایستیره:p گمشده..:p روناک:p |
خيلي بدجنسين
پس من چي؟ منم منشي صحنه:d |
Warning Warning you'e in the DJ Zone so take Care of your ears پیشنهاد جالبیه واسه موسیقی اخراجی های 4 میتونین رو من حساب کنین When everything is ready to be the best So Be The Best |
خب منم موافقم رزیتا خانوم |
منم همکاری میکنم اگه دوست داشته باید:cool:
|
چرا که نه بسیار خوش آمدید.:53:
دوستان عزیز دیگری هم مایل به همکاری هستند اعلام کنند.:53: ************ اخراجیهای 4 فیلمی متفاوت با بازیگرانی متفاوت{جشن پتو} باور ندارید! {B Adabi}خب باورنکنید:d;) |
آقا مهدي كه فكر كنم كارگرداني |
باشد شکوفه خانوم
میگم میخواهی کارگردان بشی؟مرافه باشه همون منشی صحنه که گقتی آستیره خانوم هم ببینیم برا چه نقشی انتخاب می شه خب رزیتا خانوم با تاپیک سان(فاطیما) انتخاب بازیگر نویسنده ما هم نیومده ی پست بزنه نظر بده{قاط} عقبیم زودتر تا کوروش :65:نیومده فیلم بسازیم ممکنه بعد نباشیما:d:d:d |
آقا مهدی اینجاب اعلام همکاری میکنم :53:
ولی چون نقش بازی کردن و خودم نبودن برام عذاب اوره لطفا یه جای دیگه از توانایی های من استفاده کنید:24::24: فک کنم همه جا پره!!مرافه مسیول پذیرایی چی!! دارید؟؟؟ |
خوش آمدید:53:
هیچ جا پر نیست :) جا برا همه هست:) کلا میخواهیم همه با هم اخراجیها 4 بشیم :d:d بزودی لیست جاهای که نیاز داریم اعلام میشه و دوستان بیایند اعلام آمادگی کنند:53: اولویت با کسانی هست که زودتر اعلام آمادگی کردند یا بعد اعلام پست هایی که نیاز هست اعلام آمادگی می کنند.:dمرافه:d چه شود |
آقا و خانوم رو فاکتور میگیرم.
فعلا همینها به ذهنم رسید دوستان سینمایی کمک کنند. کارگردان: مهدی :cool: نویسنده فیلم نامه: رزیتا تهیه کنندگان : سنبل - ؟ منشی صحنه: شکوفه مدیر فیلم برداری : نیاز تدوین : سالومه موسیقی : DjAndi مدیران تولید : ? طراح صحنه و لباس:? صدابردار : ؟ صدا گذار : ؟ چهره پردازی : ؟ جلوه های ویژه : انتخاب بازیگران: شکوفه ، رزیتا بازیگران: نقش اول: کوروش ؟ ؟؟؟؟؟؟ |
منم هستم به منم یه نقش بده آقا مهدی
|
آقا مهدي خيلي كارگردان خوبي هستيا |
میگم من دوره تدوین گری رو رفتم. کارم خوبه به درد نمی خورم؟/:o
بازیگریمم خوبه. خلاصه یه پستی هم به ما بدین!!!!!!!!!!!!{داش مشتی} |
میبینم تعدا اخراجیها داره میره بالا{جشن پتو}
نیاز خانوم بگید کجا می تونید کار کنید یا تو قسمت بازیگرها میخواهید باشید؟. انتخاب بازیگر با رزیتا خانوم هستش. شکوفه خانوم تعرف تمجید از کارگردان بدرد نمیخوره (کلهم نوشابه باز کردن باعث نمیشه از زیر کار در برید:d) سالومه خانوم این شد پست تدوین گری با شما اگه کمکی خواستی اعلام کن تا ببینیم کی میاد کمکت. ******** مینا خانوم (سنبل ) :cool:که تهیه کنندگی رو داری ی پستی بزن ببینیم قبول داری یا نه بریم با یکی دیگه مذاکره کنیم تهیه کنندگی رو قبول کنه:d نوشابه باز کردن برا تهیه کننده اشکال نداره اصل کار پوله که با تهیه کننده است هرچی میتونید نوشابه براش باز کنید:d:d |
من میخوام مدیر فیلمبرداری باشم :65:
|
اکنون ساعت 11:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |