نقل قول:
موسی کشتی نداشت نظرت در مورد رپیدشیر چیه ؟ |
:78::41::41:
اوایل خیلی خوب بود... یادمه فیلم فرار از زندان و قهرمانان از رپیدشیر دانلود میکردم بدون هیچ مشکلی.... اما الان چند وقته که نمیدونم مشکل از کجاست اما از ده بار 9 بارش ارور میده برا همین عصبی کننده شده... این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت تركیه در حركت است و در مرز این دو سقوط می كند ، بازمانده ها را كجا دفن می كنند ؟ |
باز مانده ها رو دفن نمیکنن..
|
اه اه اه ....
اصلا خوشم نیومد.... یعنی چی؟ چی میشد می گفتی نمیدونم...؟_:2:_:2:_:2: حالا سوالت کو؟ |
سوال من تو جیبمه !
تو جیب من چیه ؟(نگو سوال!) |
معلومه تو جیبت هیچی نیست:p
زشت ترین منظره که دیدی چی بوده؟ من بگم ..... امروز دیدم یه آقا که هم رانندگی میکرد وهم انگشتش تو بینیش بود..:20: |
چون حالم رو خراب میکنه نمیگم
حالا غم انگیزترین منظره ای که دیدی چی بوده؟ |
بدترين منظره اي كه امروز ديدم
مامور شهرداري بود كه يه دست فروش كه جوراب ميفروخت تمام كيسه جوراب رو انداخت داخل وانت و فروشنده بيچاره التماس ميكرد كه كيسه جوراب رو به اون برگردونه و.........:33: اولين كسي رو كه دوست داري در سال جديد ببيني كيه.... |
اول خانواده دوم يكي از دوستام كه 1 ساله نديدمش دلم براش خيلي تنگ شده قراره اوله سال ببينمش .
|
ببخشيد يادم رفت سوالو بنويسم ؟
دوست داري همين الان چه اتفاقي برات بيفته؟ |
اکنون ساعت 06:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |