![]() |
خوش هاتی هم استانی عزیز
نور وارانمان کردیده ما ی مازیار کم داشتیم هی میگفتیم ای خدا ی مازیار برامان برسان;) اینه خدا رساندت خوش آمدی هزار تا |
درود فراوان بر کرمانشاهیان عزیز در هر کدام از شهرهای ایران زمین :53: |
کره هی بباره!
ادمین فعلا که باران میاد! هروقت دیدی داره کم میشه خودت بپر تو آب! |
سلام به همه کرمانشاهییایه عزیز
وسلام به همه جایه ایران خوبین اقا مازیار خیلی خوش هاتی منم سنندجم حسابی برف میاد اما رو زمین ننشسته یه کم هوا گرمه اما میگن حسابی از دیشب تا خود الان یه سر داره باران میاد پاوه |
سلام به همه دوستان گلللللل
دلم براتان تنگيده بود خييييييلي دوستان كيا دارن فيلم the walking dead رو ميبينن ؟ واقعا فيلم محشريه هر كي 24 و لاست و فرار از زندانه ديده اين از هر سه تاي اونا قشنگ تره حتما ببينش البته اگه فيلم وحشتناك ميبينين {شیت شدن} عكسش كه تو امضامم هست http://www.shiaupload.ir/images/5843...9041786183.jpg |
سلام پویا جون
ماهم دلمون برات تنگیده بود آره من می بینم محشششششششره! ناخن برام نذاشته!:d |
سلام:)
من خاسم ايويش خاسين؟ آقا اي هفته ماشالله كلا بارندگي خوب بود خيلي برف آمد فقط يه سوال حادث شده الان چرا بايد دانه بپره تو آب؟؟ آنا ديديم كسي سوال نميپرسه منم هي نپرسيدم ريختم تو دلم ولي خو آخرش ندانستم! |
دلیل را اینجا بجویید :24:
|
خوب شد گفتی کوروش من نمیدونستم
از این به بعد تا دیدمت زود پرتت میکنم توی هر آبی که دم دستم بود حتی اگه ی پارچ آبم بود مگه هی خودت جلو قحط سالیه بگیری :) سید نداشتیم دیگههههههههه؟ :21: |
اکنون ساعت 06:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |