نقل قول:
مگه مهرگان گیان چش شده ؟؟؟؟؟؟ فعلا" علی الحساب یک گل گاو زبان دم کنه بخوره تا ببینیم چه میشود;) آقا شما نام ببر ما و لنگه مان ی کاری میکنیم :d اگه جرات داری نام ببر:21::21::21::21::21: |
|
نقل قول:
نقل قول:
ممنون که به یاد من بودید. خیلی بی حالم، خیلی . . . شکوفه خانوم گفتید گل گاو زبان یاد اینا افتادم: مامانم اینقد جوشونده بهم داده: گل گاو زبان، جوشانده گل بنفشه!، بخور گل بابونه، چای کوهی، چای سبز، چای ترش!، از دست عرق کاسنی در رفتم والا اگه میخوردم از بس تلخه این گیاه .... اوه ...... امیدوارم کار هیچکس به کاسنی کشیده نشه هر چند گفته میشه درمان هزار و یک درده . . .تا اسمش میاد، میگم: خوب خوب شدم! منکه چیزیم نیست! دکتر هم گفت یه هفته فقط بنوش و استراحت کن! منم از خدا خواسته! ..... امیدوارم همگی در صحت و سلامت کامل باشند :) |
[
سلام به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه مهبا جون کمرت خوبه؟ مهرگان گیان بهتری؟ شکوفه جون دندونت چطوره؟ جناب بیگ بنگ دیروز دندون پزشکی رفتی؟ ترنم جان احوالت؟ آقا مهدی خوبی؟ حسین آقا احوال شما؟ مینا جیگیلی جون منم بینهایت دوست دارم غزل عزیز شعر بسیار زیبایی سرودی آریا جان کجایی؟ امپراطور هم که پاتوق رو منور ساختن سوسانو جان تبریک تبریک فرانک جان خوبی؟ روناک چطوره؟ خاتون خانوم که کم پیداست فرگل جان کجایی دختر؟ هانی خانوم "اگه اشتباه نکنم شبهای بهاری" خیر مقدم آقا سهراب ضمن خیر مقدم و تشکر از مطالب جالبتون و از اینکه در تاپیک مناسب مطالب رو میزارید، بازم به این تاپیک سر بزنید |
سلام برهمه |
سلام
نقل قول:
من بچه دبیرستانی ام درس نمی خونم چه برسه به پارسا که دبستانیه.:d بذار بچه خوش باشه {شیت شدن}هر وقت احساس کنه باید بخونه ،می خونه.;) از جمله خودم که درسام تلنبار میشه روی هم تا شب ول می چرخم بعدش مجبورم تا 2 بیدار بمونم درس بخونم.:d |
نقل قول:
آخر سال هم یه نگاه به معدلت کن ببین چند میشه :d زبونم لال پشت کنکور میمونیا .... |
|
نقل قول:
مهم اینه که سر کلاس گوش بدی خرخونی کردن که ملاک نیست:d آقا من رفتم درس بخونم. شکوفه جون حرص نخور دیگه ، پارسا مامان پیر نمی خوادا:d بای بای |
سلام آقا |
اکنون ساعت 08:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |