|
سلام بر همگی:24::53:
خرابتونم رفقا:cool: عصبی نشو مینا خانوم بچه ها یکی یکی دارن میان{پپوله} اقا مهدی از همکارت طرفداری میکنیمرافه خاله رزی راست میگه گرون فروشه گوشی X6لفلش میده رضا عسکری 345000تومن بعدشم بهش می خنده {قیژه}کجایین چرا کسی پیداش نمیشه{قاط}{قاط} |
|
آقا مهدی دو ماه پیش فلش کردم |
آقا کی میگه من گران فروشم همین دیشب به ای مهدی اچ ای وی یه گوشی p910 اریکسون دادم 20 تومن گرونه ؟! خدمات تعمیرات واسه دوستان گذاشتم رایگان .
رزیتا گیان شما هم گوشی بیار مشتری شو فلش مجانی خوفه ه :d درود به داداش مهدی که همه جا هوای منو داره . بیا جلو یه ماچ آبدار بده داش مهدی :53: |
|
سلام رفقا !
|
سلام بر دوستان گرامی مینا خانوم ، مهدی عزیز (فدای مرامتم:cool:)
مهرگان خانوم و آریانا که الان دارم تو فروم میبینمش و ادمین که به به! دوباره برگشته به فروم و من میدونم این یه حرکت به جلو هست الان همه درساش رو خونده و برای رد گم کنی اومده فروم و خدمت شما عرض شود رزیتا خانوم که همیشه انرژی مثبت هستند و روحیه میدن به امثال دانشجوهای پنچری مثل من واقعاً مرسی و سلام بر حسین عزیز و سهراب از شیراز . و شکوفه خانم و همه دوستانی که در این فروم هستند -------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم من الان دارم مراحل عرفان رو طی میکنم کلاً تو فضا هستم:d اکثر مواقع چون چند تا درس رو باید با هم بخونم آخرسر که از سر جزوه بلند میشم شروع میکنم به گفتن چرت و پرت ! نمونه مثالش هم دیروز صبح بود که به یکی از دوستام ساعت 4 صبح زنگ زدم براش داشتم شعر میخوندم دوستم از پشت گوشی صدامو ضبط کرد بعداً رفتم دانشگاه بهم بلوتوث کرد و قشنگ تا یه 2 ، 3 ساعتی داشتم فقط میخندیدم :24: گاهی اوقات بدجوری شفت میشم ! یه کارهای میکنم که خودم خبر ندارم مثلاً عجله داشتم برای خوردن شام و رفتم سر سفره که رو میز پهن بود حالا مادر و پدرم هم نشستن : غذا کله پاچه از بیرون و کتلت دست پخت مادرم ، آش رشته نذری و 4، 5 نوع غذا بود سرجمع ....... رو میز فکر میکنید من داشتم چی میخوردم ؟ نون و دوغ :d بعد مامان ، بابام همینطوری 5 دقیقه داشتن تماشام میکردن :d خلاصه اینقدر بگم که دارم بکس و باد میکنم دیگه ! تا ببینیم چه شود ! شما هم موفق باشید در دروس خودتون انشاءالله :77: --------------------------------------------------------------------------------------------- چرا جدیداً همه عینکی میشن یا چشماشون ضعیف میشه ؟ تو خانواده ما هم پدری و هم مادری همه عینکی هستند ! فقط من یه دونه عینکی نیستن شاید این عامل موروثی نباشه و ما به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی به چشمامون صدمه میزنیم یادتون باشه سلامتی نعمتی هست که تنها زمانی که از دست بره ارزششو میفهمید همیشه قدر سلامتی خودتتون رو بدونید و اگر دعایی برای کسی میکنید اول براش آروزی سلامتی براش بکنید |
دورود به همه ی دوستان :53:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
زیر سایه یزدان ...چه خبر از کرمانشاه رزیتا جان ؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اولن خیر مقدم میگم حضورتونو با تاخیر....امیدورم از نزدیک با هم.. در این تاپیک آشنا بشیم... نقل قول:
............. به بقیه دوستان شکوفه خانم ...ترنم ...ابریشم ومهدی هه و حسین و آنا اله آبها الیه راجعون و سهراب هژی چطوری؟ ..کوروش و نجمه و ستاره و گلبرگ و سایر دوستان شروین و سنبل مینا مهرگان و فرگل و صبا و غیره و غیره دورود میفرستم :53: |
آریانا اشتباه نکن من آخر درک و استدلال زیر این پوسته ظاهری یک دنیا مفهوم و رازهای سر به مهر هست که نمیتونم بیانش کنم ، خلاصه اینقدر و بهت بگم که علم الان داره از وجودم سرریز میکنه دیگه :d چیکار کنیم همه که آی کیوشون 250 نمیشه :65: |
اکنون ساعت 10:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |