پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

hossein 12-17-2011 01:49 AM

مهدی اچ ای من نوشتشو قبول ندارم همین الان با صدای خودت بخونش -- همینجا :)

MAHDI 12-17-2011 01:52 AM

ساعت ده دقیقه مانده به 2 ، نمیشه این موقع خواند
بزار برای صبح

hossein 12-17-2011 01:52 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 234727)

کاش بعضی وقتا میشد خاطرات خوب هم از ذهن پاک کرد!

راست کلیک روی مغز ، گزینه quick format، format ........

hossein 12-17-2011 01:54 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط MAHDI.HE (پست 234737)
ساعت ده دقیقه مانده به 2 ، نمیشه این موقع خواند
بزار برای صبح

تو بخون شهریاری با من ..:d

MAHDI 12-17-2011 01:57 AM

مردم آزار

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hossein_1971 (پست 234742)
تو بخون شهریاری با من ..:d

تو مردم آزاری{B Adabi}

دانه کولانه 12-17-2011 04:50 AM

برین بخوابین مردم !
من ساعت 3.15 پاشیده شدم از خواب که اسمبلی بخوانم تا 4 خوندم و دیگه الان اومدم توی نت !.

bigbang 12-17-2011 11:11 AM

بخون ، بخون ادمین جان که نمره های خوب بگیری زود فارق از تحصیل شی و از دست این دوره لیسانس زپرتی راحت بشی !
---------------------------------------------------------------------------------------
بابام آملی هست ! و من عاشق آمل هستم ! ولی متاسفانه تو آمل نمیشینیم دوست دارم منو آملی بدونین !
توی آمل سیستم قومیتی هست و ما هم جزو یکی از اقوام معتبر اونجاییم !ولی ما یه جا دیگه میشینیم !:d
مادرم
به شرطی گذاشت بیام که نه فامیلیمو بگم و نه اسممو ! و نه مکان زندگی
و چند وقت پیش که متوجه شد اسممو گفتم شروع کرد گیر دادن ! من از همه
شرمنده ام از همه دوستان عذر خواهی میکنم که مشخصات کاملم توی فروم نیست
یه وقت فکر نکنین اوووههه این کیه چقدر خودشو میگیره ! نه اینطوری نیست داستان یه چیز دیگه هست ! من تو این فروم میمونم وقتی مستقل شدم و از کنترلهای مادرم راحت شدم اون موقع کامل خودمو معرفی میکنم !
ولی بابام اینطوری نیست . هر چند بابام اون دوره که کامپیوتر ها بوقی بودن ، زبان ماشین رو به عنوان تفنن میرفت پیش دوستش یاد گرفت و با زبان
c , turbo pascal برنامه هایی میینویسه که آدم انگشت به دهن میمونه
و الان به راحتی میتونه با دلفی و c++ کار کنه !
با لینوکس هم بلده کار کنه و یکبار جلوی چشم من رمز یوزر ویندوزمو عوض کرد
آخرش هم نفهمیدم چطوری این کارو کرد ! نه سی دی و نه فلاپی
نمیدونم شاید تو کامپیوتر کی لاگر گذاشته بود که بعید میدونم اگه باشه من متوجه نشده باشم در هر صورت چند بار ازمون زهر چشمو گرفت !:d
پدر من از من کامپیوتر بهتر بلده و کارههایی میکنه که شاخ در می آرم الان 55 سالشه .
ولی من از مادرم بهتر بلدم ولی اگر مامانم شک کنه میره پیش بابام اونوقت من پدرم در میاد !
برای جمع بندی : مکان یه جاهایی همون دور و برا ! دایره ای به شعاع 250 کیلومتر

و اینکه مینا خانوم از بابت درس و کنفرانس ناراحت نباش دانشجوی فنی مهندسی اصلاً باکی نباید داشته باشه از کنفرانس و این حرفا شما باید از همه دانشجوهای اونجا سرتر بشین ! از اول کمتر بشین به قاموس دانشجویان مهندسی توهین کردید !
------------------------------------------------------------------------------------------------//////////
درس بخونین من هم پاشم برم درسمو بخونم !

shabhaye_mahtabi 12-17-2011 11:34 AM

سلام
از دیشب تا حالا یه تاپیک در بخش مطالب آزاد پیشنهاد دادم که مربوط به کمک به یه نوزاد دو ماهه است. یعنی اینقدر بی اهمیت بوده که هنوز تایید نشده یا هنوز مدیر بخش برای چک کردن بخشش وقت نکرده بیاد؟
با تشکر فریبا

GolBarg 12-17-2011 01:43 PM

ها ها ههه :d
اقا محمد مرسی از اینکه اعتماد کردین....اره قبول دارم اعتماد کردن توی دنیایی الان مشکل خیلی از ماهاست....
چه پدر با پشتکاری...خیلی جالب بود کارهایی که انجام میدن...

من یادمه اولین باری که با کامپیوتر اشنا شدم سال اول دبیرستان بود میشه حدود ده سال پیش ..رفتم یه کلاس کامپیوتر
اونجا دستورهای داس مینوشتیم و بهمون یاد میدادن....یه سوپر ماریو سیاه سفید هم بازی میکردیم...یادم نمیاد ماوس داشتیم یا نه :d
ولی واسم عجیب بود کنترل مامانت تا این حد...

حسین جان به این راحتی ها فرمت نمیشه...اصلا فرمت نمیشه :)
فک کنم مهدی شیرازی صدای خوبی داره که اینقد ازش اصرار میشه بخونه

کوروش الان اسمبلی داری..من یادمه ترم های 3 و4 اسمبلی داشتم...
یه کتاب ابی گنده رو میخوندیمممم..اسمش یادم نیس

محمد جان ما فقط این ترم بچه های غیر مرتبط هستیم..اصلا این ترم 9 واحدی که داریم درس های لیسانس هست...از ترم بعد درس های ارشد شروع میشه..واسه همین یکی از همکلاسی هام اونم لیسانسش نرم افزار بوده..یکی ادبیات ..یکی زبان انگلیسی..یکی محیط زیست... قاطی هستیم دیگه...
والا منم میخوام سیمنارم خوب بشه..واسه همین نمیخواهم این هفته ارائه بدم..و استادم میگه این کمال گراییم گند میزنه به همه چیززززززز{قیژه}
و اطرافم که نگاه میکنم..دوستانی که دارم اونا هم پرفکتشنیسم هستند...چه جالبه ادمهای شبیه خودمون جذب میکنیم!!!!

فریبا خانم اینجا میزدین پستتو..اینقذه اینجا جای خوفیههه:d

shabhaye_mahtabi 12-17-2011 04:12 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 234993)

فریبا خانم اینجا میزدین پستتو..اینقذه اینجا جای خوفیههه:d

یه نوزاد داره میمیره چیزی برای شوخی و خنده ندیدم که اینجا بزنم.
با تشکر فریبا

اکنون ساعت 12:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.