![]() |
گفت و گوی کرمانشاهی
نقل قول:
یا خدا! عظمت چطوری؟ نقل قول:
آقا خدا را شکر بارندگی خوب بوده، داداش مه آسمانه کشیک میده به امید برف :) |
راسی مهرگان پرتقالی مبارکد بود.کوره خارجی!
وری وری دست درد نکید.آخری یه قاچ له او همگه پرتقالده که ها قیدو و ها ناو دست و ایمه نییدن؟ :d |
جاویدان گیان حسن کرمی خواننده خوبی بود
آره میشناسم خدا بیامرزش دسد درد نکنه اسمشه آوردی نقل قول:
بهتره این رفتارش تغییر کنه وگرنه خاله رزی می دونه چه کار کنه! کجایی پویا نیستی؟ مثلا قرار بود بیای اینجا رو بسوزانی ها!{قاط} نقل قول:
نقل قول:
دلم اینقدر یخ کرده ها خدا بگه بس! ای چیزه ای! آناهیتا الآن بریم بیرون خو می شیم یخ در بهشت! مهرگان نهایت تا شروع ترم بعد از دس مه در بره! بعدش مخاد چه بکنه! شیرینی هم ازش میگیرم براد!{داش مشتی} |
1 فایل پیوست
سلام بر همه بروبچ.نمیخواستم ناراحتتان بکنم اما دوستان مرگ حقه و هیچ راه دررویی نداره پس بهتره اینقدر وابسته نشیم.من وقت خودش بوده که توی یه شیفت 30ساعته یه خانم حامله رو 6بار احیای قلبی ریوی کردم واخرش زنده ازبیمارستان رفت خانه خودش.{شیت شدن}.راست برد پرسپولیسو به همه تبریک میگم چونکه برد اینجوری خیلی حال میده.بعداز مدتها بعدازظهرماشین تندر سفیدموشستم شده بود ماه ادم کف میکرد.
|
نقل قول:
اي به روي جفت چشام تو بيا كيه كه ببره!!:d توچال چيه مهرگان هي خوش نيس اي پشت كارخانه سيمان خودمان صد تا عين توچاله هشته تو جيب والا!! يه روز ميبرمت پشت كارخانه سيمان بشت خيلي خوش ميگذره البت بايد دعا كني كه بفرم بباره ها;) نقل قول:
كره صبا مگه بده بشيم يخ در بهشت به او خوشگلي به او خوشمزه اي خيلي هم دلمان بخواد:21: آقا ما امروز تو تاكسي بوديم و خيايانم شلوغ بود يه خانومه گفت: به اميد خدا اي پل جديديه بزنن ديگه كمتر شلوغه يه آقايي گفت: كدام پل خانوم؟ خانومه گفت: ايني كه مخوان درس كنن(منظورش منوريله بود) آقائه گفت:خانوم پله چه؟اي بري يه چيز ديگه اس شما اشتباه مكني خانومم گفت نه آقا شما اشتباه مكني مطمئنم بري پله!! ديدم خانومه خيلي داره با قاطيعت حرف ميزنه منم خواستم يه چيزي بگم ديم خانومم اخماش توهمه و روشه كرده او ور منم تو دلم به خودم گفتم ميني شر كي مش چه كار داري به كار مردم حتما يه چيزي ميدانه!!:d خب فيلمنامه تمام شد;) جدي اطلاع رساني در اي حده؟يا واقعا مردم اصلا پيگير نيستن كه وسط اي خيايان چه خبره؟ مه يكي فك مكنم ...ولش كو فكرم خطرناكه!!:d |
سلام
آقا مه به اسم ماشين آلرژي دارم منم ديروز2ساعت و 50 دقيقه ماشين شستم اينم عكسش http://upload.tuningtalk.com/upload/soren_mux_pourya_haghighi.JPG icuجان تندرت قشنگه اما ... به نظر شما نتيجه پرسپوليس چگونه بود؟آبرومون رفت! |
سلام دوستان، نصفه شبتان بخیر :) |
شعر كردي
نقل قول:
آقا ی نگاه اینجا بنداز زبان ادب و فرهنگ کردی شعر كردي ... |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 11:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |