یادم رفت اینو بنویسم، خاله رزیتا مه یَک عشقی مُکُنَم وَختی مینم ای هَمه پستای شما درباره کرماشانه! |
رزیتا خانوم سلام
آره رفتم دندون پزشکی و آخرین سیاهه رو برکندم از دندان ! خلاصه باز دوباره گفت برو عکس از هر کدوم از دوندونات بگیر جداگانه اسم عکسش رو یادم رفت طرف مثل اینکه خوشش اومده میخواد ما رو موندگار کنه تو مطبش ! اون دفعه چنان فکم رو کشید میخواست توی دندوم نمیدونم گلاس چیچیه بزاره بعدش هم میگفت اسید و از اینو نمیدونم g5 از این گفت که من فقط چشمو بستم تا این کابوس هر چه زودتر تموم شه اینقدر دهنم رو باز کرد که نزدیک بود فکم در بره ! خلاصه مسواک بزنین که کارتون به دندون پزشکی فقط به چکاپ بکشه وگرنه به دندون پر کردن هیچ رقمه عادت نخواهید کرد ! ---------------------------------------------------------------------------------------------- ادمین هم که اومد و گفت عنوان بزارید برای پستهاتون بچه های بد !{B Adabi}{قاط} کوروش عصبانی نشو داداش من چاکرتم اینقدر حرص میخوری آخرش کار دست خودت میدی ها _باوکه-رو میدونم که به طرز دهششششششششتناکی در حال درس خوندن هستی ! بخون که منم دارم میخونم ، بخون که من اگه نخونم این ترم پدرم در میاد :d --------------------------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم داداش نعمته اگه خواهرا میدونستن داداش چیه همشون چن تا چند تا میخواستن ! :d بچه دبستانی اصلاً تا سوم راهنمایی باید راحتش بزاری ولی بعد از سوم باید پوستشو بکنی مثل مامان من !:d ------------------------------------------------------------------------------------------ خدمت شما عرض شود : مدتی در خدمت شما نیستم (با صدای بلندگوی فرودگاه بخونید !) شوخی کردم بابا گفتم یه تیریپ ادمین بیام کوروش منو بااانند نکنی اینقدر بهت گیر میدم ! از روی محبت قصد و غرضی نیست !:d اینقدر درس نخون دیگههههههه{قیژه} |
|
سلام به همه دوستان |
سلام بر همه ی عزیزان
امیدوارم همگی سر حال باشین و شاد و سلامت من هم خوبم کمرم هم خیلی بهتره ممنون از احوال پرسی شما عزیزان ولی باز هم برای یک مدت ده روزه در خدمت شما نیستم دلم براتون خیلی تنگ میشه مواظب خودتون باشین دوستتون دارم |
نقل قول:
سهراب چی زدی ؟ نکنه توپ توپی ؟! چی بیاره بخوریم ، من هم هستمااا ;) -- آقا شکوفه به پستم گیر داد گفت چرا 2 تا 2 تا تاپیک میزنی مرافه گفتم والا من نزدم ، من یه تاپیک زدم نمیدونم چرا شده دو تا {داش مشتی} یه اشتباهی توی خود سایت شده . _:2: خدا به داد پارسا برسه :d |
قهوه خونه - درد دل - همفکری - بحث داغ
سلام به همه دوستان عزیز |
نقل قول:
حالا کی قراره بان بشم ؟ {شیت شدن} وقتی برگشتم دوباره جشن پتو دارم .. آره ؟ {جشن پتو} |
مخلص داش حسین:cool: |
سلام به همه |
اکنون ساعت 07:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |