- رزیتا خانم شکر شما حال شما که خوب باشه ما هم ---مثلا خوفیم دیگه :)
-شکوفه جان کلاس چنده پارسا فک کنم همراش بری جلو یه بار دیگه دیپلم بگیری :d -روژینا هم فک کنم ادبیات و شیمی 20 بگیره ما بقی درسها رو 20 بدون 2 :24: |
نمره هاش بد نیست امروز که دیکته بیست شد تا حالا هم از 18 کمتر نشده من اصلا" با نمره مشکلی ندارم
من دلم میخواد خودش درس بخونه دلم میخواد به من متکی نباشه پارسا تا من پیشش نشینم درس نمیخونه من اگه خودش بخونه و 15 بشه راضی ترم تا با من بخونه و بیست بشه آقا حسین الان کلاس چهارمه و راست میگی ی دور دیگه باید دیپلم بگیرم مهدی جان امروز آمپول اضافی نداشتم الان بهترم:d ولی گرز هم گزینه خوبی هست |
رزیتاااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا ؟؟
{قیژه} چشمام صورتی شد خواهر به منی که با چشم درد وحشتناک میام پی سی، رحم کن عزیزم! _:2: |
یکی منو سیاه کنه:)
|
اون وقت شب میشه همه جا تاریک میشه جلو پامون رو نمیبینیم میافتیم توی چاه پی سی سیتی :d
|
نقل قول:
|
سلام بر بروبچ
حاج مهدی یه چیزی بده حال ما رو جا بیاره شکوفه خانم خدایی هر وقت پستت رو خوندم به یکی گیر دادی کاری جز گیر دادن بلد نیستی |
نقل قول:
مثلا" حاج مهدی چی بده حال شما رو جا بیاره؟؟؟؟؟؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes: آقا ی کاری نکن که بهت گیر بدم شما هم ی کار میکنی که بهت گیر دادن همچین حال میده:24::24::24::24::24::24::24::24: ولی خوشم اومد که منو شناختی;) ببین تو خونه ازم چی میکشن:d:d:d:d:d |
ماششششششاالله سرعت همه! در حد لالیگا! |
نقل قول:
جانا سخن از زبان دل ما گفتی:d |
اکنون ساعت 05:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |