کارمندان نابکار ، از دزدان و آشوبگران بيشتر به کشور آسيب مي رسانند
|
تاری جون اگه آنی منو دریاب
|
رزق ما داشته های ثابت است وروزی ما متغیر وبسته به تلاش ما
|
آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند
|
همان طور که آفتاب تيرگي ها را مي راند اشخاص با نشاط نيز از قلب ديگران غم و اندوه را مي زدايند - اورايزن اسوت
|
مي دانستم روزي مرگ با من هم تعارف نخواهد كرد
|
نقل قول:
من دوست دارم به همه كمك كنم حالا اگه اونم دوست باشه از نوع با معرفتش صبحها هستم ظهر ها بعد از ظهر برام پيغام بزار تا مشكلتو حل كنم |
هیچ وقت نذار ترست از شکست مانع حضورت در مسابقه بشه.
زندگی کتابیست پرماجرا هیچوقت به خاطر یک ورق آن را دور نیندازیم. |
زیباترین خوی زن ، نجابت اوست
|
عشق تنها مرضی است که بیمار از آن لذت میبرد
|
کسی که زن ثروتمند بگیرد در حقیقت آزادی خود را فروخته است
|
من آنم که خود دانم
|
اگر دیگران را با زیباترین منشها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش ما نمی کاهد بلکه او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گویم
|
عاقل آنچه را که نمیداند نمی گوید نادان نمی داند که چه می گوید
|
مردان بزرگ همچون كوه اند كه هر چه از آن ها دورتر مي شويم عظمت آن ها بيشتر آشكار مي گردد
|
خواستن توانستن است ،بخواه تا بتوانی
|
شاه به دانایی و خاطر نگهداشتن مردمان نامبردار است نه به خودستایی و کبر و خودبینی و بیدادگری
|
حقیقت انسان به آنچه اظهار می کند نیست...
بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است، بنابراین اگر خواستی او را بشناسی به گفته هایش نه، بلکه به ناگفته هایش گوش کن. |
من واقعيتم را فقط در حقيقتهاي گفتار تو يافتم
|
آن که امروز را از دست میدهد فردا را نخواهد یافت ، هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست |
عشق مانند جنگ است، آسان شروع می شود و سخت پایان می پذیرد. |
برنده ميگويد مشکل است اما ممکن بازنده ميگويد ممکن است اما مشکل . . . |
آنکه پیروی خرد است دل به هوس نمی سپارد
|
ستاره بودن و ستاره داشتن زیباست ... اما ارزانی کردن ستاره ی خود به دیگری ...
|
در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است....
|
ای دوست پای هر گلی خار مشو
با هر که دم از عشق میزند، یار مشو ... |
به خاطر داشته باشید که امروز همان فردایی است که دیروز درباۀ آن نگران بودید . از خود بپرسید اقلاً این چیزی که درباره اش نگرانم به وقوع خواهد پیوست یا خیر ؟
"استرن " |
طناب دار" در وسط اتاق خسته ام زندگی می گرید و مرگ برایم می خندد و رقصان است . و می گوید بیا بیا " بیا باهم برقصیم . شیحه ی اسبی از دور می اید برای نجات امده است . در اتاق بسته" صندلی از زیر پایم سر خورده و حال" دیگر اویزی بر سقف شده ام و چراغی برمن اویزان کرده اند که راه جهنم را نشان می دهد . راه اسارت را " راه سیاهی را " مرگ انسان بی خردی مثل من .... اقا من مرده ام بر جسدم تف بیندازید بر من لعنت بفرستید من خلاف شرع کرده ام خود را کشته ام و من یک جواب بیشتر ندارم من نمردم که بسوزم بلکه سوختم" خاکستر شدم " تا مردم. من خود کشی نکردم من سوختم............ نوشته شده توسط توهم 5 مهر ماه |
در روز عید در روز شادی دل تنگی را در گوشه ی خیابانی نالان دیدم ای دل چرا نالانی ؟ دل گفت از شادی مردم " چرا خود را با مردم هم رنگ نمی سازی خود را جدا از آنان ندان چگونه مگر می شود یتیم را دید گرسنه را دید فقیر را دید و نا لان نبود مگر می شود چگونه چگونه در شبی که حتی کسی دلم را هم نمی شکند که بگویم کسی به یادم هست کسی به فکر یتیمان نیست این روز روز شادی نیست برای من بی کس روز عزاست عزا " بگویید لباس مشکی ام را بیاورند بگویید" بگویید بر در خانه ی دلم پارچه ی سیاهی نسب کنند همه را به مهمانی دعوت کنند تا در مرگ یتیمان و فقیران گریه کنند هوس را در خانه ی غنی ها خفه کنید که این روز برای شادی نیست برای هوس است برای هوس داراها نه برای ندارها .............. |
بهای دوست نه از زیبایی اوست، نه از دارایی اوست تنها به وفای اوست ... |
بربوته ها نوشتند لطفا گلي نچينيد اماچه سود طوفان خواندن نمي تواند...
|
دالای لاما: برای اداره کردن خویش از سرت و برای اداره کردن دیگران از قلبت استفاده کن .
|
دکارت : میاندیشم پس هستم ، هستم چون فکر میکنم ، فکر میکنم چون شک میکنم .
براي انسانهاي بزرگ بن بست وجود ندارد.چون بر اين باورند كه:يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساخت. <H2 class=ms-pagetitle> انتظار بهترینها را داشته باشید و خود را برای بدترین حالت ممکن آماده کنید؛ در این صورت هرگز ناامید نمیشوید. </H2> |
سخن بدون پشتوانه ، یعنی گزاف گویی
|
هرچه بیشتر دعا کنید خداوند بیشتر دوستتان خواهد داشت
|
اگر دروغ رنگ داشت هر روز شاید ده ها رنگین کمان از دهان ما نطفه می بست و بی رنگی کمیاب ترین چیزها بود |
وقتي آنچه داريم مي بخشيم ، آنچه نيازمند آنيم دريافت خواهيم كرد
|
اگر گناه وزن داشت هیچ کس را توان آن نبود که گامی بردارد |
آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند
|
اگر مرگ نبود زندگی بی ارزشترین کالا بود, زیبایی نبود, خوبی هم شاید |
اکنون ساعت 04:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |