در دلم بود که آدم بشوم اما نشدم در دلـــــــم بــــــــود كه آدم شوم؛ امّا نشدم بــــي خبر از همه عالم شوم؛ امّا نشدم بـــــــر درِ پیــــــرِ خــــــرابــــات نهم روى نیاز تا بــه این طایفه محرم شوم؛ امّا نشدم هجرت از خویش كنم، خانه به محبوب دهم تا بـــه اسمـــــاء معلّم شوم؛ امّا نشدم از كف دوست بنوشم همه شب باده عشق رستــــه از كوثر و زمزم شوم؛ امّا نشدم فــــــــــارغ از خـویشتن و واله رخسار حبیب همچنــــان روح مجسم شوم؛ امّا نشدم سر و پا گوش شوم، پاى به سر هوش شوم كـــــز دَم گرم تو مُلهَم شوم؛ امّا نشدم از صفــــــا راه بیابــــــم به ســــــــوى دار فنا در وفــــا یــــــار مسلّم شوم؛ امّا نشدم خواستم بر كنم از كعبه دل، هر چه بت است تــــا بــــرِ دوست مكرّم شوم؛ امّا نشدم آرزوهــــا همـــــه در گور شد اى نفس خبیث در دلــــم بــــود كـه آدم شوم؛ امّا نشدم |
کلاغ عاشق نمیدونم شاعرش کی هست اما امیدوارم خوشتون بیاد شعری که شاید درد خیلی ها باشه... یه روزی آقای کلاغ ، ....... یا به قول بعضیا زاغ رو دوچرخه پا میزد، ........ رد شدش از دم باغ پای یک درخت رسید ، ........ صدای خوبی شنید نگاهی کرد به بالا ،........... صاحب صدا رو دید یه قناری بود قشنگ ، ......... بال و پر ، پر آب و رنگ وقتی جیک جیکو میکرد ، ......... آب میکردش دل سنگ قلب زاغ تکونی خورد ،...... قناری عقلشو برد توی فکر قناری ، .........تا دو روز غذا نخورد روز سوم کلاغه ،........رفتش پیش قناری گفتش عزیزم سلام ، ........اومدم خواستگاری! نگاهی کرد قناری ، ......بالا و پایین، راست و چپ پوزخندی زد به کلاغ ،....... گفتش که عجب! عجب منقار من قلمی ، .......منقار تو بیست وجب واسه چی زنت بشم؟..... مغز من نکرده تب کلاغه دلش شیکست ،..... ولی دید یه راهی هست برای سفر به شهر ،...... بار و بندیلش رو بست یه مدت از کلاغه ،......... هیچ کجا خبر نبود وقتی برگشت به خونه ،........ از نوکش اثر نبود داده بود عمل کنن ، ........منقار درازشو فکر کرد این بار میخره ،.... قناریه نازشو باز کلاغ دلش شیکست ، ........نگاه کرد به سر و دست آره خب، سیاه بودش! .......اینجوری بوده و هست دوباره یه فکری کرد ، .......رنگ مو تهیه کرد خودشو از سر تا پا ،........ رفت و کردش زرد زرد رفتش و گفت: قناری! ......اومدم خواستگاری شدم عینهو خودت ،......... بگو که دوسم داری اخمای قناریه ، .......دوباره رفتش تو هم! کلهمو نگاه بکن ،......... گیسوهام پر پیچ و خم موهای روی سرت ،........ وای که هست خیلی کم فردا روزی تاس میشی!...... زندگیمون میشه غم کلاغ رفتش خونه ........نگاه کرد به آیینه نکنه خدا جونم ! .......سرنوشت من اینه؟! ولی نا امید نشد ،...... رفت تو فکر کلاگیس گذاشت اونو رو سرش ، ....تفی کرد با دو تا لیس کلاه گیسه چسبیدش ،.... خیلی محکم و تمیز روی کلهی کلاغ ،..... نمیخورد حتی لیز نگاه که خوب میکنم ، ....میبینم گردنتو یه جورایی درازه ، ......نمیشم من زن تو کلاغه رفتشو من ،...... نمیدونم چی جوری وقتی اومدش ولی ، .....گردنش بود اینجوری خجالت نمیکشی؟.... واسه گوشتای شیکم!؟ دوست دارم شوهر من ، .....باشه پیمناست دست کم! دیگه از فردا کلاغ ،.... حسابی رفت تو رژیم میکردش بدنسازی ، .....بارفیکس و دمبل و سیم بعدش هم میرفت تو پارک ،..... میدویید راهای دور آره این کلاغ ما ،.....خیلی خیلی بود صبور واسه ریختن عرق ، .....میکردش طناببازی ولی از روند کار ، ....نبودش خیلی راضی پا شدی رفتش به شهر ،.... دنبال دکتر خوب دو هفته بستری شد ، .....که بشه یه تیکه چوب قرصای جور و واجور ، ....رژیمای رنگارنگ تمرینهای ورزشی ، ....لباسای کیپ تنگ آخرش اومد رو فرم ، .....هیکل و وزن کلاغ با هزار تا آرزو ، .....اومدش به سمت باغ وقتی از دور میومد ، .....شنیدش صدای ساز تنبک و تنبور و دف ، ....شادی و رقص و آواز دل زاغه هری ریخت !........ نکنه قناریه؟ شایدم عروسی ......... بازای شکاریه!! دیدش ای وای قناری ، .....پوشیده رخت عروس یعنی دامادش کیه؟ .....طاووسه یا که خروس؟ هی کی هست لابد تو تیپ ، ....حرف اولو میزنه! توی هیکل و صورت ، ....صد برابر منه کلاغه رفتشو دید ،..... شوهر قناری رو شوکه شد ، نمیدونست، ....چیز اصل کاری رو! میدونین مشکل کار ،.... از همون اول چی بود؟ کلاغه دوچرخه داشت ،.....صاحب بی ام و نبود |
به کودکی گفتند : عشق چیست؟ گفت : بازی. به نوجوانی گفتند : عشق چیست؟ گفت : رفیق بازی. به جوانی گفتند : عشق چیست؟ گفت : پول و ثروت. به پیرمردی گفتند : عشق چیست؟ گفت :عمر. به عاشقی گفتند : عشق چیست؟ چیزی نگفت.آهی کشید و سخت گریست |
|
۱- لیونل مسی ( بارسلونا ): ۲۹٫۶ میلیون پوند ۲- دیوید بکام (لس آنجلس گلکسی/ میلان): ۲۷٫۳ میلیون پوند ۳- کریستیانو رونالدو ( رئال مادرید): ۲۷ میلیون پوند ۴- کاکا ( رئال مادرید) : ۱۶٫۹ میلیون پوند ۵- تیری آنری ( بارسلونا) : ۱۶٫۱ میلیون پوند ۶- رونالدینیو (میلان): ۱۵٫۵ میلیون پوند ۷- کارلوس تبس ( منچسترسیتی): ۱۳٫۸ میلیون پوند ۸- زلاتان ابراهیموویچ (بارسلونا): ۱۳ میلیون پوند ۹- فرانک لمپارد (چلسی): ۱۲٫۸ میلیون پوند ۱۰- ساموئل اتوئو ( اینتر):۱۲٫۴ میلیون پوند |
در كتاب «صفوه الأخبار» از أعمش نقل ميكند: كنيزي سياه چهره و كور را ديدم كه به مردم آب ميداد و ميگفت: دوستي و محبّت حضرت علي بن ابي طالب را بياشاميد. |
|
دسته گل پيرمرد لاغر و رنجور با دسته گلی بر زانو روی صندلی اتوبوس نشسته بود دختری جوان، روبه روی او، چشم از گل ها بر نمی داشت وقتی به ايستگاه رسيدند، پيرمرد بلند شد، دسته گل را به دختر داد و گفت می دانم از اين گل ها خوشت آمده است. به زنم مي گويم كه دادم شان به تو گمانم او هم خوشحال می شود و دختر جوان دسته گل را پذيرفت و پيرمرد را نگاه كرد كه از پله های اتوبوس پايين می رفت و وارد قبرستان كوچك شهر می شد |
|
آتش اميد http://www.etefaghnews.com/images/do...00001062-b.jpg |
اکنون ساعت 06:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |